تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 31 خرداد 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801488479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاح نظام بانکی در اولویت قرار می گیرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اصلاح نظام بانکی در اولویت قرار می گیرد؟
با وجود اشکالات اساسی در ساختار نظام بانکی، تلاش دولت ها برای رفع موانع ناکافی بوده و به نظر می رسد اصلاح ساختاری در حوزه بانک باید در اولویت قرار گیرد.

////تاپ////اصلاح نظام بانکی در اولویت قرار می گیرد؟
مسعود صوفی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اصلاحات ساختاری بانک ها گفت: دولت ها در ادوار مختلف همواره این طرح را در دستور کار قرار داده اند اما تاکنون اقدام جدی، در راستای اصلاحات ساختاری صورت نگرفته است.


وی با اشاره به تعدد بانک ها در کشور افزود: با انباشت حجم عظیمی ازسرمایه ، میل به ایجاد بانک افزایش یافته و این امر موجب تعدد بانک های بدون پشتوانه و کارشناسی شده و اثرات منفی بسیاری را بر اقتصاد کشور وارد ساخته است.


این کارشناس اقتصادی تلاش دولت ها برای رفع موانع اصلاحات ساختاری بانک ها را ناکافی دانست و تصریح کرد: اصلاحاتی در حوزه تعیین نرخ بهره، سپرده ها و تسهیلات صورت گرفت اما وضعیت فعلی اقتصاد کشور نیازمند تغییرات بیشتر ودقیق تر به همراه تشدید نطارت است.


صوفی در خصوص نقش بانک مرکزی در اصلاحات ساختاری عنوان کرد: با توجه به این که بانک مرکزی تضمین کننده پس اندازهای مردم بشمار می آید و در صورت بروز هر مشکلی باید پاسخگوی سرمایه گذاران باشد لذا سیاست گذاری های کلان نیز از سوی این نهاد باید صورت گیرد.


وی به وجود رانت و فسادهای گوناگون در نظام بانکی بعنوان یک معضل بزرگ اشاره و تصریح کرد: با وجود فساد نهادینه شده در بدنه بانک ها و ادعای دولت ها مبنی بر لزوم شفاف سازی نظام بانکی و مبارزه با فساد، هیچگونه اراده جدی برای گام برداشتن در این مسیر توسط دولت ها به چشم نمی خورد.


اصلاح نظام بانکی توسط بانک مرکزی


مهدی تقوی کارشناس اقتصادی نیز در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جوان در خصوص مبحث اصلاح نظام بانکی و دایره اختیارات بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی متصدی سیستم مالی و پولی کشور بوده و براساس قانون، وظایف و اختیاراتی در راستای هدایت و نظارت بانک ها را برعهده دارد.


وی افزود: به همین جهت هرگونه اصلاح در نظام بانکی کشور باید توسط این نهاد صورت گیرد تا مشکلات سیستم بانکداری کشور حل شود.


این کارشناس اقتصادی اصلاح نظام بانکی را ضروری دانست و اظهار داشت: در سالهای گذشته نظام بانکی کشور به دلیل وجود موسسات پولی و مالی بدون مجوز، نوسانات بازار سرمایه ومشکلات اعطای تسهیلات مورد هجمه قرار گرفته که باید در این راستا تمهیداتی برای اصلاح و تغییر در سیاست های کلی بانکداری صورت گیرد.


تقوی وجود بانک های فعال را موجب رقابت پذیری بین آنها عنوان کرد و گفت: تعداد مناسب بانک های فعال می تواند به خدمات رسانی بهتر به مشتریان منجر شود اما باید توجه داشت که این امر با نظارت دقیق و موثر بانک مرکزی صورت گیرد.


وی در پایان تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی گامی موثر در رونق و ادامه روند روبه رشد اقتصادی کشور خواهد بود.











۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن