تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867806852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علامت سوال بزرگ در برابر توافق نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در حالی که تولیدکنندگان عضو و غیر عضو اوپک روز شنبه برای اولین بار از سال ۲۰۰۱ توافق کردند برای کاهش تولید و مهار مازاد عرضه جهانی نفت همکاری کنند اکنون توجه فعالان بازار به این نکته جلب شده است که آیا توافق کنندگان به تعهدات خود عمل می کنند یا نه.


به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، تولید کنندگان عضو و غیر عضو اوپک روز شنبه برای اولین بار از سال 2001 توافق کردند که برای کاهش تولید و مهار مازاد عرضه جهانی نفت همکاری کنند.


با توجه به اینکه این توافق پس از نزدیک به یک سال رایزنی در درون اوپک و بی اعتمادی به تمایل روسیه به ایفای نقش در این توافق به دست آمده، تمرکز بازار از این پس بر تبعیت تولید کنندگان از توافق متمرکز خواهد شد.


اوپک دارای سابقه ای طولانی در عدم پیروی از سهمیه های تولید مشخص شده است. این واقعیت که نیجریه و لیبی به دلیل کاهش تولیدشان در ماه های اخیر از توافق مذکور معاف شده اند، موجب خواهد شد که عربستان بار بیشتری از کاهش تولید را به تنهایی به دوش بکشد.


انتظار می رود روسیه که 15 سال پیش به توافق خود با اوپک برای کاهش تولید پایبند نماند، این بار به مفاد این توافق عمل کند. اما تحلیلگران این سوال را موضوع را مطرح می سازد که بسیاری از تولید کنندگان غیر عضو اوپک احتمالا تلاش دارند تا کاهش طبیعی تولید خود را به عنوان مشارکت خود در این طرح جا بزنند.


خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان پس از نشست دیروز این توافق را تاریخی توصیف کرد و به خبرنگاران گفت: «این توافق عزم ما را تقویت می کند و ما را برای همکاری های درازمدت آماده می سازد.»


الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه هم گفت: «توافق امروز به روند تثبیت بازار سرعت خواهد بخشید، آشفتگی را کاهش خواهد داد و سرمایه گذاری های جدیدی جذب خواهد کرد.»


هفته گذشته اوپک توافق کرد تولید خود را از ابتدای ماه ژانویه به میزان 1.2 میلیون بشکه کاهش دهد. عربستان متعهد شد که تولید خود را تا 486 هزار بشکه در روز کاهش دهد. الفالح دیروز گفت که عربستان ممکن است تولید خود را بیش از این کاهش دهد.


روز شنبه، تولید کنندگان خارج از اوپک توافق کردند که تولید خود را 558 هزار بشکه در روز کاهش دهند که کمتر از هدف گذاری اولیه 600 هزار بشکه ای است، اما همچنان بیشترین میزان همکاری تولید کنندگان غیر عضو با اوپک به شمار می رود.


به گفته نواک، از این رقم، 300 هزار بشکه را روسیه کاهش خواهد داد. وی افزود، این کاهش تدریجی خواهد بود و تا پایان ماه مارس روسیه 200 هزار بشکه در روز کمتر از اکتبر 2016 (11.247 میلیون بشکه در روز) تولید خواهد کرد.


وی در ادامه گفت، تولید روسیه پس از شش ماه به 10.947 میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
گری راس، تحللگر بازار نفت و از ناظران کهنه کار مسائل اوپک گفت: «آنها همگی از قیمت های بالاتر لذت می برند و وضعیت تبعیت از مفاد توافق در مراحل اولیه خوب خواهد بود. اما در مراحل بعدی با ادامه افزایش قیمت ها، روند تبعیت از توافق تضعیف خواهد شد.»


آمریتا سن، تحلیلگر موسسه انرژی اسپکتس نیز گفت: «در مقایسه با 2 ماه قبل یعنی زمانی که چشم انداز هر گونه توافقی داشت به سرعت تضعیف می شد، این یک چرخش قابل توجه است. تحلیلگران دبین موضوع عدم تبعیت از توافق را مطرح می سازند، اما اهمیت نمادین این توافق را نمی توان نادیده گرفت.»


راس افزود، اوپک قیمت هر بشکه 60 دلار را هدف گذاری خواهد کرد و هر چه قیمت بالاتر از این بود، موجب تقویت تولید کنندگان رقیب خواهد شد.




۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن