تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817005035




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفارش قاچاق بصورت آنلاین | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: همزمان با گسترش شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای موبایل پایه، به تدریج گروه های مختلفی از افراد اقدام به تشکیل گروههای مجازی کردند.

به گزارش تراز ، همزمان با گسترش شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای موبایل پایه، به تدریج گروه های مختلفی از افراد اقدام به تشکیل گروههای مجازی کردند. امروزه با گسترش شبکه های اجتماعی مختلف موبایلی مانند تلگرام، به وفور انواع و اقسام کانال ها و گروههای مختلف دیده می شود. اگر سری به تلگرام بزنید به راحتی کانال سرگرمی با یک میلیون نفر عضو، کانال آشپزی با 400 هزار عضو و حتی کانال فروش اسباب بازی با 345 عضو را مشاهده می کنید. شاید شنیدن نام کانال اراذل و اوباش یا لات های تهران نیر عادی به نظر برسد اما اخیرا سرشبکه های قاچاق کالا اقدام به راه اندازی کانال قاچاقچیان کرده اند. این شبکه بسیار پیچیده با استفاده از تیم حرفه ای خود در سایه بی توجهی نهادهای نظارتی و نهاد های فرهنگی اقدام به فروش کالاهای ممنوعه و قاچاق می کنند. این گروه سازمان یافته به راحتی در حال تبلیغ پدیده شوم قاچاق هستند.

کانال قاچاقچیان که به سرعت در حال فراگیر شدن است و حتی برای بهتر دیده شدن اقدام به تبادل لینک تبلیغ می کند، در مقابل چشمان مسئولان مشغول فعالیت است تا علاوه بر ترویج قاچاق کالا، افراد را برای کار شبکه ای بدون در دسترس بدون سرشبکه ها جذب این مافیا کند.

این شبکه گسترده سازمان یافته قاچاق به شکلی حرفه ای مشغول کار هستند که چندین لینک کمکی با نام های مختلف برگرفته از قاچاق را  به کاربران کانال اصلی خود معرفی می کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل بدون ریزش مخاطب فعالیت خود را ادامه دهند.

قاچاقچیان چه کسانی هستند؟

کارشان برای خودشان در آمد افسانه ای دارد اما بزرگترین ضربه را به اقتصاد کشور می زنند. در تمام استان های مرزی حضور دارند. بسیاری از آنها فقط کار می کنند که افراد پشت پرده از خوان پر نعمت کار آنها بهره مند شوند. جامعه اقتصادی کشور آنها را موریانه اقتصاد می داند و معتقد است اگر نباشند، پایه های تولید ملی و اقتصاد محکم تر از گذشته می شود.

مقام معظم رهبری: کوله بران با قاچاق سازمان یافته متفاوت هستند

مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه امسال در سخنانی صریح اعلام فرمودند: « مراد من از قاچاق، فلان کوله‌بَرِ ضعیفِ بلوچستانی نیست که می رود آن‌طرف یک چیزی را برمی دارد روی کول خودش می‌آورد این‌طرف؛ اینها که چیزی نیست، اینها اهمیتی ندارد؛ با آنها مبارزه هم نشود اشکالی ندارد.»

ایشان اما نوع دوم قاچاق را قاچاق سازمان یافته معرفی کردند: «من قاچاق های سازمان‌یافته بزرگ را می گویم؛ ده‌ها کانتینر یا صدها کانتینر اجناس گوناگون قاچاق وارد کشور بشود؟ خب، باید برویم برخورد کنیم با اینها؛ ما دولتیم، ما قدرت داریم، ما می‌توانیم؛ به‌طور جدّی با اینها برخورد کنیم.»،

اما این قاچاقچیان که شبکه ای گسترده و پشت پرده هستند، به صورت سازمان یافته در حال جذب جوانان غرب کشور برای استفاده از آنها در موضوع قاچاق کالا هستند.

عده ای از این افراد که پشت پرده نیت آن ها مشخص نیست، اخیرا با ورود به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اقدام به قدرت نمایی و جولان دادن در این عرصه کرده اند، این افراد که خود را مافیای قاچاق کالا در غرب کشور می دانند، با انتشار فیلم های کارناوال های قاچاق، حمل انواع کالای قاچاق (به ویژه لوازم خانگی و مشروب) برای خود شهرتی به دست آورده و تعداد زیادی از افراد را جذب صفحه خود در فضای مجازی کرده اند.

در حال حاضر بیش از 42 هزار نفر عضو بزرگترین شبکه اجتماعی قاچاق کالا هستند و برخی قاچاقچیان کوله برهم اقدام به ارسال فیلم برای این کانال مجازی کرده تا علاوه بر ترویج موضوع قاچاق کالا برای خود اسم و رسمی دست و پا کنند.

اگر 100 پست آخر این کانال به دقت مورد رصد و بررسی قرار گیرد به راحتی می توان فهمید که یک شبکه بزرگ قاچاق کالا با سرشبکه های بسیار حرفه ای مشغول گرداندن آن است که با قرار دادن پست های تصویری، مکتوب و فیلم علاوه بر جذب، از این طریق و پوشش اقدام به جابه جایی کالا و معامبه های گران قیمت می کنند. یکی دیگر از اهداف این شبکه مخوف قاچاق زیر پوشش گرفتن قاچاقچیان خرد و کوله بر است تا از این طریق بتوانند کالاهای دلخواه خود را به صورت قاچاق وارد کرده و سود هنگفتی به جیب بزنند.

کارناوال های قاچاقچیان حرف اول فیلم های ارسالی

با ورود به این کانال نخستین موضوعی که  خودنمایی می کند، انتشار تصاویر کارناوال های کالاهای قاچاق است که براساس ادعای منتشر کنندگان به راحتی در جاده ها تاخته و اموال قاچاق را به داخل کشور منتقل می کنند. در یکی از فیلم های مورد ادعا که منتشر شده است، بیش از 30 خودرو به صورت کاروانی در جاده در حال حرکت هستند و صاحب بار قاچاق به راحتی و با خیال آسوده در حال فیلمبرداری از وارد کردن این حجم کالای قاچاق به کشور است.


تبلیغ مشروبات الکلی به بهانه ورود کالای قاچاق

یکی دیگر از موضوعاتی که در این کانال به راحتی تبلیغ می شود، واردات مشروبات الکلی است. در چند فیلم و عکسی که از سوی گردانندگان این کانال منتشر شده است، خودروهای حامل انواع مشروبات الکلی به ویژه مشروبات به اصطلاح شیشه ای به نمایش گذاشته می شود. در چند فیلم خودروهای نیسان که اقدام به بار زدن مشروب کرده اند در جاده، کوهستان و منازل (درحال تخلیه بار) مشاهده می شوند.

 

هر مدلی به اندازه نیسان و پژو  مشروب در محل تحویل می دهیم

پس از چند بار پیام گذاشتن، بالاخره ادمین کانال جواب می دهد. وقتی متوجه می شود به دنبال تعداد زیادی مشروبات الکلی هستیم ما را به یکی از سرشبکه های قاچاق وصل می کند.

برای خرید مشروب با سرشبکه قاچاق مشروبات الکلی تماس می گیریم. مرد قاچاقچی می گوید در همه استان ها نفر دارد و می تواند سفارش را تحویل دهد. او می گوید: قیمت خرید عمده مشروب 30 درصد کمتر از بازار است و مشروب ها به شرط اصل بودن فروخته می شوند.

 

این مرد که اهل یکی از استان های غربی است و در جنوب کشور زندگی می کند، در مورد نحوه تحویل سفارشات گفت: بستگی به نوع سفارش دارد. ما بار نیسان و پژو 405 داریم. در نیسان به خاطر اینکه ریسک دستگیری وجود دارد تا 500 بطری حمل می شود که بیشتر ساقی های آن، خواستار این مقدار بار هستند. البته پژو 405 نیز داریم که بار 100 بطری را درب منزل پلمب شده تحویل می دهد.

نحوه انتقال مشروب ها

این فرد وقتی فیلم های کانال قاچاقچیان را می بیند می گوید بار لندور برای دوست او بوده است و راننده ها با گرفتن روزانه 100 هزار تومان دستمزد این بار را از معبرهای غافل مانده مرزی به داخل کشور می آورند.

او می گوید، همیشه نزدیک شهرها سه خودرو تهیه می کنیم که دو تای آن خالی و یکی پر از بار قاچاق است، در نزدیکی پاسگاه ها دو خودرو خالی رد می شوند و در صورت عدم وجود ایست بازرسی خودرو سوم تنها با دستور یک نفر(معتمد) حرکت می کند. اگر راه امن باشد اما معتمد تشخیص دهد امکان لو رفتن بار است راننده ادامه مسیر نمی دهد.

اگزوز منبع دودزا روی خودرو قاچاقچیان

موضوع قابل تاملی که در این شبکه به قاچاقچیان آموزش داده می شود، نصب منبع دودزا برای فرار از دست پلیس است. در چند فیلم کارکرد این اگزوزها به افراد آموزش داده شده است.

جنون سرعت با خودروی پر از بار

تعداد دیگری از اعضای پشت پرده این کانال، فیلم و عکس هایی با صفحه کیلومتر خودرو منتشر کرده اند. صفحه کیلومترهایی که عقربه سرعت به انتها چسبیده و سرعتی بین 175 تا 210 کیلومتر را نشان می دهد. جنون سرعت که با فرار از دست ماموران گره خورده است. موضوعی که به راحتی هر جوان عشق خودرویی را وسوسه همکاری با آنها و تجربه این سرعت های سرسام آور، می کند.

پشت پرده جولان در فضای مجازی چیست؟

براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار میزان، مدیران این کانال تلگرامی سه نفر اهل یکی از استان های کشور هستند. این افراد با راه اندازی این کانال در سایه غفلت دستگاه های مسئول به کار خود ادامه داده و دست به جذب افراد بسیاری می زنند. یکی از اتفاقاتی که در این کانال رخ می دهد، فروش اقلام قاچاق است، به صورتی که فرد اقدام به سفارش کالا به ادمین کانال کرده و به راحتی می تواند کالای خود را در محلی که می خواهد تحویل گرفته و پول ان را پرداخت کند.

به نظر می رسد اهمال و کم توجهی دستگاههای مسئول در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی؛اقدام و عمل" نام گذاری شده است، باعث شده تا قاچاقچیان کالا، عرصه فضای مجازی را محلی امن برای خود ببیند و علاوه بر تبلیغ کالای قاچاق و ترغیب به واردات آن، با بکارگیری چند نیروی پیاده به عنوان ادمین کانال، و افراد نیازمند(کوله بر) در پشت پرده با شبکه ای بسیار گسترده و پیچیده علاوه بر رسیدن به خواست خود که فروش اجناس قاچاق است، به قدرت نمایی پرداخته و به صورت مجازی شبکه به هم پیوسته قاچاق کالا را تشکیل دهد.

موضوعی که اگر مسوولین به آن توجه می کردند، اینگونه بزرگ نشده و امروز تعداد زیادی جذب این کانال و فعالیت شبکه پشت پرده قاچاق نمی شدند. به نظر می رسد نهادهای نظارتی و برخورد کننده با جرایم باید بدانند که جرایم اینترنتی فقط فیشینگ، کیلاگر و برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی نیست و عده ای در سایه غفلت مسئولان فضای مجازی را به جولانگاه خود و ایجاد شبکه پیچیده ارتکاب جرم و زدن ریشه تولید کشور تبدیل کرده اند. در همین حال وزیر ارتباطات بارها از جمله شهریور ماه امسال در حاشیه افتتاح پروژه های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همزمان با هفته دولت در جمع خبرنگاران از نظارت روی تلگرام خبر داده و گفته بود: "ارتباط خوبی با شرکت تلگرام داریم و با درخواست ما مصادیق مجرمانه تلگرام حذف و کانال های متخلف مسدود می شود."

به نظر می رسد هرچه ارتباط با مدیران تلگرام مناسب باشد، اما در عمل و در محیط تلگرام اثر محسوسی از نظارت و پیگیری وجود ندارد به شکلی که به غیر از کانال های مستهجن و معاند و ... امروزه مافیای قاچاق نیز شبکه های متعدد و سازمان یافته بدون مانع در تلگرام دارد.


منبع: میزان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 24 آذر 1395 - 14:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن