تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820103591




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یارانه نیازمندان قطع نخواهد شد/ برای فروش نفت مشکلی نداریم/ اختصاص هزار میلیارد تومان برای اشتغال در بودجه 96


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یارانه نیازمندان قطع نخواهد شد/ برای فروش نفت مشکلی نداریم/ اختصاص هزار میلیارد تومان برای اشتغال در بودجه 96


سخنگوی دولت گفت: در بودجه 96 هم هزار میلیارد تومان برای اشتغال اختصاص دادیم، که انتظارمان این است در سال حدود 900 تا 930 هزار فرصت شغل ایجاد کنیم.



اختصاص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال، محیط زیست، آب و حمل و نقل در لایحه بودجه 96
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و بودجه کشور با حضور در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما به تشریح لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۶ پرداخت.
 
وی در ابتدای این برنامه با  اشاره به دو طرح احداث راه آهن میانه_ بستان آباد و تبریز_ ارومیه اظهار داشت: این دو طرح، به عنوان طرح هایی هستند که باید ما آنها را به عنوان طرح های اقتصاد مقاومتی تا پایان این دوره ریاست جمهوری به پایان برسانیم که خوشبختانه به نحو شایسته‌ای نیز در حال انجام است.

نوبخت ادامه داد: غیر از اعداد و ارقامی که در بودجه برای همه چیز از جمله این اولویت ها قرار دادیم تنها مبلغ ده هزار میلیارد تومان برای بحث محیط زیست، موضوع آب و فاضلاب، مسئله حمل و نقل ریلی و یک بخش هم برای اشتغال اختصاص دادیم.

تاکنون سی و چهار هزار تاکسی فرسوده از ناوگان حمل و نقل شهری خارج شده اند

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور یادآور شد: در بحث محیط زیست، خارج کردن تاکسی های فرسوده از ناوگان حمل و نقل شهری را در دستور کار قرار دادیم که در برنامه قرار بود نود هزار دستگاه فرسوده از ناوگان حمل و نقل شهری خارج شود که تاکنون حدود سی و چهار هزار دستگاه خارج شده اما این میزان هنوز کافی نیست چراکه مردم هم اکنون در هوای آلوده در کلان شهرها زندگی می کنند.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم با آلودگی هوا مبارزه کنیم برای دو عاملی که موجب آلودگی هوا می شوند ( موتور سیکلت ها و خودرو ها و بحث ریزگردها) اعتبار مناسبی را در بودجه قائل شده ایم.

در پاسخ به این سوال که آیا با اهتمام دولت به بحث محیط زیست، آب و مسئله حمل و نقل شاهد انقلاب در این حوزه ها خواهیم بود گفت: بودجه یک برنامه یکساله است لذا باید در حد بضاعت یک برنامه یکساله از آن انتظار داشته باشیم.

نوبخت افزود: در بخش حمل و نقل کشور عمدتا معطوف به گسترش شبکه ریلی هستیم چراکه هم اکنون شبکه ریلی برخی استان هایمان به شبکه سراسری و خارج از کشور وصل نیستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: هم اکنون چهار استان همدان، کرمانشاه، رشت و ارومیه به شبکه سراسری و خارج از کشور وصل نیستند که تصمیم داریم در همین چهار، پنج ماه باقی مانده از سال جاری این شهرها را به شبکه سراسری ریلی وصل کنیم ضمن اینکه برای سال آینده نیز تصمیم داریم قسمت ها و قطعاتی که الان به شبکه سراسری ریلی کشور متصل نیستند را به این شبکه متصل کنیم.

وی تاکید کرد: قطعا در سال ۹۶ در موضوعات آب، فاضلاب، محیط زیست و گسترش شبکه ریلی کشور نسبت به امسال در گام جلوتری خواهیم بود.

نوبخت در ادامه در پاسخ به این سوال که اگر دولت بعدی برنامه وارده در این بودجه را نخواهد ادامه دهد و نظرات دیگری داشته باشد که می تواند باعث هدر رفت منابع شود، بودجه مبتنی بر چه مبنایی ادامه پیدا میکند گفت: آنچه که ما تحت عنوان برنامه ششم توسعه به مجلس بردیم براساس یک سلسله سیاست ها منجمله سیاست های اقتصاد مقاومتی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری تهیه شده است.

وی افزود: درست است که الان برنامه ششم توسعه در مجلس به تصویب نرسیده اما چون دولت آن را بر اساس سیاست های مصوب و ابلاغی مقام معظم رهبری تهیه کرده، اگر بخواهیم از آن برنامه، بودجه را تهیه کنیم که الان هم عملا این کار را انجام دادیم، مجلس می تواند هر بخشی از بودجه که با برنامه سازگار نیست را اصلاح کند.

بررسی برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق این هفته به پایان می رسد

نوبخت با بیان اینکه بررسی برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق این هفته تقریبا به پایان خواهد رسید گفت: جز مواردی که مخارج اضافه شد، چهارچوب و شاکله برنامه تغییر پیدا نکرد و اتفاقا کمیسیون تلفیق همان پیش نویسی که ما به آن ها دادیم را پیش روی خود گذاشتند و مواردی را به آن اضافه و یا کم کردند و لذا آن اولویت ها و برنامه ای که وجود داشت همچنان وجود دارد، گرچه نهایی نشده است اما همانی است که ما از سوی سازمان برنامه و بودجه و دولت به مجلس ارائه دادیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که اگر حتی دچار تغییراتی در برنامه ششم باشیم، بودجه سال ۹۶ تغییر خاصی خواهد کرد یا نه اظهار داشت: ما برنامه را به مجلسی دادیم که می خواهد همان بودجه را تصویب کند لذا هر چیزی را که در برنامه تغییر داد، اگر احساس کند آن تغییر در بودجه لحاظ نشده است می تواند بودجه را نیز تغییر دهد ولی با تجاربی که بنده در بحث بودجه ریزی دارم، امیدوارم بودجه با کمترین تغییر در مجلس به تصویب برسد.

وی در خصوص بحث انطباق بودجه سال ۹۶ با سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی نیز بیان داشت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ۲۴ بند دارد و هر بند به موضوعاتی اشاره می کند که ما در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این ۲۴ بند از سیاست های کلی را به ۱۲ برنامه تفکیک کردیم و برای هریک از این برنامه ها نیز سرفصلی مشخص شده تا بدانیم برای اجرای آن برنامه ها چه طرح ها و پروژه هایی باید صورت گیرد.

نوبخت با بیان اینکه الان دقیقا می دانیم که در سال ۹۶ در هر حوزه باید چه طرح ها و پروژه هایی را به انجام برسانیم گفت: طرح ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی در لایحه بودجه سال ۹۶ کاملا معین است ضمن اینکه به صورت یک مجموعه مستقل نیز طرح ها و پروژه هایی که در راستای اقتصاد مقاومتی در سال ۹۶ باید دنبال شود را تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهیم کرد.


رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص ارزیابی یکساله اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ نیز بیان داشت: یکی از وظایف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی پس از آنکه طرح ها، برنامه ها و پروژه ها را تعیین و به همه دستگاه ها ابلاغ کرد این است که از آن ها دعوت و گزارش گیری به عمل می آورد.

وی افزود: تاکنون ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چند جلسه است که دستگاه به دستگاه دعوت می کند و از آن ها گزارش می گیرد که تا آن ها در خصوص انجام پروژه های مربوطه گزارش های خود را ارائه کنند که این برنامه اکنون پیش می رود و خوشبختانه برای آنها شاخصه هایی هم تعیین شده که براساس آن شاخصه می توان قضاوت کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور یادآور شد: یکی از طرح هایمان در اقتصاد مقاومتی افزایش توان تولید ملی است، یکی از ماموریت هایی که سازمان برنامه و بودجه مسئولیت آن را دارد اما اجرای این کار برعهده وزرات صنعت و معدن است شناسایی واحدهای تولیدی نیمه فعال است که باید تلاش کنیم در راستای طرح افزایش توان تولید ملی، تولید آن ها را افزایش دهیم که در این رابطه ۷۵۰۰ واحد شناسایی شد.

وی افزود: ما از آغاز امسال در هر استان تلاش کردیم که این واحدهای نیمه فعال را دوباره فعال کنیم لذا هم اکنون 17 هزار واحد تولیدی در سراسر کشور باچیزی حدود یازده، دوازده هزار میلیارد تومان تسهیلات خردی که دریافت کرده اند فعال شده اند می توانیم مشاهده کنیم که در هر استان چه تعداد از این واحدها تسهیلات دریافت کرده اند . فعال شده اند و چه میزان فرصت شغلی جدید و از دست رفتن فرصت شغلی موجود جلوگیری کرده اند.

سخنگوی دولت اضافه کرد:‌ در بودجه 96 هم هزار میلیارد تومان برای اشتغال اختصاص دادیم، که انتظارمان این است در سال حدود 900 تا 930 هزار فرصت شغل ایجاد کنیم و الان با روشی که بر اساس سرمایه گذاری ها بوده 700 تا 750 هزار فرصت شغلی ایجاد می کنیم که لازمه اما کافی نیست، این 750 هزار شغل قطعا شغلی بوده که بتواند زندگی افراد را تامین کند.

این خبر در حال تکمیل است...







۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن