واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سالک: اجماعی درباره قالیباف صورت نگرفته است/ کمک خارج نشینان به روحانی برای پیروزی در انتخابات 96!/ برخی نزدیکان دولت می گویند دولت یازدهم دولت گفتار درمانی است!/ دولت تمام خرابی ها را بر گردن دولت قبل انداخته؛ این صحیح نیست
در رابطه با انتخابات 96 چند نکته مهم وجود دارد. اول اینکه محور حرکت اصولگرایان در کشور جامعتین است و این جریانهاي سياسي و اصلي جناح اصولگرا، در اين مدت جلساتی را براي انتخابات پيش رو برگزار كردهاند تا به وحدت نظر برسند.
رياستكميسيونفرهنگي مجلس شوراي اسلامي را از دست داده است ولي به نظر همچنان نفر اول اوست. از چهرههاي جامعه روحانيت و تاثيرگذاران در اصفهان است ولي رويكردي نسبتا متفاوت با بيشتر اعضايسنتي جامعه دارد. به گزارش نامه نیوز، با وجود اينكه پرواز داشت ولي سروقت در سر قرارمان حاضر شد تا به پرسشهاي ما پاسخ دهد. بعد از اتمام جلسه هم به دنبال روزنامه كيهان ميگشت و از مسئول دفتر سراغ نشريه شريعتمداري را ميگرفت. حجتالاسلام احمدسالك در اين گفتوگو از فتنه جديد، كمك خارج نشينان به روحاني و دلايل پنهانكاري اصولگرايان سخن گفت. نائب رييسكميسيون فرهنگي مجلس حتي به ايستادن در برابر دولت براي تغيير استاندار هم اشاره . متن كامل گفتوگوي نامه نیوز با اين چهرهسياسي-فرهنگي را در زير ميخوانيد: انتخابات ریاست جمهوری 96 در پیش است و هم اکنون موضوع وحدت اصولگرایان به یکی از اصلی ترین مسائل سیاسی کشور تبدیل شده است. آيا اصولگرايان ميتوانند در اين انتخابات به وحدت برسند و گزينه واحدی را معرفي كنند؟ رمز موفقیت ملت ایران همواره حرکت حول محور حاکمیت دینی یعنی ولایت است و هرکجا این رمز شکست بخورد به کل حرکت ضربه خواهد خورد. تلاش دشمنان برای ایجاد شکاف میان امت بوده و تلاش نخبگان اصولگرا، علما و معتقدين به ارزش های انقلاب اسلامی بر وحدت است. بر اساس این رويه اختلاف برانگيز، فتنه 88 و 78 شکل گرفت و امروز نيز فتنهاي جدید آغاز و کلید خوردهاست. فتنهاي كه بر اساس مدیریت خارج از کشور و به کارگیری آدم های ضعیف داخلي در حال پیشروی است. البته در برابر اين فتنهها نیز اقداماتی صورت گرفته است که تلاشهاي دشمنان و بدخواهان را خنثی میکند. در رابطه با انتخابات 96 چند نکته مهم وجود دارد. اول اینکه محور حرکت اصولگرایان در کشور جامعتین است و این جریانهاي سياسي و اصلي جناح اصولگرا، در اين مدت جلساتی را براي انتخابات پيش رو برگزار كردهاند تا به وحدت نظر برسند. از سويي نيزکمیسیون سیاسی جامعه روحانیت در اين روزها فعال است و در اين مسير براي دسترسي به وحدت، شیوه های مختلفی را مورد بحث قرار داده است؛ چرا كه ما دو كارزار مهم انتخابات رياستجمهوري و شورايهاي شهر را در پيش داريم و بايد براي آن آمادگي داشته باشيم.
نکته دوم اينكه جامعتين تلاش خود را به كار گرفته است تا تمام کسانیکه به نوعی وابستگی به اصولگرایی دارند، در یک جلسه دور هم بنشینند و روی محور های مشترک، وحدت رویهاي پیدا کنند و در این قضییه ما به پیشرفتهاي خوبي نيز دست پيدا كردهايم. اجماعی درباره آقای قالیباف صورت نگرفته است اينكه گفته مي شود در اين مسير بر روي آقاي قاليباف اجماع شدهاست، صحت دارد؟ خير. در رابطه با آقاي قاليباف اجماعي نشدهاست و ما هنوز وارد بحث مصداقهاي انتخاباتي نشدهايم. چرا در اين دوره اصولگرايان با محافظهكاري خاصي براي تعيين مصداق پيش ميروند؟ به اين دليل كه اگر ما اعلام كنيم یک فرد را به عنوان كانديداي خود انتخاب كردهايم، جريانهاي سياسي براي تخريب و سوزاندن آن گزينه دست به كار شده و از اين طريق نيروي خوب ما از بين خواهد رفت. حتي شايد برخي گزينهها اين روزها در جايگاهي مشغول كار باشند كه در اين صورت نيز با ايجاد شبهات سياسي و انتخاباتي ممكن است جايگاه آنها زير سوال برود براي همين هنوز وارد تعيين مصداق نشدهايم. ما به دنبال وحدت هستيم به ویژه اینکه احمدی نژاد اين دوره در صحنه نیست و جریان پشت سر او نیز به عرصه نخواهند آمد. نظرتان در رابطه با رقيب سنتيتان چيست؟ جریان اصلاح طلب در اين دوره رقیبی برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد. البته آنها در ميان خود اختلاف نظر زیادي دارند كه برخي اوقات در اظهار نظرهاي آن ها اين موضوع قابل مشاهدهاست. فتنه بزرگتر از سال 78 و 88 کلید خورده است در ميان سخنانتان از فتنه جديد خبر داديد، دلايلي هم براي اين موضوع داريد؟ فتنه بزرگتر از سال 88 و 78 کلید خوردهاست. شاید موئلفههاي مختلفی را هم بتوانیم در اين زمينه مطرح کنیم. مثل جریان پشت سر آقای هاشمیرفسنجاني که ایشان را سپر خود قرار داده اند تا به اهداف خود برسند يا جريان نهضت آزادي كه اين روزها به خوبي از نوشتههاي شان ميتوان فهميد كه چه در سر دارند.
اين جريانها در فتنه 88 به دنبال انداختن ولایت و براندازی نظام بودند و اين رويه سياستآمريكاست كه ما امروز همين روش را مجدد مشاهده ميكنيم. برخي معتقدند عدم مقبوليتكانديداهاي اصولگرا در انتخابات 94 سبب شكست آنها شد، اين موضوع را تاييد ميكنيد؟ بله. معرفي افرادي كه مقبوليت نداشتند سبب ريزش راي در ميان اصولگرايان شد ولي عوامل دیگری نیز از جمله هياهو و غوغاسالاري رقبا را نميتوان ناديدهگرفت. از سويي نيز نبايد فراموش كنيم كه مردم در بازههاي مختلف زماني عملكرد مسئولان را زير نظر دارند و در بزنگاهها تصميم ميگيرند و اين نيز سبب شد تا با وجود برخي افراد در ليست تهران، كانديداهاي اصولگرا نتوانند به مجلس راهپيدا كنند. دو قطبي لیست انگلیسی و ليست انقلابي چطور؟ من نمی خواهم وارد این قضييه شوم و اگر به اين موضوع پرداخته شود،انعكاسش مناسب نخواهد بود. برخی نزدیکان دولت می گویند دولت یازدهم دولت گفتار درمانی است! نقدي به عملكرد دولت يازدهم داريد؟ در جلسه ای برخی از این نزدیکان دولت می گفتند دولت یازدهم ناکارآمد ودولتگفتار درمانی بوده و در عمل هم به نظر همينطور است. در زمينه اقتصادي دولت به حدي ضعيف عمل كردهاست كه شاهد زمين خوردن كارخانهها در شهرهاي مختلف هستيم؛ معيشت مردم اين روزها با مشكل روبهرو شده است؛ اقتصاد مقاومتي تنها رويكاغذ اجرا شده است و هزاران مشكل ديگر!
چرا نبايد به اين مشكلات رسيدگي شود؟چرا بايد براي اعطاي تسهيلات مشكلات فراواني را جلوي پاي توليدكنندگان بگذارند؟ با وجود اين همه دردسر چرا بايد يك كارخانه دار به كارش ادامه دهد و ضرر كند؟ دولت تمام خرابی ها را بر گردن دولت قبل انداخته؛ این صحیح نیست با تمام اين ايرادها به نظر شما دولتمردان روحاني در قياس با دولت گذشته، بازهم بد عمل كردهاند؟ من در مقام قیاس نیستم! ولی متوجه ام که از وقتی اين دولت آمده است تمام خرابيها را بر گردن دولت قبل انداخته است و اين درست نيست. ماجراي تغيير استاندار اصفهان چه بود؟ چرا آيت الله مظاهري به اين موضوع ورود كرد؟ در اصفهان جریان اصلاح طلب با تمام قدرت پيش رفت كه استاندار وفرماندار را عوض كند و حتي در اين مسير به سراغ روحاني و جهانگيري نيز رفتند. در اين راستا آنها فردي به نام حسین رضایی را نیز مطرح کردند ولی ما به همراه علماي استان و آیت الله مظاهری وارد شدیم و نگذاشتيم اين اتفاق رخدهد! ممکن است مدیریت خارج نشین پولی وارد کشور کند تا سفره مردم چرب شود و به روحانی رای دهند!
به نظر شما آقاي روحاني در انتخابات سال آينده راي خواهد آورد؟ در حال حاضر نميتوان اظهار نظر كرد. بايد منتظر ماند و ديد در آينده چه اتفاقهايي رخخواهد داد و دولت چگونه عمل خواهد كرد. البته در اين بين دوسناريو براي موفقيت احتمالي روحاني وجود دارد. سناریویی اول اينکه رقیبي وجود نداشته باشد و روحانی راي آورد. سناريو دوم اينكه مدیریت خارجنشين از کشورهاي ديگر پولی را وارد کشور کنند تا سفره مردم را چرب شود و آقایان هم با شعار رفع تحریم و برجام و نيز با غوغا سالاری موفق شوند راي بياورند و امروز دولت روی این موضوع فعال است.
اطلاعي از اينكه گفته مي شود آيتاللههاشمي در اين دوره جديد ديگر به عنوان رييسمجمعتشخيص مصلحت انتخاب نميشوند داريد؟ خبری از جابه جایی هاشمی نداریم و اين موضوع بنا به مصلحت مقام معظم رهبري است و هر تصمیمی كه ایشان بگیرند همان فصلالخطاب است.
۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]