واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: رئیس کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، گفت: دادگستری معبر عمومی را پارکینگ کرده وقتی پیگیر شدم از من به دادسرای کارکنان دولت شکایت شد و پرونده ام باز است. آقای صادقی به عنوان نماینده مردم در مجلس مصونیت سیاسی دارند اما اعضای شورای شهر فاقد همین مصونیت هستند.
رحمت الله حافظی در میزگرد جنبش دانشجویی و گره کور مبارزه با مفاسد اقتصادی در دانشگاه امیرکبیر با گرامیداشت یاد شهدای دانشجو، گفت: در این جمع، دانشجویان از طیف های سیاسی مختلفی حضور دارند اما نقطه مشترک و وحدت این جمع، مبارزه با مفاسد اقتصادی و عدالتخواهی است و این بیانگر فراجناحی بودن مبارزه با مفاسد اقتصادی است که امروز مطالبه عموم جامعه شده است و باید این وحدت را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه آقایان جایی که احساس کنند به مصلحت آنهاست، از نقطه نظرات رهبری هزینه میکنند، افزود: جایی که احساس شود مطالبات رهبری به مصلحت شان نیست، کر و کور و لال میشوند. مسئولان باید بدانند که بر مردم نیستند؛ بلکه باید با مردم و برای مردم باشند.
رئیس کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه باید از 20 سال قبل به مساله مبارزه با مفاسد اقتصادی توجه می شد اما امروز نیز میتواند نقطه آغازی باشد، اعلام کرد: نباید عدهای فرصت طلب تحت پوشش جناحهای چپ و راست به سیستمها نفوذ و از نقاط ضعف نظارتی سوءاستفاده و از منابع مردم ارتزاق کنند. اگر پایش درون سازمانی گروه های سیاسی انجام شود و به روز باشد، ساختار سیاسی این گروه ها ارتقا مییابد.
حافظی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی دردناک است، اما مسئولان باید این هزینه را بپذیرند زیرا که باعث افزایش اعتماد مردم به نظام میشود، تصریح کرد: مبارزه با فساد برای نظام افتخار است، هرچند که فساد قابل پذیرش نیست اگر کسی در مقابله با فساد مقاومت میکند، ناخواسته خودش را در جایگاه متهم قرار میدهد. مقابله با فساد از راه های مختلف از جمله شفاف سازی دستگاهها و ارتقا سیستم های نظارتی با استفاده از ابزارهای به روز است. اگر زیرساختها به روز و به لحظه باشد تمام عملیات مالی مدیریت شهری قابل رصد خواهد بود.
وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی بایستی عملیات خود را پشت دیوارهای شیشه ای انجام دهند نه پشت دیوارها و درهای بسته، گفت: طی 10 سال گذشته در مدیریت شهر علیرغم شعارهای فراوان، این شفاف سازی حتی برای نمایندگان شورای شهر نیز فراهم نبوده است.
این نماینده مردم در شورای شهر تهران با بیان اینکه از شش ماهه دوم حضورم در شورا، تذکراتم نسبت به عملکرد شهرداری آغاز شد، تاکید کرد: با انعکاس مشکلات و کنار زدن پردهها و ایجاد مطالبه عمومی است که مسئولان کوتاه میآیند و رسیدگی میکنند.
حافظی با بیان اینکه از رسانه ملی انتظار می رود مشکلات را فراتر از جناح های سیاسی انعکاس دهد، گفت: متاسفانه در موضوع املاک شهرداری، آقایان متخلفین را رها کردند و تنها کسی که انحرافات مالی را به افکار عمومی منتقل کرده است را محکوم کردند. تخلف در املاک شهرداری محرز است و موارد تخلف توسط دستگاه قضا اعلام شد اما نکته قابل تامل این بود که افشای پشت پرده املاک نجومی را سازمان یافته و به خارج از کشور متصل کنند و اثبات کنند که افشای موضوع املاک نجومی مدیریت شده است.
وی با بیان اینکه چرا باید املاک شهرداری به تعاونی های خارج از شهرداری از جمله تعاونی قوه قضائیه واگذار شود و چرا باید این واگذاری به تعاونی قوه قضائیه باشد اما وزارت امور خارجه نباشد! وی ادامه داد: اسناد منتشر شده در املاک نجومی محرمانه نبود از این رو از قوه قضائیه انتظار داریم برخورد قانونی با متخلفین در پرونده املاک نجومی داشته باشد. روش قوه قضائیه در برخورد با انتشار مفاسد اقتصادی باید اصلاح شود. باید گردش آزاد اطلاعات وجود داشته باشد و هر کس حق اظهار نظر و سوال را داشته باشد اما در این میان نباید تهمتی زده و دروغی گفته شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: تا امروز شهرداري هيچ گزارش مكتوبي درباره املاك نجومي به شوراي شهر ارائه نكرده، آن وقت آقايان دم از قانون مداری و عدالت خواهی ميزنند.
۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]