تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870132957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان‌خصوصی‌سازی:وقت‌دادیم،امابدهی‌هاتسویه‌نشد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به فسخ قرارداد واگذاری بلوک سهام شرکت مخابرات ایران به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، می‌گوید: با وجود اینکه سازمان خصوصی‌سازی بارها به این شرکت زمان داده، ولی توسعه اعتماد مبین بدهی‌های خود را سر موقع نپرداخته و این باعث شده که سازمان خصوصی‌سازی تصمیم به فسخ قرارداد واگذاری با این شرکت بگیرد.


سیدجعفر سبحانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فسخ قرارداد واگذاری بلوک سهام شرکت مخابرات ایران به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، اظهار کرد: از آن‌جایی که شرکت توسعه اعتماد نوین نسبت به پرداخت بدهی‌هایش به دولت و سازمان خصوصی‌سازی عمل نکرده، سازمان خصوصی‌سازی مطابق قانون حق دارد قراردادش با این شرکت را فسخ کند.


وی افزود: سازمان خصوصی‌سازی در دفعات زیاد به شرکت توسعه اعتماد مبین فرصت داد که بدهی‌های خود را پرداخت کند، ولی متاسفانه این شرکت از فرصت داده شده استفاده نکرد و در نتیجه سازمان خصوصی‌سازی مجبور شد از گزینه فسخ قرارداد استفاده کند.


مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: بدهی این شرکت حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان است و پس از نهایی‌شدن مراحل فسخ قرارداد و مراحل برگشت سهام شرکت به حساب دولت، برای برگزاری دوباره مزایده اقدام خواهد شد.


وی درباره اینکه چرا پس از گذشت چندین سال این قرارداد لغو شده، گفت: ۵-۶ سال قبل در پرداخت بدهی‌های این شرکت مشکلی وجود نداشت، ولی در دو سه سال اخیر در این موضوع مشکلاتی به وجود آمده و آن‌ها در پرداخت بدهی‌شان کوتاهی می‌کنند. البته سازمان خصوصی‌سازی با آن‌ها همراهی زیادی کرد، ولی متاسفانه  کار به جایی رسیده که به نظر می‌رسد آن‌ها مایل به حل این موضوع نیستند وگرنه ما به سمت فسخ قرارداد نمی‌رفتیم. سازمان خصوصی‌سازی برای حفظ منافع دولت مجبور است از ابزارهای خود استفاده کند.


سبحانی درباره جایگاه‌های سوختی که به تازگی مزایده‌شان برگزار شده نیز، گفت: از ۴۰ جایگاهی که به مزایده گذاشته شدند، برای ۲۵ جایگاه مشتری آمد که این ۲۵ جایگاه در ۱۱ استان بودند. در مجموع برای این ۲۵ جایگاه ۲۶۲ پاکت پیشنهاد قیمت به سازمان خصوصی‌سازی رسید. برای بعضی از جایگاه‌ها یک پاکت، برای بعضی پنج پاکت و حتی برای یک جایگاه ۴۸ پاکت ارسال شد. ولی به‌طور میانگین تقریبا برای هر جایگاه حدود ۱۰.۵ برابر، پاکت پیشنهاد قیمت رسید. این در حالی است که در واگذاری‌های ۱۵ شهریور هفت برابر پاکت پیشنهاد قیمت آمده بود. این موضوع نشان می‌دهد مزایده‌های ۲ روز گذشته با استقبال بیشتری مواجه شده است.


وی ادامه داد: تمامی خریداران و متقاضیان از بخش خصوصی واقعی بودند. جمع ارزش ریالی ۲۵ جایگاه به قیمت پایه، حدودا ۱۴۰ میلیارد تومان بود، اما به طور میانگین پاکت‌های پیشنهاد قیمت حدودا ۳۰ درصد از قیمت پایه بالاتر بودند.


سبحانی درباره اینکه چرا جایگاه‌های سوخت از پتانسیل خوبی برای متقاضیان برخوردارند، اظهار کرد: قیمت‌های جایگاه‌ها به حدی است که بخش زیادی متقاضی می‌توانند داشته باشند چرا که جایگاه‌های سوخت از یک میلیارد تومان تا ۲۰۰ میلیارد تومان وجود دارند. از طرفی این بار قیمت جایگاه‌ها را طوری تعیین کردیم که به نفع خریداران بود.


وی گفت: احتمالا اوایل بهمن‌ سری سوم واگذاری جایگاه‌های سوخت انجام خواهد شد. ماه‌های پایانی سال برای سازمان خصوصی‌سازی پررونق و متراکم است.


۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن