واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
علی تاجرنیا:
میخواهند به رأی روحانی در انتخابات آینده ضربه بزنند
بحثهایی که پیرامون بدعهدیهای آمریکا در کشور مطرح میشود، تبدیل به بحثهای تخریبی و سیاسی علیه دولت یازدهم شده است. به گونهای که برخی در پی این هستند تا با طرح این موضوعات، بواسطه تریبونهایی که در اختیار دارند، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند تا به رأی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آتی، ضربه بزنند. اما اصل این رفتار به رأی حسن روحانی، ضربهای نخواهد زد.
روز نو : بحثهایی که پیرامون بدعهدیهای آمریکا در کشور مطرح میشود، تبدیل به بحثهای تخریبی و سیاسی علیه دولت یازدهم شده است. به گونهای که برخی در پی این هستند تا با طرح این موضوعات، بواسطه تریبونهایی که در اختیار دارند، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند تا به رأی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آتی، ضربه بزنند. اما اصل این رفتار به رأی حسن روحانی، ضربهای نخواهد زد.
به گزارش روز نو؛ چراکه بزرگترین توفیق روحانی این است که سایه تهدید و خطر جدی را برای کشور، کنار زد. اما متأسفانه این مسأله تا کنون توسط مجموعههای دولت و نه رسانههای جمعی چون صدا و سیما تبیین نشده است.
دولت در حوزه رسانه باید بداند که تریبون های رسمی به کمک او نمیآیند. بنابراین باید از هر فرصتی برای آگاه سازی استفاده کند. همچنین از نظر اقتصادی شرایطی ایجاد کند که مزه شیرین برجام در کام مردم احساس شود تا این بحثها بی اثر شود. از سوی دیگر باید یادآوری شود که کشور، در سه سال گذشته و شرایطی که به سمت آن میرفت، چگونه بود و تدبیر دولت یازدهم، کشور را از آن خطرات مصون کرد. سرنوشت برخی کشورها پیش روی ما است و اگر این موضوعات تبیین شود، اثرات خوبی در جلب افکار عمومی خواهد داشت.
همچنین با وجود تأثیر قطعنامه، باید پذیرفت که حسن روحانی کار خود را انجام داده است. از این رو باید درباره بحثهایی که در کشور صورت میگیرد، بسیار مراقبت کرد. چراکه ممکن است نه تنها برای روحانی و مجموعه دولت، بلکه برای کل نظام خطرآفرین باشد. اگر ما امروز رئیسجمهور را بواسطه بد عهدیهای آمریکا تضعیف کردیم این پیام را به هر فرد دیگری که قصد کاندیداتوری برای ریاست جمهوری دارد، خواهیم داد که دست به اقدامات رادیکال بزند. در واقع طرح چنین بحثهایی فضای کشور را به سمت رادیکال شدن، سوق میدهد که بسیار خطرناک است. این اتفاق هم همان نقطهای است که منتقدان جمهوری اسلامی، منتظر آن هستند. بنابراین با مقداری روشنگری باید افکار عمومی را آگاه کرد. هر چند، با توجه به اینکه شرایط اقتصادی کشور در ماههای آتی بهتر خواهد شد، به نظر میرسد که افکار عمومی به راحتی فریب این بحثها را نخواهد خورد.
همچنین باید این موضوع را نیز در نظر داشت که تمدید قانون تحریمها علیه ایران، دارای تحلیلهای پیچیدهای است که نمیشود آن را به راحتی به عنوان نقض آشکار برجام دانست. چراکه نقض برجام، پیام بدی برای دیگر متحدان آمریکا دارد. چون اگر کشورهای متحد، بپذیرند که آمریکا برجام را نقض کرده، ممکن است این اتفاق هم در مورد دیگر کشورها رخ دهد. بنابراین اصرار بر این مطلب، سیاست ورزی عاقلانهای نیست.
*اميد ايرانيان
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]