تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860328609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگزین ترکان هفته آینده منصوب می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در حالی وزیر راه از معرفی سه عضو شورای مرکزی نظام مهندسی به رئیس‌جمهوری برای ریاست بر این سازمان خبر داده بود که شنیده‌ها حاکی از معرفی تنها یک عضو یعنی فرج‌الله رجبی دارد. احتمالا هفته آینده رئیس جمهوری رجبی را جایگزین اکبر ترکان خواهد کرد.
 

به گزارش تسنیم، تیرماه امسال با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاون امور مسکن  و ساختمان وزیر راه و اکبر ترکان رئیس سازمان نطام مهندسی ساختمان کشور هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور برگزار شد.

حدود 5 ماه بعد یعنی اوایل ماه جاری وزیر راه و شهرسازی  32 نفر از اعضای اصلی و علی‌البدل هفتمین دوره انتخابات نظام‌مهندسی ساختمانرا به تفکیک هفت رشته عمران، نقشه‌برداری، ترافیک، تاسیسات‌برقی، تاسیسات مکانیکی، معماری و شهرسازی منصوب کرد.

پس از آن وزیر راه و شهرسازی 13 آذرماه سال جاری و در حاشیه نخستین نشست اعضای شورای مرکزی دوره هفتم سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان کشور از معرفی 3 عضو شورای مرکزی برای تصدی ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به رئیس‌جمهوری خبر داده و گفته بود:‌ از میان 64 نفر منتخب هیئت مدیره‌ها در مجمع عمومی 32 نفر را بر اساس مسئولیت قانونی وزیر راه و شهرسازی انتخاب کردم که 25 نفر از آنها عضو اصلی و 7 نفر عضو علی‌البدل هستند.

آخوندی با اشاره به معرفی سه نفر از اعضا برای تصدی ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به به رئیس‌جمهوری افزود: سه محور اصلی انضباط‌شهری، کنترل ساختمان با رعایت مقررات‌ملی ساختمان و مقررات شهرسازی و  مسئولیت و اختیاران مهندسان است باید مورد توجه حرفه‌مندان و جامعه مهندسی کشور قرار گیرد. با توجه به برخی از بی‌انضباطی‌هایی که وجود دارد و لزوم ساماندهی به آنها بحث انضباط شهری باید توسط جامعه مهندسی مورد توجه قرار گیرد. همچنین، در بحث آیین‌نامه کنترل ساختمان رعایت مقررات ملی ساختمان و مقررات ملی شهرسازی باید همسو با هم دنبال شود.

آخوندی با اشاره به این‌که موضوع سومی که باید توسط مهندسان مورد توجه قرار گیرد بحث مسئولیت و اختیارات مهندسان است، افزود: مهندسان نهایتا از نظر اخلاق حرفه‌ای در برابر جامعه، شهرداری و صاحبان کار مسئولیت تام و تمام دارند.

 در انتخابات تیرماه فرج‌الله رجبی و کوسه غراوی به عنوان دو عضو کمیسیون عمران مجلس و عباس وثیق‌نیا از اعضای نظام مهندسی استان قزوین بالاترین رای را به دست آوردند و به ترتیب اول تا سوم شدند. این منتخبان نیز به عنوان سه عضو پیشنهادی برای ریاست سازمان نظام مهندسی به وزیر راه و شهرسازی معرفی شدند.

حال با وجود اظهارات وزیر مبنی بر معرفی سه منتخب به رئیس‌جمهوری، خبر می‌رسد که وی تنها یک نفر دارای بیشترین رای یعنی فرج‌الله رجبی را برای ریاست بر سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور معرفی کرده است. بر این اساس نیز احتمالا رئیس‌جمهوری در هفته پیش طی حکمی رجبی را به عنوان رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی منصوب می‌کند و به این ترتیب یک نماینده مجلس جایگزین مشاور رئیس‌جمهوری می‌شود.

رئیس‌جمهوری بهمن ماه سال 92 طی حکمی اکبر ترکان را به عنوان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب کرد. در حکم روحانی خطاب به دبیر شورایعالی مناطق آزاد آمده بود؛ «در اجرای ماده(22) قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب 1374.11.29 مجلس شورای اسلامی و ماده(115) آئین‌نامه اجرایی آن قانون مصوب 1375.11.17 هیئت وزیران، با عنایت به تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد وزیر محترم راه و شهرسازی، به موجب این حکم به مدت سه سال به عنوان "رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان" منصوب می‌شوید. توفیق شما را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.»



۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن