تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864780438




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دخالت نظام پزشکی در صدور پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عضو شورای عالی نظام پرستاری عنوان کرد؛
دخالت نظام پزشکی در صدور پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری

روز پرستار


شناسهٔ خبر: 3837622 - پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۳
سلامت > بهداشت

.jwplayer{ display: inline-block; } عضو شورای عالی نظام پرستاری کشور، گفت: در خصوص پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری ۱۲ مرجع تصمیم گیر، تعیین و یک فرایند بسیار پیچیده تهیه شده که فقط به خاطر دور زدن و حذف سازمان نظام پرستاری است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نظام پرستاری، علی اشرف رحمان پناه به موضوع صلاحیت حرفه ای پرستاری اشاره کرد و افزود: تمام تلاش های پرستاری منجر به این شد که در پایان دوره دولت دهم، این خواسته مورد پذیرش قرار گیرد و به وزارت بهداشت ابلاغ گردید و بر این اساس و بنابر شرایط و مواضع آن زمان، سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در یک همسویی و تعامل، تمام طراحی و تدوین و زیرساخت های مورد نیاز در سازمان نظام پرستاری اجرا شد و حتی از هیئت مدیره ها خو استه شد که سیستم و نیروهای مورد نیاز را تهیه و آمادگی خود را برای اجرای آن اعلام کنند. وی ادامه داد: متاسفانه دوستان معاونت پرستاری وزارت بهداشت به رغم اهداف، اقدامات و خواسته ها و کارهای انجام شده توسط خودشان در دوره سوم نظام رستاری، دست به تدوین و اعلام آیین نامه ای زده اند که تماما با استانداردها و اهداف گذشته خودشان و جامعه پرستاری، سازمان نظام پرستاری و تمامی نظامات صنفی داخلی و قوانین و مقررات بین المللی در تضاد است. رحمان پناه افزود: در خصوص پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری ۱۲ مرجع تصمیم گیر تعیین و یک فرایند بسیار پیچیده تهیه شده است که فقط به خاطر دور زدن و حذف نظام پرستاری است. وی گفت: جالب اینکه نقش و جایگاه سازمان نظام پزشکی به عنوان یکی از کانون های سیاست های فشار بر جامعه پرستاری، بسیار پر رنگ تر از سازمان صنفی پرستاران است. به گونه ای که در هر شرایط سازمان نظام پزشکی دارای نماینده و حق رای است، در صورتی که سازمان نظام پرستاری دارای یک رای نظارتی و حتی بدون نقش اجرایی و سلبی است. عضو شورای عالی نظام پرستاری، تاکید کرد: معتقدم پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری به شکل اعلام شده غیر حرفه ای و تهدید جدی برای سلامت مردم و استقلال حرفه ای پرستاران است. وی افزود: توصیه من به جامعه پرستاری این است، از آنجا که پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری اسیر قدرت و در دام خود کامگی قرار گرفته و پرستاران را از استقلال و نظارت بر هویت حرفه ای محروم کرده اند، تا بازنگری جدی و تصحیح آیین نامه اجرایی آن بر اساس خواست و تایید سازمان صنفی پرستاران مطابق با تمامی استانداردهای داخلی و بین المللی و حذف نظارت سازمان نظام پرشکی از حوزه دخالت در صلاحیت حرفه ای پرستاران، پرستاران از مراجعه برای اخذ پروانه صلاحیت خودداری نمایند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن