واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
بلومبرگ: پترائوس وزیر خارجه آمریکا می شود/ مقام ارشد تیم انتقال قدرت: ترامپ همچنان در حال بررسی گزینه های مختلف+ نظرات پترائوس درباره برجام
رئیس جمهور جدید آمریکا به دنبال انتخاب ژنرال بازنشتسته این کشور به سمت وزارت خارجه جدید این کشور است.
روز نو :
رئیس جمهور جدید آمریکا به دنبال انتخاب ژنرال بازنشتسته این کشور به سمت وزارت خارجه جدید این کشور است.
به گزارش روز نو، بلومبرگ در گزارشی مدعی شده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در نظر دارد روز دوشنبه با ژنرال دیوید پترائوس، رئیس سابق سازمان سیا دیدار کند. بلومبرگ مدعی شده است که ترامپ به دنبال انتخاب پترائوس به سمت وزیر خارجه دولت جدید این کشور است.
یک مقام ارشد هیئت انتقال دولت در آمریکا با اعلام این خبر عنوان کرد که این دیدار قرار است در نیویورک انجام شود.
پترائوس، ژنرال 4 ستاره ارتش آمریکا در شرایطی قرار است با دونالد ترامپ دیدار کند که اختلاف نظر میان مشاوران ترامپ بر سر اینکه چه کسی وزیر خارجه دولت جدید این کشور شود همچنان وجود دارد.
احتمال اینکه ترامپ میت رامنی، فرماندار ایالت ماساچوست به این سمت انتخاب شود نیز اکنون با حدس و گمان های بسیاری مواجه شده است چرا که لابی های زیادی علیه وی به راه افتاده است. قرار است دیداری نیز میان وی و ترامپ روز سه شنبه انجام شد.
یک مقام ارشد در هیئت انتقال قدرت به دولت جدید ترامپ می گوید: بسیاری از مشاوران ترامپ از انتخاب پترائوس به سمت وزارت خارجه این کشور حمایت می کنند. ترامپ به انتخاب پترائوس تمایل دارد و همچنان اما در حال بررسی این موضوع است که آیا سپردن 2 سمت وزارت خارجه و ریاست پنتاگون به 2 ژنرال بازنشسته می تواند ایده خوبی باشد یا نه.
ژنرال «دیوید پترائوسِ» ۶۴ ساله رئیس اسبق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) است که در سال ۲۰۱۲ به دنبال افشای یک رابطه غیر اخلاقی از سمت خود استعفا داده بود.
وی فرمانده پیشین نظامیان آمریکا در عراق و افغانستان نیز به شمار می آید.
پترائوس درباره برجام چه گفته بود؟
پترائوس درباره برجام و نهایی شدن توافق هسته ای میان ایران و آمریکا و قدرت های جهانی گفته بود: توافق هسته ای می تواند نقطه عطفی در نقش ایران و نقش آمریکا در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) باشد.
وی در این باره گفته بود: سوال اساسی مطرح در شرایط کنونی این است که روابط ایران و آمریکا در آینده به چه صورت خواهد شد. به نظر می رسد توافق هسته ای بر چشم انداز روابط ایران و آمریکا تاثیر جدی خواهد گذاشت. سوال اساسی مطرح این است که در این شرایط جدید ، آیا ما با همپیمانان و شرکای منطقه ای خود همکاری های بیشتری خواهیم داشت تا با اقدامات ایران مقابله کنیم یا اینکه تلاش خواهیم کرد با این اقدامات ایران کنار بیاییم یا حتی به شریک ایران تبدیل شویم.
*نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]