واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل ترویج، آموزش وتحقیقات وزارت تعاون:
تقویت تعاونی ها از تکاثر ثروت و گسترش فقر جلوگیری می کند
شناسهٔ خبر: 3849827 - سهشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- مدیرکل ترویج، آموزش وتحقیقات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعاونی ها بهترین ابزار برای جلوگیری از تکاثر ثروت، گسترش فقر و نیز کاهش هزینه های دولت در اجرای طرح هاست. به گزارش خبرنگار مهر، حمدالله رستمی روز سه شنبه در همایش نقش تعاونی های منابع طبیعی در توسعه پایدار روستایی و اشتغال که در سالن جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد اظهارداشت: تعاونیها نقش مهمی در توسعه دارند و در کنار اجرای طرح های مهم قادرند به حفظ محیط زیست هم کمک کنند. رستمی از شکل گیری تشکلهای زنان تعاونگر خبردادو گفت:این تشکلهامجوز وزارت کشور را دریافت کرده و مراحل ثبت را طی میکنند و می تواند محلی برای انعکاس مشکلات و مطالبات زنان تعاونگر، ارتباط و انتقال اطلاعات تجاری بین آنهاواستفاده ازتوانمندی تعاونیها در فعالیتهای تجاری و کسب و کار باشد. وی در خصوص آموزشهای حقوقی و تخصصی برای اعضای تعاونیها بیان کرد: آموزشهای حقوقی برای تأسیس تعاونیها، آشنایی با ساختار حقوقی تعاونیها و نحوه تأسیس، آموزشهای حقوقی، مسائل مالی، کسب و کار برای اعضا ارائه می شود تا مهارت افراد بیشتر شود. رستمی گفت: گذراندن برخی دورههای آموزشی برای تأسیس تعاونی اجباری است زیرا مدیران بایدبانحوه تشکیل و تأسیس، وظایف مدیران، وظایف بازرسان و آموزشهای حقوقی آشنا شوند.
تعاونی ها از تکاثر ثروت جلوگیری می کنند وی بیان کرد: فعالیت تعاونی بهترین ابزار برای واگذاری کارها به مردم، جلوگیری از گسترش فقر و تکاثر ثروت است. رستمی یادآورشد: تعاونی ها با رفاقت و صمیمت میان خود قادرند کارهای بزرگی را ممکن کنند و در کنار دولت قرار گیرند. مدیرکل ترویج، آموزش و تحقیقات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: در توسعه پایدار با کمک تعاونی ها می توان به تعادل محیط زیست هم کمک و با طبیعت اشتی کرد. وی اضافه کرد: در روستاها هم باید به گونه ای عمل کنیم تا اجرای طرح ها به بهبود معیشت مردم کمک کند تا آنها در روستاها بمانند و مهاجرت نکنند. رستمی گفت: توسعه باید دست کم مردم را نسبت به تامین حداقل نیازهای زندگیشان مطمئن سازد و با نیازهای مردم هماهنگی و مطابقت داشته باشد و باعث تشویق خود اتکایی شود و بهبود طولانی و مستمر را به ارمغان آورد. رستمی یادآورشد: امروزه تعاون اهرم مناسبی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی در بخش کشاورزی و روستایی بشمار می رود که می تواند در بهره وری بهینه از شرایط زندگی، کار و تولید و ارتقای سطح درآمد و وضعیت اجتماعی جامعه مؤثر باشد. مدیرکل ترویج، آموزش و تحقیقات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: تجربه کشورهای توسعه یافته نشان می دهد تعاونی ها بهترین سازمان هایی هستند که موفق شده اند اسباب تجمیع نیروهای پراکنده و متفرق و در عین حال با استعداد و با انگیزه را فراهم سازند.
در ادامه اکبری مدیرعامل شرکت تعاونی روستای چناسک از توابع شهرستان آبیک گزارشی از کارهای انجام شده توسط این تعاونی ارائه داد. وی گفت: این تعاونی در روستای چناسک با حدود ۳۸۶ نفر جمعیت ساکن با شش نفرعضو کار خود را آغاز کرد و امروز ۲۰۱ نفر عضو از همان روستا دارد. اکبری تصریح کرد: با راه اندازی تعاونی بانوان روستا در کنار تعاونی مردان طرح های مهم کشاورزی را عملیاتی کرده ایم که ذخیره نزولات آسمانی با کاشت درخت بادام تلخ، کشت ۱۰ هکتار محصول نخود و عدس، کاشت ۱۰ هزار نهال بادام و سنجد، تولید بذرهای ارگانیک با کمک تعاونگران روستایی از آن جمله است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]