واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حضور مبارزان انقلابی در پیشاپیش مردم در دوران مبارزه و خطرپذیری آنها و همچنین گذشت آنان از زخارف دنیا،موجب باورپذیر شدن اهداف انقلابی آنان و همراهی مردم با آنان در دوران مبارزه بود.
به گزارش تراز ،از دلایل اصلی فتوحات دوران دفاع مقدس و ایثارگری رزمندگان اسلام و همراهی مردم نیز، دوش بدوش بودن رزمندگان با فرماندهان خود در میدان رزم و حتی گاهی پیشتاز بودن فرماندهان بود.روحیهای که علاوه بر میدان جهاد و رزم،در برخورداری از امکانات و نحوه زندگی هم خود را نشان میداد.رزمندگان هیچگاه احساس نمیکردند فرماندهان آنها در سطوح مختلف،زندگی متفاوتی دارند و از تمتعات دنیایی و چرب و شیرین افزونتری بهره مندند. روحیه و رفتاری که از ویژگیهای مدیریت جهادی است و اثربخشی آن در عرصههای مختلف، بارها به اثبات رسیده است.
این روحیه و این ویژگی ستودنی، متاسفانه پس از جنگ و از دوران سازندگی، بهتدریج کم رنگ و کمرنگتر شد و جای خود را به اشرافی گری و بهره مندی از امکانات و تمتعات دنیایی داد!
مدیران و بخشهایی از جامعه که به ویروس اشرافی گری مبتلا شدند،طبقه نوکیسهای را به وجود آوردند که نه تنها در این مسیر بر یکدیگر سبقت میگرفتند، دیگران را هم آلوده میکردند و برخورداران از روحیه جهادی را مورد استهزاء قرار میدادند!
ادامه آن روند و نادیده گرفتن و بی توجهی به هشدارهای مکرر رهبر حکیم انقلاب اسلامی،به روی کارآمدن مدیرانی منجر شد که امروز در ادبیات سیاسی کشورمان به «مدیران نجومی»شهرت پیدا کردهاند.
از آفتهای بزرگ چنین مدیرانی،فاصله انداختن بین مردم و مسوولان و دلسرد کردن مردم از همراهی با مسوولان نظام است.
مدیرانی که به بهانهها و با توجیهات مختلف، سهمی ولو ظاهراً قانونی اما غیر متعارف، از بیت المال برای خود قائل هستند!
موضوعی که پس از افشا شدن،شوکی به جامعه وارد کرد و افکار عمومی را به طرز بی سابقهای آزرد!
در وهله اول همه مسوولان،البته با شدت و ضعف متفاوت،نسبت به این مساله واکنش نشان دادند و با افکار عمومی همراه شدند؛لیکن متاسفانه و بهتدریج، حساسیت برخی دولتمردان فروکاست و در صدد توجیه دریافتهای نجومی و مبرا دانستن این مدیران از خطا و حتی تجلیل از آنان برآمدند!
رهبر انقلاب،ائمه جمعه و دیگر دلسوزان نظام چندبار در این باره تذکر دادند و مسوولان قوه قضاییه هم بارها اعلام کردند از سوی دولت اقدامی برای رسیدگی به این مساله صورت نگرفته است؛اما نه آن تذکرات و نه این اعلامها،هیچ یک دولتمردان و بهخصوص رییسجمهور را به اقدامی درخور و مورد انتظار وانداشت تا اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی یک بار دیگر، بااشاره به این موضوع،آن را از مصادیق کارهای ابتر دانستند و به درستی فرمودند:«ناتمام ماندن کارها، اشکال ایجاد میکند که از جمله موضوع حقوقهای نجومی است که نتیجه رسیدگی به آن برای مردم روشن نشد و سؤالات در ذهن مردم باقی مانده.»برخی سؤالات باقی مانده در ذهن مردم عبارتند از:
علت پرداخت حقوقهای نجومی به برخی مدیران چه بوده؟
آیا این افراد کار فوقالعادهای نسبت به بقیه مدیران انجام میدادهاند یا صرفاً» بهخاطر جایگاهی مانند مدیرعاملی بانک از چنین حقوقهایی برخوردار بودهاند؟
این مدیران علاوه بر حقوق،از چه مزایای دیگری بهره مند بودهاند و چرا؟
مبنای دریافت چنین حقوقها و مزایایی چه بوده است؟
چرا پس از برملا شدن این موضوع و غیر قانونی یا غیر متعارف بودن این حقوقها و به رغم مواضع اولیه،تا کنون اقدام جدی در این باره نشده است؟ و...
امید اینکه این بار،افکار عمومی پاسخ سوالاتشان را از مسوولان بیابند!
منبع: صبح نو
زمانبندی انتشار: 9 آذر 1395 - 08:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]