تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836628781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زندگی دانشجویی چه فوایدی دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: زندگی دانشجویی چه فوایدی دارد؟
یکی از تفاوت های دوران دبیرستان با دانشگاه این است که شما در دوران دبیرستان دانش‌های گوناگونی را می‌خوانید؛ اما در دوران دانشگاه با انتخاب یک رشته تحصیلی، تنها دروس آن رشته را خواهید خواند.


زندگی دانشجویی برای خیلی از ما به جهت های مختلفی هیجان انگیز است اما باید بدانید که این هیجان واقعاً آینده شما را می سازد و بسیار برایتان مفید خواهد بود.

به گزارش سپیده دانایی؛ پس از روز‌ها و ماه‌ها چشم‌انتظاری بالاخره روزی فرا می‌رسد که بسیاری از دانش‌آموزان نام خود را در بین قبول‌شدگان می‌بینند و خوشحال و سرمست وارد محیط جدیدی به نام دانشگاه می‌شوند. ورود به دانشگاه همواره نیازمند تغییر در بسیاری از شیوه‌های رفتاری و عادت‌های شخصی است؛ زیرا این محیطی است، با اقتضا‌های خاص خودش. دانشجویانی هم که از شهر‌های دیگر وارد یک دانشگاه می‌شوند، ممکن است با مشکلات بیشتری روبه‌رو شوند و با واقعیت‌هایی برخورد کنند که پیشتر از این کمتر به آن فکر کرده‌اند. درهرحال، زندگی دانشجویی و دانشگاه، در عین داشتن فشار‌های روانی، بسیار لذت‌بخش و هیجان‌انگیز است. این محیط به ما تجربیات جدیدی می‌دهد که ممکن است در مراحل بعدی زندگی ما مؤثر باشند. اکنون برخی از این تجربه‌ها را با هم مرور می‌کنیم.

آشنایی با فرهنگ‌های مختلف

یکی از مهم‌ترین و ارزندهترین تجربه‌هایی که دانشگاه در اختیار ما می‌گذارد، آن است که افرادی با زبان‌ها، لهجه‌ها، آداب و رسوم، مذاهب و فرهنگ‌های متفاوت در کنار یکدیگر برای مدت طولانی به تحصیل، معاشرت و زندگی می‌پردازند. این در حالی است که شاید بسیاری از دانشجویان فرصت آشنایی با افرادی غیر از همشهریان خود را پیش از ورود به دانشگاه، پیدا نکرده بودند. چنین تجربه‌هایی در زندگی هر شخصی بسیار تأثیرگذار است و می‌تواند باعث پختگی و رشد بیشتر شما شود.

زندگی گروهی و پذیرش دیگران

در سال‌های جوانی، زندگی اجتماعی با هم‌سالان، فرصتی برای اندوختن تجربه‌های اجتماعی است. چه‌بسا تجربه‌ای که از تعامل با هماتاقی خود به دست می‌آورید، از تمامی آنچه در کلاس‌های درس می‌آموزید، کاربردیتر باشد. آنچه در زندگی خوابگاهی اهمیت دارد این است که بیاموزیم چگونه با دیگران در صلح و آرامش زندگی کنیم. این امر، کار سادهای نیست؛ اما تجربه‌های باارزش همیشه مشکل به دست می‌آیند. با هوشیاری از تجربه‌های زندگی خوابگاهی برای شناخت خود استفاده کنید. الگوی رفتاری شما با هماتاقیتان ممکن است، گویای رفتار کلی شما باشد. انسان‌ها با یکدیگر متفاوتاند. شما نمی‌توانید دیگران را تغییر دهید؛ اما این قابلیت را دارید که خود را دگرگون سازید و آنچه را که مفید است، از این میان به‌عنوان تجربه‌ای خوب و به‌یادماندنی از دوران زندگی دانشجویی برای زندگی آینده‌تان برگیرید.

تمرین برای یک زندگی مستقل

هنگامی‌که در یک خانواده زندگی می‌کنیم، بسیاری از کار‌های شخصیمان توسط پدر و مادر یا عضو دیگر خانواده انجام می‌شود و گاهی اصلاً متوجه نمی‌شویم که این کار‌ها چقدر می‌تواند سخت باشد؛ اما در زمان جدایی از خانواده و ورود به دانشگاه، به‌ویژه برای دانشجویان خوابگاهی، همین فعالیت‌های به‌ظاهر ساده موردتوجه قرار می‌گیرد. کار‌هایی مانند خرید، آشپزی‌، شستن لباس یا مدیریت مالی، ممکن است به ما کمک کنند تا تجربه‌های خوبی در راستای آماده‌شدن برای زندگی مستقل به دست آوریم.

یافتن دوستان و روابط جدید

گذشتن از دوستان دوران دبیرستانی، گرچه سخت است، دانشگاه این فرصت را به شما می‌دهد تا با آدم‌های تازه‌ای آشنا شوید که ضمن استفاده از تجربیات آن‌ها، دوستی‌های خوب و ماندگاری را با آنان داشته باشید. بسیاری حتی پس از پایان یافتن دوران دانشجویی، دوستان خود را تا سالیان دراز حفظ می‌کنند. دوستانی که هر یک می‌توانند منبع حمایتی خوبی برای شما در مراحل مختلف زندگی باشند.

تکمیل فرایند هویت‌یابی

فرایند هویت‌یابی به‌عنوان دارا بودن یک احساس پایدار و منسجم از اینکه «من که هستم و که باید باشم»، تعریف شده است. به کمک هویت است که افراد به تعریفی از خویشتن می‌رسند و اگر این تعریف با واقعیت اجتماعی آن‌ها در تعارض باشد، حالت‌هایی مانند فشار روانی و مشکلات رفتاری را تجربه می‌کنند. فرایند هویت‌یابی از همان نوجوانی شروع می‌شود و از نگاه روان‌شناسی مهم‌ترین تکلیف رشدی یک نوجوان است. پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد این فرایند در نوجوانی و بویژه با ورود به دانشگاه شدت بیشتری به خود می‌گیرد و درواقع به دلیل محیط غنی دانشگاه و گستردگی تجربه‌های این محیط، فرایند هویتیابی به طور فزاینده‌ای تکمیل می‌گردد.

افزایش مهارت‌های اجتماعی

فراگیری مهارت‌هایی مانند خودآگاهی، ارتباط مؤثر، حل مسئله، تصمیمگیری، تفکر انتقادی، تفکر خلاق، شکیبایی و تاب‌آوری لازمه رشد سالم هر انسانی است. برای آموختن این مهارت‌ها ما نیازمند تکرار و تمرین آن‌ها هستیم. محیط دانشگاه با گزینه‌های گوناگونی مانند کلاس‌های آموزشی، فوق‌برنامه‌ها، امکان آشنایی با شخصیت‌های مختلف، برخورد با ایده‌ها و نظرات گوناگون و همچنین مشکلات متنوع زندگی دانشجویی، این فرصت را به ما می‌دهد تا ضمن فراگیری این مهارت‌ها، به تکرار و تمرین آن‌ها در دوران دانشجویی بپردازیم و هم‌زمان در آن‌ها تواناتر شویم.

تبدیل‌شدن به یک کارشناس

یکی از تفاوت‌های دوران دبیرستان با دانشگاه این است که شما در دوران دبیرستان دانش‌های گوناگونی را می‌خوانید؛ اما در دوران دانشگاه با انتخاب یک رشته تحصیلی، تنها دروس آن رشته را خواهید خواند. این دروس به شما کمک می‌کند به‌عنوان یک کارشناس بتوانید در یک زمینه علمی، تربیت شوید و در مورد آن کارشناسانه سخن بگویید و حتی به کسانی که از شما دانش کمتری در آن زمینه دارند، آموزش دهید. این فرایند برای شما، یک جایگاه اجتماعی خاص تعریف می‌کند و از آن پس شما را به‌عنوان کارشناس رشته خاصی خواهند شناخت.

در یک کلام، پس از پایان زندگی دانشجویی، شما و دیگران شاهد تغییرات زیادی در ابعاد مختلف زندگی خود خواهید بود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن