تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867710158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصویب برنامه ملی کنترل و کاهش «طلاق»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: به زودی ستاد ملی زن و خانواده برگزار می‌شود و یکی از دستور جلسه‌های آن تقسیم کار ملی در زمینه سیاست‌های کلی خانواده و تصویب آن است.

شهیندخت مولاوردی در همایش ملی سیاست‌گذاری اجتماعی در حوزه خانواده که امروز در پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار شد، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی برنامه‌ای دارد با عنوان برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره سیاست‌گذاری اجتماعی گفت: سیاست‌گذاری اجتماعی مجموعه اقداماتی است که دولت‌ها برای مواجهه با مشکلات اجتماعی در حوزه‌هایی مانند بهداشت، آموزش، مسکن و رفاه در دستور کار خود قرار می‌دهند. توجه به این نوع سیاست‌گذاری‌ها به ویژه در دورانی که جوامع با مخاطراتی در حوزه‌هایی مانند اجتماع و محیط زیست مواجه هستند، اهمیت دارد.  در کشور ما با وجود آنکه سیاست‌های اجتماعی، اعمال شده است، اما همچنان موضوع جدیدی است که نیازمند توجه دانشگاهیان است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: سیاست‌گذاری اجتماعی، مداخله عامدانه برای رسیدن دولت‌ها به اهداف خود به منظور توزیع منابع بین شهروندان است. این نوع سیاست‌گذاری مجموعه‌ای از قوانین و مقررات است که برای رسیدن به وضعیت مطلوب مدنظر قرار می‌گیرد که از جمله اهداف آن به کاهش نابرابری، افزایش سطح رفاه و بهبود مولفه‌های بنیادین شهروندی می‌توان اشاره کرد. این سیاست‌گذاری، فرآیندی است و سازمان‌ها می‌توانند رفاه و سلامت افراد را در قالب سیاست‌گذاری اجتماعی رشد دهند یا نادیده بگیرند.

مولاوردی با اشاره به وضعیت کشورهای پیشرفته گفت: در کشورهای پیشرفته شاهد افزایش طول عمر، نرخ امید به زندگی و کاهش نرخ موالی هستیم. در حال حاضر ساختار خانواده‌ها در این کشورها در حال تغییر است و بسیاری از مردان جدا از همسر خود زندگی می‌:نند و این وضعیت رشد چشمگیری کرده است. علاوه بر آن درصد دختران و پسرانی که بدون ازدواج با هم زندگی می‌کنند بیشتر شده است.

وی در مورد حدود و ثغور مداخله دولت در خانواده گفت: دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه می‌توانند الگویی ارائه دهند تا بتوانیم به دولت خانواده‌محور و دوستدار خانواده برسیم و قوانین، حول خانواده شکل بگیرد نه اینکه شاهد خانواده دولتی باشیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سیاست‌های کلی خانواده گفت: این سیاست‌ها پس از سال‌ها بررسی و پژوهش به سه قوه ابلاغ شد. لازم است بین مجموع سیاست‌های کلی تعامل قائل باشیم و به صورت منفک نمی‌توانیم برای تحقق آنها تلاش کنیم.

مولاوردی اضافه کرد: یکی از محورهای سیاست‌های کلی خانواده تاکید بر نقش خانوادگی زنان است این در حالی است که ما سند مشارکت اجتماعی زنان و سیاست‌های نظام اداری کشور را داریم که در آن بر ایجاد توازن بین کار و زندگی خانوادگی زنان ایجاد می‌شود. بنابراین لازم است مجموعه سیاست‌ها را در نظر بگیریم و برای اجرای آنها اقدام کنیم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به ارتباط و تعامل نهاد خانواده با نهادهایی مانند سیاست، مذهب و آموزش اظهار کرد: تحولات خانواده در خلاء اتفاق نمی‌افتد و این تحولات متاثر از دگرگونی‌های نهادهای دیگر است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به استراتژی و برنامه‌های معاونت امور زنان گفت: عدالت جنسیتی مدنظر ماست. معتقدیم زنان عامل توسعه و برخوردار از مواهب توسعه هستند و باید بتوانند همزمان با ایفای نقش مادری و همسری خود، نقش اجتماعی خود را نیز انجام دهند و با حفظ حقوق زن و مرد لازم است این موارد محقق شود.  این موارد را در معاونت امور زنان و خانواده مدنظر قرار دادیم.

مولاوردی اضافه کرد: محور برنامه‌های ما رفع تبعیض جنسیتی و ایجاد توازن بین کار و زندگی زن و مرد است.  بهبود وضعیت جامعه در گرو بهبود وضعیت زنان است و این موضوع را نیز مدنظر قرار داده‌ایم. در این حوزه نهادهایی مانند سازمان‌های حقوقی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

وی تاکید کرد: بهبود وضعیت زنان تنها وظیفه دولت نیست بلکه همه ارکان حکومت لازم است به آن بپردازند و تحقق آن نیازمند یک عزم ملی است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: در این برنامه به عدالت جنسیتی پرداخته‌ایم و اصلاح ساختار مرجع ملی زنان و خانواده مدنظر ماست.

مولاوردی با اشاره به سیاست‌های کلی خانواده اظهار کرد: پس از ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده با همکاری و مشارکت دفتر معاون اول رییس جمهور، تقسیم کار ملی در این زمینه انجام داده‌ایم و دستگاه‌های همکار را تعیین کرده‌ایم و قرار است دو ماه پس از ابلاغ برنامه‌های خود را به دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده ارائه دهند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان با اشاره به اهمیت نهاد خانواده گفت: یکی از مسائل اولویت‌دار برای معاونت امور زنان و خانواده، تقویت نهاد خانواده است.




۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن