واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اقدامات در راستای کاهش آلودگی هوا کافی و موثر نیست
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان معتقد است: برای کاهش اثرات زیانبار پديده آلودگي هوا، اقدام مؤثری در كشور صورت گرفته اما آنچه که تاکنون انجام شده در حد حرف و شوخی است.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،ابوالفضل قرباني در جلسه علني شوراي اسلامي شهر اصفهان با اشاره به وضعيت آلودگي در شهرها اظهار كرد: با شروع فصل پاييز آلودگي هوا به ميزان قابل توجهي افزايش يافته و وارونگي دما رخ مي دهد.
وي منابع انساني را از جمله منابع اصلي آلودگي هوا دانست و ادامه داد: منابع آلوده کننده که توسط انسان ها ایجاد شده اند به واسطه عدم مديریت صحيح، موجب زحمت و نگرانی مردم مي شود.
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان اذعان كرد: متأسفانه در کشور برای کاهش اثرات زیانبار این پدیده اقدام مؤثری صورت گرفته است اما آنچه که تاکنون انجام شده به اندازه لازم و کافی نبوده و یا در حد حرف و شوخی است.
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان مشاركت مردم را به عنوان راهكار كاهش آلودگي هوا عنوان كرد و افزود: اگر اين همكاري دو جانبه بين مردم و مسئولان نباشد هيچ اقدامي، مؤثر واقع نمي شود.
قرباني در ادامه با بخشي از اقدامات موثر در اين زمينه تصريح كرد: در شهرسازي بايد به فضاي باز براي چرخش هوا در محيط و سطح اشغال تراكم بيشتر توجه كرد.
وي افزود: جلوگيري از بلندمرتبه سازي در مسير وزش بادها به خصوص جنوب شرق اصفهان نيز از ديگر اقدامات لازم در اين خصوص است.
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان با تاكيد بر اينكه كارشناسان اعتقاد دارند كه خودروهاي سطح شهر، 70 درصد در ايجاد آلودگي ها نقش دارند، يادآور شد: ميزان دريافتي عوارض شهرداري بايد براساس ميزان آلايندگي خودورها باشد نه بر اساس تعداد سيلندر و بزرگي و كوچكي وسيله نقليه آنها.
وي با اشاره به لزوم اصلاح موتورخودروهاي توليد داخل گفت: تنها نمي توان با مصرف سوخت يورو 4 انتظار كاهش آلودگي هوا را داشت و بايد موتورهاي خودروها نيز به سمت استانداردهاي يورو 4 برود.
قرباني اضافه كرد: خودروسازان بايد به سمت توليد خودروهاي هيبريدي يك تا 2 نفره بروند و از ورود خودروهاي تك سرنشين فعلي نيز به معابر شهري جلوگيري شود.
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان با اشاره به توسعه و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي بيان كرد: خودروهاي فرسوده بايد هرچه سريعتر از چرخه حمل و نقل عمومي خارج شده تا بتوان در مواقع بحراني بهتر از آن ها استفاده كرده و در برخي شرايط به صورت رايگان در اختيار شهروندان قرار داد.
وي شروع افزايش غلظت آلايندگي هوا را در هنگام غروب آفتاب و شب هنگام دانست و افزود: تفريح و گردشگري مردم نبايد در اين ساعات صورت گيرد.
قرباني خاطر نشان كرد: قانون جابه جايي منابع آلايندگي از 50 كليومتر بايد به 100 كليومتر تغيير پيدا كرده و ايجاد شبكه اي صحيح و دقيق براي سنجش آلودگي هوا در دستور كار مديريت شهري قرار بگيرد.
۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]