تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816396855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف در قانون بانکداری بدون ربا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: حسن سبحانی صبح آدینه در  نشستی با موثرین دامغان به میزبانی دانشگاه این شهر با بیان اینکه افتتاح حساب قرض الحسنه از سال ۶۲ خورشیدی یکی از اشتباهات نظام بانکی بود که این روش ضربه فراوانی را به اقتصاد کشور وارد کرد، ابراز داشت: قرض الحسنه به منزله انفاق است و کارهای قرض الحسنه یک حرکت مقدس و ارزشمند محسوب می شود اما دریافت مازاد وام های قرض الحسنه ربا محسوب می شود و باید این حساب ها از سیستم نظام بانکی کشور گرفته و به صندوق های قرض الحسنه واگذار شود.

وی با اشاره به اینکه پول و وام یک سرمایه است، افزود: پول و وام در رشد اقتصاد کشور و جامعه نقش فراوان دارد به شرطی که به خوبی از این سرمایه استفاده شود لذا باید دانست که در دین مبین اسلام وام دادن و پرداخت کردن را تایید کرد اما این پرداخت کردن ها باید بدون مازاد باشد نه اینکه در قبال آن سود دریافت شود.

این استاد دانشگاه همچنین گفت: موضوع قرض الحسنه برگرفته از مبانی دینی و اسلامی ما است و باید این مقوله بسیار مهم تکامل بیشتری پیدا کند تا پیام و کلام قرآنی به خوبی جاری شود.

سبحانی با انتقاد از برخی افراد که با گرفتن وام به دنبال سود آوری برای خود هستند، افزود: وام های قرض الحسنه با هدف رفع نیازها و برطرف شدن مشکلات افراد است نه اینکه عده ای با دریافت این نوع وام ها به دنبال سرمایه گذاری و مصرف در جاهای دیگر اقدام کنند این روش با آن چیزی که در قرآن با عنوان قرض الحسنه تاکید شده مغایرت دارد.

سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن بیان اینکه مسئولان بانک مرکزی در اظهارات خود عنوان کردند نظام بانکی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از افراد وام گرفته طلب دارد، ابراز داشت: افرادی که این حرف ها را بیان می کنند به عنوان مجری باید محاکمه شوند که چرا و به چه شرطی این میزان تسهیلات به افراد پرداخت شده و هیچگونه نظارتی وجود نداشت و امروز با این میزان طلب باید بدانیم هیچگونه تولیدی در کشور اتفاق نخواهد افتاد و نظارت ها در پرداخت وام های هنگفت باید شدت بیشتری پیدا کند.

وی با طرح این سوال که چرا بانک های ما هرگز رکود ندارند، افزود: بانک ها از رونق اقتصادی رشد و ترقی پیدا می کنند و جای تعجب است در حال حاضر که بازارهای ما از رونق اقتصادی برخوردار نیستند بانک های ما رکود ندارند لذا امروز صاحبان پول در نظام بانکی نرخ تعیین می کنند و در حال حاضر اقتصاد کشور از یک رشد منفی برخوردار است و نظام بانکی با تعیین سود ۲۲ درصد یا بیشتر از آن به تولید و اقتصاد کشور در حال ضربه زدن است.

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران، با بیان اینکه برای نجات اقتصاد کشور باید نظام بانکی در سیستم خود تجدید نظر کند، گفت: اقتصاد ربوی ما را دچار مشکل کرده لذا صندوق های قرض الحسنه نماد خوبی ها و سلامت است اما کافی نیست چرا که اقتصاد کشور نیاز به سرمایه گذاری وسیعی دارد که باید به تولید توجه بیشتری کند.

سبحانی بیان داشت: باید در پرداخت درست و صحیح وام و قرض دادن به خوبی معارف دینی و اسلامی را جاری و ساری کنیم و از سویی باید به تعریف جدیدی از پول دست پیدا کنیم.





۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن