تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828920076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سند برجام و لزوم اجرای مطالبات ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: حسن بهشتی پور در خبرآنلاین نوشت: برجام سندی است که ایران براساس آن حقوق خود را مطالبه می‌کند، بنابراین نباید خود این سند را نقض کرد.

درحال حاضر زير سوال بردن برجام به سود ايران نيست، بلكه به نفع ترامپ وآمريكايي‌هاست كه ايران ناقض برجام باشد تا آنها براي اهداف خود بهانه پيدا كنند و اختلافي كه بين آمريكا و اتحاديه اروپا و چين وجود دارد را به اتحاد عليه ايران تبديل كنند. برجام سندي است كه شوراي عالي امنيت ملي آن را تصويب كرده و از طرف ديگر مجلس نيز به اجراي آن رأي داده و مقام معظم رهبري نيز گرچه مشروط اما‌‌ مي‌فرمايند كه ايران به اين سند متعهد است. ايشان در اين راستا اعلام كردند:«اگرطرف مقابل برجام را نقض يا پاره كند ايران نيز آن را آتش خواهد زد».

ايران برتعهد خود به اين دليل تاكيد مي‌كند كه در مجموع با برجام براساس آنچه ممكن بوده نه آنچه مطلوب بوده توانسته به اهداف خود دست يابد. با توسل به برجام اولا بهانه از دست دشمنان ايران گرفته شد، ثانيا بين غربي‌ها تفرقه ايجاد شد. ثالثا توانستيم حقوق‌ هسته‌اي خودمان را اگرچه محدود، اما درسطح بين‌المللي به تثبيت برسانيم. مهم‌تر از همه اين نكته است كه ايران با برجام توانست فضاي بين‌المللي كه عليه كشورش ايجاد شده بود را به فضايي مثبت تبديل كند. دوازده قطعنامه شوراي حكام آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، شش قطعنامه تحت فصل هفتم شوراي امنيت و از همه مهم‌تر گزارش آمانو راجع به پي‌ام دي كه با ۱۲سرفصل و ۶۶ بند ايران را به فعاليت‌هاي نظامي هسته‌اي متهم كرده بود با توافق برجام از بين رفت ولغو شد. در اين شرايط ايران نبايد برجام را نقض كند بلكه بايد اجراي مطالبات خود را از طرف آمريكايي بخواهد. دستوري كه رئيس‌جمهور به وزير خارجه و رئيس سازمان انرژي اتمي صادر كردند داراي دو بخش بود. بخش اول آن مربوط به سياست خارجي است كه ايران بايد هرچه سريع‌تر هيات‌هايي را جهت توجيه كشورهاي عضو۱+۵ در راستاي انتقال نقطه نظراتش اعزام كند، كه چرا ايران معتقد است برجام حداقل به لحاظ نظري و تئوري به وسيله تمديد تحريم‌هاي داماتو از سوي آمريكا نقض شده و نقض محتوايي صورت گرفته است.

رئيس‌جمهور آمريكا بايد براي متوقف شدن اجراي تحريم‌هايي كه كنگره عليه ايران وضع كرده دستوري صادر كند. دستور لغو اجراي اين تحريم‌ها هر شش ماه يك‌بار از سوي رئيس‌جمهور آمريكا صادرمي شود. قبلا اوباما لغو اين تحريم‌ها را انجام داده و در ماه دسامبر نيز نوبت بعدي آن است. اگر اين عمل را انجام ندهد مي‌توان گفت كه برجام نفض شده است. ايران بر‌اي اينكه به طرف مقابل نشان دهد امكانات كافي براي اقدام متقابل در صورت نقض برجام از سوي آمريكا را دارد مي‌تواند اقداماتي انجام دهد.

يكي از اين اقدامات دستور رئيس‌جمهور براي تحقيق و توسعه در زمينه پيشران‌هاي هسته‌اي است، يعني موتورهايي كه به واسطه سوخت هسته‌اي كار مي‌كنند. حال اين موتورها روي كشتي سوار شود يا روي زير دريايي‌ها، اين پيشران‌ها به صورت يك فناوري است كه مي‌تواند تحقيق و توسعه پيدا كند و چون اين كار زيرنظر آژانس انجام مي‌شود نقض برجام نيست.
 
بحث تامين سوخت اين پيشران‌ها مطرح شده كه معمولا سوخت اين پيش ران‌ها اورانيوم غني شده ۴۰ تا ۶۰ درصد است كه آن نيز يك مرحله بعد قرار دارد. در مرحله تحقيق و توسعه بحث غني‌سازي ۴۰ تا ۶۰ درصد مطرح نيست و طبق برجام تعهد داده شده دراين مرحله۷/۳ غني‌سازي داشته باشد. بعد ازهشت سال كه از توافق برجام گذشت ايران نيز مي‌تواند مثل همه كشورها زيرنظر آژانس براي كشتي‌ها و زيردريايي‌هاي خود سوخت هسته‌اي توليد كند، به شرطي كه قبلا موتور آن كشتي‌ها را توليد كرده باشد. اصل اين مساله نوعي آدرس به طرف مقابل است كه ايران نيز امكانات متعددي براي مقابله با هرنوع نقضي برجام در دستور كار دارد.




۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن