تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816949285




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتباع خارجی همچنان جایگزین کارگران ایرانی/ قانون منع به کارگیری اتباع خاجی چه زمانی اجرایی می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اتباع خارجی همچنان جایگزین کارگران ایرانی/ قانون منع به کارگیری اتباع خاجی چه زمانی اجرایی می شود؟
در شرایطی که بیکاری یکی از مهم‌ترین معضلات جوانان محسوب می‌شود و با توجه به تأکید دولت از دو سال گذشته بر موضوع عدم  بکارگیری اتباع خارجی اما همچنان شاهد بکارگیری این افراد در بسیاری از مشاغل هستیم.





اتباع خارجی همچنان جایگزین کارگران ایرانی/ قانون منع به کارگیری اتباع خاجی چه زمانی اجرایی می شود؟
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرگاران جوان؛ امروزه ایجاد اشتغال پایدار به عنوان مهم‌ترین دغدغه هر دولت و کشوری محسوب می‌شود و همچنین یافتن شغل برای جوانان هم به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است.


جوانانی که با امید داشتن شغلی که بتواند زندگی آینده آن‌ها را تأمین کند، راهی دانشگاه می‌شوند اما بعد از اتمام دوران تحصیل به خیل بیکاران اضافه می‌شوند، به همین دلیل اختصاص مشاغل موجود در کشور به جوانان بومی منطقه می‌تواند کمکی برای رشد صنعت کشور، جلوگیری از مهاجرت افراد به شهرهای بزرگ و کاهش آسیب های اجتماعی باشد، اما متأسفانه حجم زیادی از مشاغل موجود در دستان اتباع خارجی است.

۲۲ تیرماه ۹۳ اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در بخش‌نامه‌ای به تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و استانداری‌ها، تمام دستگاه‌های اجرایی دولتی و عمومی غیردولتی و شرکت‌ها و پیمانکاران مرتبط با آن‌ها را موظف کرد تا کارگران مورد نیاز خود را فقط از نیروی کار ایرانی تأمین کنند و از بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز، خودداری کنند.

در این بخش‌نامه تأکید شده است دستگاه‌های دولتی « در صورت ضرورت بکارگیری نیروی کار خارجی در موارد خاص، تنها از نیروی کار دارای کارت کارموقت که توسط ادارات زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر می شود با رعایت مقررات مربوط استفاده کرده و از بکارگیری کارگران غیرمجاز تحت هر شرایط پرهیز کنند».

با وجود گذشت 2 سال از صدور این بخش‌نامه از سوی معاون اول رئیس جمهور همچنان شاهد اشتغال اتباع خارجی به خصوص اتباع افغان در دستگاه‌های دولتی به ویژه شهرداری‌ها و گارگاه‌های ساختمانی هستیم.

غلامرضا عباسی رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با اشاره به حضور 4 میلیون نفر از اتباع بیگانه در کشور می‌گوید: این تعداد اتباع بیگانه به طور غیرمجاز در کشور زندگی می‌کنند و اگر هم مجاز باشند باید پرسید که در شرایطی که آمار بیکاری در کشور به شدت افزایش یافته، چه کسی به آن‌ها مجوز فعالیت داده است؟ حضور اتباع بیگانه به اشتغال کشور لطمه می‌زند و فرصت‌های اشتغال را از کارگران ساده می‌گیرد.

وی معتقد است: ضرورت ایجاد شغل و حفظ اشتغال موجود به طور همزمان بسیار مهم است و دولت باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی‌ کند که هم به سمت حفظ مشاغل موجود برود و شغل‌هایی را که داریم، حفظ کند تا به تعداد بیکاران افزوده نشود و هم برای اشتغال افراد تحصیل‌کرده و جویای کار چاره‌ای بیندیشد.

 اکبر شوکت رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور می‌گوید: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار کارگر ساختمانی ایرانی در کشور فعالیت دارند و معادل بیش از ۵۰ درصد این میزان یعنی حدود ۸۰۰ هزار نفر نیز کارگر اتباع بیگانه در بخش ساختمانی فعال هستند.

وجود زمینه‌های اشتغال برای اتباع بیگانه در کشور باعث گسترش زمینه مهاجرت این اتباع به امید داشتن شغل بیشتر و بهتر و از سوی دیگر افزایش تعداد جوانان ایرانی بیکار می‌شود.




۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن