محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843573948
اصلاحطلبان تکرار کنند که گزینهشان روحانی است
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه خبری انتخاب: آذر منصوری فعال سیاسی و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفت و گو با خبرنگار خصوص استراتژی اصولگرایان در انتخابات آینده و اینکه دو احتمال در سوی این جریان یکی وحدت کاندیدایی و دیگری وحدت گفتمان یعنی ورود چند کاندیدا به منظور تقویت یک کاندیدا مطرح شده است گفت: جریان اصولگرایی هنوز به استراتژی ای که همه طیف ها و گروههای این جریان روی آن توافق داشته باشند نرسیده است.
وی افزود: اصولگرایان هنوز نتوانسته اند مسائل اصلی خود را حل کنند. بخشی از این وضعیت حاصل هشت سال حاکمیت یکدست این جریان است.در این هشت سال مجموعه ارکان قدرت در اختیار اینجریان بوده و حاصلش هم در سیاست داخلی و هم سیاست خارجی مشخص است.
او با بیان اینکه این بدان معنی است که نسخه تجویزی اصولگرایان برای اداره کشور نه تنها نسخه شفابخشی نبوده ،بلکه کشور را درگیر مسائل و مشکلات متعددی کرده است که سالها زمان لازم است تا کشور به یک وضعیت تعادل نسبی در همه زمینه ها برسد گفت : از اقتصاد گرفته تا موقعیت ما در منطقه و جامعه بین الملل که راجع به وضعیت این شاخص ها حرف های بسیاری زده شده است و حرف هم برای زدن بسیار است.
منصوری خاطر نشان کرد : قبل از تحلیل این موضوع که اصولگرایان در انتخابات آینده چه استراتژی را دنبال می کنند باید به تحلیل موقعیت امروز این جریان سیاسی بپردازیم.با چنین صورت مسئله ای ،به نظر من گرفتاری های این جریان در انتخابات پیش رو زیاد است.هم برای رسیدن به اجماع تشکیلاتی و هم اجماع گفتمانی .بنابر این تحقق هر یک از این دو حالت مقدماتی دارد که به نظرم این مقدمات برای جریان اصولگرایی فراهم نیست.
اصولگرایان معتدل حساب خود را از تندروها جدا کرده است
این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص اصولگرایان تندرو و احتمال ائتلاف آنها با سایر جریان های اصولگرایی نیز گفت: در دو انتخابات اخیر می توان گفت طیف اصولگرایان معتدل حساب خود را از تندروها جدا کرده است و همین موضوع در کنار خلاُ رهبری این جریان مشکلات تحقق وحدت گفتمانی و تشکیلاتی را دوچندان می کند.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد با بیان اینکه باید در نظر داشته باشیم که جریان اصولگرا به لحاظ تشکیلاتی ساختاری متفاوت با اصلاح طلبان دارند توضیح داد : اصلاح طلبان سال های زیادی کاملا خارج از ساختار قدرت بوده اند و فراز و فرودهایی که پشت سر گذاشتند و به واسطه هزینه هایی که بخش قابل توجهی از این طیف پرداخته است امروز منجر به این شده که هم به لحاظ گفتمانی و هم تشکیلاتی به وحدتی بی سابقه دست بیابد. اصولگرایان از این مزیت امروز اصلاح طلبان برخوردار نیستند.
او گرفتاری اصلی اصولگرایان را پاسخگویی نسبت به هشت سال ریاست جمهوری احمدی نژاد دانست و خاطر نشان کرد: اصولگرایان به هر ترتیب باید بگویند با توجه به وضعیت موجود چه برنامه ای برای بهتر شدن وضعیت کشور دارند.آیا می خواهند مثلا بگویند در بخش اقتصادی قرار است شعار یارانه ۱۵۰ هزار تومانی را مطرح کنند؟ چیزی که احمدی نژاد می گفت. یا برنامه بهتری جایگزین برنامه دولت فعلی با توجه به منابع موجود دارند؟یا مثلا در سیاست خارجی می خواهند با توافق هسته ای چه کنند و چه رویکردی را جایگزین رویکرد دولت فعلی کنند.راهکارشان برای حل مناقشات منطقه چیست؟برای محیط زیست چه برنامه ای دارند ؟در بحث توسعه سیاسی آیا قرار است رویکرد دولت نهم و دهم را ادامه دهند؟
این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه موارد گفته شده یک بخش گرفتاری است که به نظرم وحدت گفتمانی این جریان را دچار مشکلات جدی می کند گفت : به هر حال این جریان باید امروز بگوید برنامه اش برای اداره کشور چه در سطح دولت و چه شوراها و شهرداری ها که به نظرم در هر دو سطح با مشکلات جدی مواجه چیست.
اگر جریان اصولگرایی سراغ ناطق نوری برود شاید بتواند بخشی از گرفتاری هایش را حل کند
او با بیان اینکه اگر جریان اصولگرایی امروز به سراغ چهره هایی مانند ناطق نوری برود شاید بتواند از بخشی از این گرفتاری ها رها بشود گفت: اما این تنها در صورت رسیدن به اجماع و استراتژی اجماعی قابل دسترسی است.
منصوری تاکید کرد : محتمل ترین حالت ممکن با شرایط فعلی اصولگرایان حضور با یک کاندیدا نخواهد بود.آنها با چند کاندیدا در ۹۶ وارد صحنه خواهند شد.
هدف اصولگرایان از چندکاندیدایی در انتخاباتی ریاست جمهوری ۹۶ چیست؟
وی افزود: اصولگرایان با دو هدف این استراتژی را چیده اند. هدف اول این است که انتخابات به دور دوم کشیده شود که تجربه ثابت کرده در این صورت شانس بردشان در مرحله دوم بیشتر است و هدف دوم اینکه به هر حال رئیس جمهور مستقر به مراتب شانسش از بقیه کاندیداها بیشتر است.در این صورت حضور چند کاندیدا که بتوانند سلیقه های مختلف را جذب کنند در نهایت بر آراء روحانی اثر خواهد گذاشت و درصد آراء او را کم خواهد کرد که اگر هدف اول بدست نیامد هدف دوم محقق شود.
ابن فعال سیاسی تاکید کرد با این مقدمه احتمال ائتلاف با جریان نزدیک به آقای مصباح هم وجود دارد.اگر بتوانند قدم اول را برای اجماع بردارند که البته در حال حاضر بعید به نظر می رسد.
منصوری در خصوص ادعای اخیر جریان موسوم به جریان یکتا درمورد ورود به انتخابات فارغ از ائتلاف با جامعتین نیز گفت دلیل این تصور در جریان یکتا بر می گردد به پایگاه رای مستقل از جامعتین که طیف یکتا فکر می کند دارد.جریان یکتا بر این باور است که جامعتین کاملا پایگاه رای خود را از دست داده است وبه همین دلیل چنین ادعایی را مطرح می کند.
او با بیان اینکه بین گفتمان جامعتین و یکتا تفاوت هایی وجود دارد ادامه داد : تکیه جریان یکتا بر شعارهای پوپولیستی و اینکه پیش بینی می کند بتواند با این شعارها رای طبقاتی از جامعه را جلب کند به نظر من باعث طرح چنین داعیه ای شده است.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد با اشاره به این که اگر اصلاح طلبان مانند دو انتخابات گذشته منسجم و با برنامه حضور پیدا کنند ، فرقی نمی کند که جریان رقیب با یک کاندیدا یا چند کاندیدا در صحنه حضور پیدا کند گفت : بخصوص که دو انتخابات شوراها و ریاست جمهوری همزمان است و کارنامه اصولگرایان در شوراها هم تیره و تار است.اما اجماع جریانات حاضر در انتخابات آینده رقابت را پرشورتر می کند .
شانس قالیباف حتی اگر همه جریان اصولگرایی بر روی او اجماع کنند بسیار کم خواهد بود
منصوری در خصوص احتمال ورود قالیباف به عرصه انتخابات با وجود سابقه شکست و ادعای برخی گروه های اصولگرا مبنی بر اینکه او همیشه نفر دوم بوده و دلیل شکست او تعدد کاندیدا های اصولگراست و این بار به شرط ایتلاف کاندیداها پیروزی میشود گفت : به نظر من این ارزیابی واقع بینانه ای نیست.شانس قالیباف حتی اگر همه جریان اصولگرایی بر روی او اجماع کنند بسیار کم خواهد بود.قالیباف کاندیدای ناشناخته ای نیست.او دو دوره در این سطح از رقابت ها حضور داشته است.در انتخابات قبل رفیب جدی آقای روحانی بوده و در این دوره اخیر شوراها شهردار پایتخت ایران بوده و مسائل به وجود آمده علی القاعده نه تنها بر آراء او نیفزوده،بلکه به شدت از آراء او کم کرده است.نظر سنجی هایی هم که من تا کنون دیدم این مسئله را تاُیید می کند.
او تاکید کرد : بنابراین قالیباف در این دوره از انتخابات به مراتب شانس کمتری نسبت به دوره های قبل دارد.چه برای اجماع و چه اقبال طرفداران سابقش نسبت به او.
طرح این موضوع که یک یا چند کاندیدای اصلاح طلب در این انتخابات آقای روحانی همراه کنند را یک خطای استراتژیک می دانم
این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص احتمال همراهی یک کاندیدای اصلاح طلب با اقای روحانی گفت : من حتی طرح این موضوع که یک یا چند کاندیدای اصلاح طلب در این انتخابات آقای روحانی همراه کنند را یک خطای استراتژیک می دانم.
او دلیل عدم موافقتش با همراه کردن یک کاندیدای اصلاح طلب با روحانی را اول از همه اینکه روحانی رئیس جمهور مستقر است و در شرایط فعلی از شانس بسیار بالایی نسبت به گزینه های مطرح دیگر برای پیروزی برخوردار است دانستً
او ادامه داد : دوم اینکه طرح گزینه های دیگر ،چه ضعیف تر از روحانی و حتی چه قوی تر از روحانی ،به معنی ایجاد تردید در پایگاه رای روحانی از یک طرف ودادن اطمینان خاطر به رقبای روحانی است که امروز از هر امکانی برای تضعیف و کنار زدن این دولت و شخص روحانی استفاده می کنند.حال چه دلیلی دارد که این تردید را دامن بزنیم ؟
او سومین دلیل خود را نگاه واقع بینانه به شرایط کشور و میزان موفقیت روحانی در دولت یازدهم خواند و ادامه داد : باید منصفانه قضاوت کنیم که آیا اگر فرد دیگری غیر از روحانی بود، با توجه به صورت مسئله ای که این دولت در سال ۹۲ تحویل گرفت ،می توانست موفق تر عمل کند؟به باور من خیر.
منصوری خاطر نشان کرد : ما در شرایط فعلی چه به لحاظ رای آوری،چه به لحاظ مقدور ها و ممکن ها تاکید می کنم مقدورها و ممکن ها ،چه به لحاظ عملکرد با توجه به مقدورها و ممکن ها گزینه ای مناسب تر از روحانی نداریم، ضمن اینکه نقدهایی هم داریم.
اصلاح طلبان باید تاکید و تکرار کنند که گزینه ما در انتخابات ۹۶ فقط روحانی است
این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطر نشان کرد : به اعتقاد من اصلاح طلبان باید تاکید و تکرار کنند که گزینه ما در انتخابات ۹۶ فقط روحانی است.چرا به دست خود شرایطی را فراهم کنیم که در مقابل ممکن ترین گزینه برای ریاست جمهوری دوازدهم، اما و اگر وتردید ایجاد کنیم.کافی است نگاه اجمالی به سعی رقبا و مخالفین دولت بیندازید که از هر ابزاری برای تضعیف پایگاه رای روحانی استفاده می کنند و از خود سوال کنیم دلیل این همه تلاش برای چیست؟
او در پایان با بیان اینکه به اعتقاد من جریان اصلاح طلبی می تواند با بهره گرفتن از این فرصت بر مطالبات اصلاح طلبانه خود پای بفشارد گفت : اصلاح طلبان می توانند برای فراگیری این گفتمان تلاش کنند و می تواند تمرکز بیشتری بر اصلاحات دولت محور و اصلاحات جامعه محور داشته باشند. جرایم اصلاح طلبی می تواند الزامات حکمروایی خوب را جریانسازی کند که البته موضوع این بحث نیست و در جای خود باید به تفصیل به آن پرداخته شود.
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۲:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
ممکن است اصلاحطلبان گزینههای دیگری به جز روحانی برای انتخابات سال 96 معرفی کنند
ممکن است اصلاحطلبان گزینههای دیگری به جز روحانی برای انتخابات سال 96 معرفی کنند عضو فراکسیون امید مجلس گفت فعلا گزینه ما آقای دکتر روحانی است چرا که عملکرد وی در سیاست داخلی و خارجی قابل قبول بوده و توقعات و انتظارات نیز شاید در ید قدرت ایشان نبوده اما ممکن است وقتی وارد مصادوزیر احمدینژاد: اصلاحطلبان از روحانی عبور نمیکنند
وزیر احمدینژاد اصلاحطلبان از روحانی عبور نمیکنند نماینده مجلس پنجم معتقد است که اصولگرایان در انتخابات پیش رو برای گزینه نهایی تاکنون به جمع بندی نرسیدهاند و سعی دارند تا حتما یک اجماع صورت بگیرد و به فرد دیگری جز روحانی رای بدهند سیدمحمدحسینی وزیرارشاد دولت احمدینژاد وخود را از روند سیاستگذاریهای اصلاحطلبان جدا نمیدانیم/موتلفه و جامعه روحانیت مبارز چارهای جز انتخاب روحانی
خرازی در گفتوگو با ایلنا خود را از روند سیاستگذاریهای اصلاحطلبان جدا نمیدانیم موتلفه و جامعه روحانیت مبارز چارهای جز انتخاب روحانی ندارند عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت ذهنی در اصولگرایان انتخابات آینده را مهندسی میکند برای همین هم به نظر میرسد انتخابات آینده ریاصلاحطلبان هیچ سهمخواهی از دولت روحانی نکردند
اصلاحطلبان هیچ سهمخواهی از دولت روحانی نکردندعضو فراکسیون امید در مجلس میگوید اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 تنها از روحانی حمایت میکنند تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷ ۳۰ خبرآنلاین نوشت به تازگی برخی اصلاح طلبان از مطرح شدن یک کاندیدای اصلاحطلب دروزیر ارشاد احمدی نژاد: اصولگرایان در انتخابات مجلس افرادی را انتخاب کردند که مورد قبول نیروهای انقلابی نبودند!
وزیر ارشاد احمدی نژاد اصولگرایان در انتخابات مجلس افرادی را انتخاب کردند که مورد قبول نیروهای انقلابی نبودند اصلاحطلبان از روحانی عبور نمیکنند نماینده مجلس پنجم معتقد است که اصولگرایان در انتخابات پیش رو برای گزینه نهایی تاکنون به جمع بندی نرسیدهاند و سعی دارند تا حتما یکروحانی: مسوولان موظف به اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از تکرار حوادث مشابه شدند
با تاکید بر بررسی دقیق برخورد دو قطار مسافربری در سمنان روحانی مسوولان موظف به اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از تکرار حوادث مشابه شدند تهران- ایرنا- رئیس جمهوری در جلسه هیات دولت مسئولان را موظف به بررسی دقیق دلایل وقوع برخورد دو قطار مسافربری در سمنان و اتخاذ تدابیر لازم بآغاز مذاكرات اصلاحطلبان با روحاني
آغاز مذاكرات اصلاحطلبان با روحاني آيا شوراي عالي سیاستگذاري جريان اصلاحات دچار اختلاف نظر براي حضور در انتخابات رياستجمهوري۱۳۹۶ شده است آيا محمدرضا عارف به رياستجمهوري ميانديشد اصلاحطلبان چه زماني مذاكرات خود را با حاميان دولت آغاز خواهند كرد چرا آقاي روحاني تغييرات در كامطالبات اصلاحطلبان از دولت را جدیتر مطرح میکنیم/ ردصلاحیت روحانی آسان نیست
شکوریراد در نشست حزب اتحاد در تبریز مطالبات اصلاحطلبان از دولت را جدیتر مطرح میکنیم ردصلاحیت روحانی آسان نیست کل حزب اتحاد ملت گفت شرط گذاشتن جایی مفهوم دارد که آلترناتیو دیگری هم وجود داشته باشد وقتی آلترناتیوی وجود ندارد و ضرورتی هم برای آن احساس نمی شود شرط گذاشتن بی ممنتجبنيا: اصلاحطلبان خواهان مذاكره جدي با روحاني هستند
منتجبنيا اصلاحطلبان خواهان مذاكره جدي با روحاني هستند برخي از وزراي دولت كه خاستگاه اصلاحطلبي داشتند پس از اينكه از مجلس شوراي اسلامي راي اعتماد گرفتند به همهچيز و از جمله دوستان خود پشت كردند و پس از مدتي پشت سر خود را نيز نگاه نكردند در نتيجه آقاي روحاني بايد يك ارزيابيآغاز مذاکرات اصلاحطلبان با روحانی/ فعالیت های انتخاباتی عارف معطوف به سال ۱۴۰۰ است
آغاز مذاکرات اصلاحطلبان با روحانی فعالیت های انتخاباتی عارف معطوف به سال ۱۴۰۰ است عبدا ناصری عضو سابق شورای عالی سیاستگذاری جریان اصلاحات معتقد است مشکلی که در جریان اصلاحات وجود دارد این است که با کنار رفتن احمدینژاد از فضای انتخاباتی هنوز اصلاحطلبان نمیدانند که رقیب با-
سیاسی
پربازدیدترینها