واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: استاندار خوزستان: در بحث انتقال آب علمی برخورد کنیم/ تشویش را به مردم وارد نکنیم
مشکل ما این است که بخشینگر شدهایم و در فکر خودمان هستیم و گاهی حرفی میزنیم اما عملمان چیز دیگری است.
استاندار خوزستان گفت: در زمینه مساله انتقال آب در خوزستان لازم است با نگاه علمی جلو برویم برای همین نباید نگرانی و تشویش را به مردم تزریق کنیم چراکه وارد کردن استرس به مردم سودی به همراه ندارد.
به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی در نشست بررسی مساله انتقال آب استان خوزستان در استانداری خوزستان با بیان این که در زمینه مساله آب خوزستان باید با زبان استدلال حرف زد نه با عصبانیت توضیح داد: سعی کنیم از منافع استان با منطق دفاع کنیم چرا که استان ما بخشی از کشور عزیزمان ایران است پس منافع استان همان منافع کشور است.
وی با بیان این که رعایت شئونات و استفاده از زبان منطق شرط اصلی کار است ادامه داد: 16 میلیون تن محصولات کشاورزی که در استان خوزستان تولید میشود فقط خاص مردم استان نیست بلکه برای همه مردم کشور است لذا باید در حفظ منافع استان ثابت قدم و هم رای باشیم.
استاندار خوزستان اظهار کرد: امیدواریم همه با تحمل با هم برخورد کنیم و مسایل زیست محیطی استان را حفظ کنیم و در عین حال ذرهای از مطالبات استان عقب نمیشینیم.
وی گفت: همه مدیران استان به ویژه در سازمان آب و برق خوزستان در جلسات مختلف از منافع استان دفاع کردهاند.
وی با اشاره به حضور رییس جمهوری در استان خوزستان بیان کرد: رییس جمهوری در زمینه انتقال آب خوزستان به دیگر نقاط اعلام کرد که مصرف برای شرب است لذا مبنای کار ما صحبتهای رییس جمهوری است که بر اساس آمار و ارقام بوده است برای همین اگر خلافی غیر از این رخ داد آن وقت ما موضوع را پیگیری میکنیم.
شریعتی تاکید کرد: اگر دولت به طور جدی درباره مساله آب و فاضلاب استان خوزستان قدم برداشته است به خاطر این است که استدلال علمی پشت آن قرار دارد.
وی با بیان این که باید منابع آب استان را حفظ کرد توضیح داد: آب اثر حیاتی برای استان دارد و منافع ملی و استانی در آن است.
استاندار گفت: مشکل ما این است که بخشینگر شدهایم و در فکر خودمان هستیم و گاهی حرفی میزنیم اما عملمان چیز دیگری است.
وی با بیان این که باید به موضوع آب از موضع تدبیر و تعقل نگاه کرد و قضایا را آن گونه که هست باید دید گفت: موجودی آب همین است و برای همین باید نسبت به آن کار کارشناسی انجام دهیم .
شریعتی با تاکید بر بررسی کشت های غیر مجازی که در استان خوزستان انجام میشود توضیح داد: برای جلوگیری از کشت های غیر مجاز باید پیش از کشت اقدامات لازم انجام شود و همان موقع مانع شویم چراکه اگر کشت انجام شد جلوگیری از آن دیگر فایده ندارد.
وی گفت: اگر بنا ست وضعیت کشاورزی در استان خوزستان حفظ شود باید نظام بهره وری آب ارتقا یابد، میزان مصرف در هکتار کاهش پیدا کند و الگوی مصرف را عوض کنیم.
در ادامه این نشست مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در مدیریت مصرف آب همه حوزهها باید به کمک ما بیایند و اگر متولیان این بخش به عنوان امانتدار و امین میخواهند که از حق و حقوق سازمان و مردم دفاع کنند باید اطلاعات و آمار درست در اختیارشان قرار گیرد.
علی اکبر مرادی توضیح داد: به عنوان شرکت آب و فاضلاب خوزستان تمایل داریم همکاری جدی با دانشگاه و سازمان آب و برق خوزستان داشته باشیم و خارج از تعارفات تعامل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 08 December 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]