تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817356204




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتباس ادراری، نشانه‌ بیماری «ام‌اس» است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دبیرعلمی اولین کنفرانس بین‌المللی نورویورولوژی گفت: بیماری‌های دیابت، ام اس و پارکینسون که ضایعاتی را در عصب‌ها ایجاد می‌کنند، بیمار را دچار مشکل ادراری می‌کنند و بعضی اوقات، اولین تظاهر بیماری «ام‌اس»، احتباس ادراری است.

به گزارش فارس، بیماران نورویورولوژیک اغلب با مشکلات ادراری با مشکل زمینه نورولوژیک به پزشکان مراجعه می‌کنند و این گروه به علت ضایعات متعدد و شکایات فراوان، جزو بیماران پیچیده هستند.

از جمله بیماری‌هایی که در این زمینه قرار دارند می‌توان به بی‌اختیاری‌های ادراری، مثانه نوروژنیک، مثانه بیش فعال، ضایعات نخاعی که همراه با مشکل ادراری و مثانه، مشکلات کف لگن و بیماری‌های مادرزادی نخاع اشاره کرد.

مهری مهراد دبیرعلمی اولین کنفرانس بین المللی نورویورولوژی در حاشیه این رویداد تخصصی گفت: این اولین کنگره چند تخصصی بین‌المللی است که در ایران و با مشارکت چهار گروه متخصصان پزشکی راجع به یک موضوع مشخص (نورویورولوژی) بحث و تبادل نظر می‌شود.

مهراد افزود: درحوزه اورولوژی، با بیماری هایی روبه‌رو هستیم که فقط در محدوده کاری ما نیست و مشکلاتی از طرف سیستم عصبی و نورولوژی باعث می‌شود که مثانه بیمار اختلال پیدا کند.

این متخصص اورولوژی و فوق تخصص مثانه اظهارکرد: مثانه، یکی از اندام‌هایی است که اگر عصب‌های آن حس پر شدن را به مغز انتقال ندهند احساس دفع ادرار و نیاز به آن در فرد به وجود نمی آید و مشکل ساز می‌شود.

وی ابراز داشت: بیماری‌های دیابت، ام اس و پارکینسون که ضایعاتی را در عصب‌ها ایجاد می‌کنند، بیمار را دچار مشکل ادراری هم می‌کند و بعضی اوقات، اولین تظاهر بیماری «ام‌اس»، احتباس ادراری است و زمانی که بیمار مراجعه می‌کند، مشخص می‌شود که فرد، «ام‌اس» دارد.

مهراد توضیح داد: نورویورولوژی به حل مشکلات چنین بیمارانی می‌پردازد و این ترکیب در مثانه نوروژنیک (مثانه عصبی) ایجاد می شود که یکی از معضلات درمان ما است.

وی یادآور شد: تعداد دیگری از بیماران که مشکلات نورویورولوژی دارند افرادی هستند که به دلیل جراحی کمر، دیسک یا تصادفات و سوانح، نخاع آنها آسیب می‌بیند یا قطع می‌شود و در نتیجه، فرد دچار بی‌اختیاری یا احتباس ادرار می‌شود.

دبیر کنفرانس بین المللی نورویورولوژی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به مشکلات بی اختیاری ادراری، مثانه نورولوژیک، مثانه بیش فعال، مشکلات کف لگن، ضایعات نخاعی همراه با مشکل ادراری و بیماری های مادرزادی نخاعی با ارتباط و همکاری نزدیک چهار گروه متخصصان اورولوژی، جراحی مغز و اعصاب، بیماری‌های مغز و اعصاب و فیزیوتراپی، قابل درمان هستند به همین دلیل، در این کنفرانس، متخصصان گردهم آمده تا به راه حل عملی برای درمان این دسته از بیماران دست پیدا کنند.

وی این همکاری چندتخصصی را یک تجربه بی‌نظیر بین‌المللی توصیف کرد و گفت: در همین راستا، قرار است در روز پایانی کنفرانس (20 آذرماه) یک روش جراحی جدید به نام «ساکرال نورو مودولاسیون» را در بیمارستان پارس توسط یک گروه پزشکی انجام دهیم.

مهراد که در کنار پروفسور «توماس کسلر» از کشور سوئیس و ابوالفضل رحیمی زاده متخصص جراحی مغز و اعصاب، اعضای این تیم پزشکی را تشکیل می‌دهند درباره جزئیات این روش جراحی جدید گفت: این روش برای فعال کردن دوباره اعصاب اجرا می‌شود که طی آن، یک سوزن در انتهای نخاع، کار گذاشته می‌شود که البته هیچ دردی ندارد و فرد اصلا وجود آن را حس نمی‌کند و سپس با اتصال یک سیم به آن، جریان الکتریسیته را منتقل می‌کند و موجب تحریک مثانه و بازیابی فعالیت آن می‌شود.

اولین کنفرانس بین المللی نورویورولوژی در محورهای تخصصی اورولوژی، نورولوژی، نوروسرجری (جراحی اعصاب)، اورولوژی زنان، اورولوژی اطفال، اورولوژی ترمیمی، جراحی کولورکتال، رادیولوژی، توانبخشی و فیزیوتراپی تدارک یافته است و تا 20 آذر ماه به مدت سه روز در محل هتل اسپیناس ادامه خواهد داشت.

۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن