تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827562424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکاری برای افزایش هیجانی نرخ دلار


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران به ارزیابی دلایل افزایش نرخ دلار در روزهای اخیر پرداخت و تصریح کرد که بخش عمده‌ای از افزایش نرخ دلار تحت تاثیر فضای هیجانی و عوامل کاذب بوده و اگر دولت تخصیص منابع خود را کندتر کند، این روند افزایشی متوقف می‌شود.

رضا پدیدار  گفت: تغییر و نوسانات نرخ ارز به شاخص‌های مرتبط با تبادلات پولی و اقتصادی ارز و برخی شاخص‌های جهانی مرتبط است.

وی افزود: شاخص‌های جهانی رویکردهایی که از سوی رئیس جمهور جدید آمریکا مطرح شده است، برابری دلار با سایر ارزها و طلا را دچار نوسان کرده است و باعث تقویت دلار و تضعیف سایر ارزهای رایج دنیا شده است و به دلیل اینکه ایران به صورت غیر مستقیم در مبادلات خود با واحد دلار سر و کار دارد، از این اتفاق تاثیرپذیرفته و شاخص پولی ما نسبت به دلار ضعیف شده است.

عضو هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ادامه داد: از سوی دیگر با نزدیک شدن به پایان سال میلادی بخشی از فعالان اقتصادی ما به دنبال این هستند که بتوانند خریدهای خود را تا حدود یک ماه آینده انجام دهند، چرا که تعداد زیادی از شرکت‌های بزرگ در پایان سال میلادی برای فروش خود شرایط ویژه در نظر می‌گیرند، همین موضوع سبب شده تا یک حجم فزاینده تقاضا برای خرید ارز وارد بازار شود.

پدیدار به برخی دیگر از عوامل تاثیرگذار در افزایش نرخ ارز اشاره کرد و گفت: مسئله مهم دیگر در این زمینه این است که بخشی از ارزی که وارد بازار می‌شود و فعالان اقتصادی از آن استفاده می‌کنند ارز حاصل از تراکم صادراتی بوده است، میزان صادرات تخصصی‌ ما که عمدتا شامل پتروشیمی می‌شود در فصل سوم سال نسبت به سه ماهه اول سال حدود ۳۸ درصد کاهش داشته‌ایم، این مسئله خود باعث شده که ورودی منابع ارزی کاهش یابد.   

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اضافه کرد: همچنین باید توجه داشت که دولت بخش عمده‌ای از منابع خود را از طریق منابع ارزی بدست می‌آورد و آن را در بازار عرضه می‌کند و برای آنکه نمی‌خواهد نرخ تورم تشدید شود، نرخ پایه‌ای آن را در بانک مرکزی تهاتر می‌کند و از این موضوع استقبال می‌کند که بخشی از منابع پولی خود را با نرخ آزاد و یا بالاتر به صرافی‌ها بدهد تا بتواند ریالی بیشتری بدست آورد که همین اتفاق باعث شده تا حدود پنج درصد افزایش درآمد داشته باشد، این از جمله پارامترهایی است که می‌تواند در درآمدزایی دولت تاثیرگذار باشد.

وی تصریح کرد: اکنون که هنوز در شرایط رکود اقتصادی هستیم و رونق حاصل نشده، اگر منابع ریالی که به عنوان تسهیل به بنگاه‌های کوچک و متوسط توزیع شود و بخش عمده‌ای هم دولت قول داده است بدهی‌های خود را به بخش خصوصی پرداخت کند و این رقم وارد بازار شود می‌تواند قدرت خرید ایجاد کند و ورود بخشی از این منابع به چرخه اقتصادی که نیاز به تامین مواد اولیه دارد این نرخ را تشدید می‌کند.

عضو هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تصریح کرد: همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند و زمینه ساز افزایش نرخ ارز شده‌اند و به طور کلی می‌توان گفت از مجموع این عوامل حدود ۶۰ درصد مربوط به شرایط و هیجانات کاذب و ۴۰ درصد تحت تاثیر عوامل و شاخص‌های واقعی رخ داده است.




۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن