تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828989880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت و مجلس با جذب نیرو در دستگاه قضایی به میزان برنامه پنجم موافقت کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دولت و مجلس با جذب نیرو در دستگاه قضایی به میزان برنامه پنجم موافقت کند
معاون اول قوه قضائیه گفت: انتظار داریم دولت و مجلس در برنامه ششم توسعه با جذب نیرو به دستگاه قضایی به میزان برنامه پنجم موافقت کند.


به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت السلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‎‌ای معاون اول قوه قضائیه در مراسم تحلیف دانش‌آموختگان قضایی که امروز(یکشنبه) برگزار شد، با تسلیت شهادت هم وطنان درحادثه تروریستی  حله عراق  اظهار داشت: امیداواریم دولت با دستگاه قضایی همکاری کند و با میزان جذب قضات در برنامه پنجم موافقت کند.


وی افزود: البته دولت در برنامه ششم توسعه با جذب قضات به میزان برنامه پنجم موافقت نکرده است و ما انتظار داریم حداقل با میزان جذب قضات برابر با برنامه پنجم موافقت کند که این تعداد هم برای دستگاه قضایی کم است.


معاون اول قوه قضائیه گفت: یکی از شرایط قضاوت و قاضی عدالت است.مگر نمی شود یک شخص خوش فهم و دارای شم قضایی و براساس قانون بدون عدالت قضاوت کند آیا این موضوع اشکال دارد و آیا حکم این فرد معتبر است اگر ما یکی از شرایط قضاوت را عدالت بدانیم در اینجا دچار مشکل می شویم.
حجت السلام و المسلمین محسنی اژه ای بیان داشت: عدالت چه اقتضایاتی دارد ؟و مقتضای عدالت چیست؟ و فرق فرد عادل با فردی که عادل نیست چیست.
اگر فرد عادل باشد چگونه کار می کند و چگونه با قضایا برخورد می کند و اگر عادل نباشد چگونه برخورد می کند که موضوع  جنبه های مختلفی دارد که بنده فقط به یک مورد آن اشاره می کنم که امروز در جامعه نیازمند است و یک قاضی باید به آن توجه کند حتی زمانی که پشت میز قضاوت نباشد باید به آن توجه کند.
وی افزود: 
یکی دیگر از موارد تطبیق مجازات با جرم است که از جهات مختلف همه موافق هستیم که مجازات با جرم باید مطابق باشد و باید پرسید که عدالت در امر چه نقشی دارد.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: 
اگر یک قاضی علم به روزی نداشته باشد و به ترفند های گوناگون پرامون خود آگاه نباشد و به مقتضایات فقر وثروت جامعه خود آگاه نباشد آیا می تواند تعیین کند که مجازات برابر جرم چیست؟اگر فردی در آموزش کوتاهی کرد برای وی وقت و هزینه صرف شود اما در کلاس ها دیر شرکت کرد آیا می تواند این فرد عدالت برقرار کند.


حجت السلام و المسلمین اژه ای گفت: بسیاری از مجازات های ما تعزیری است و حداقل و حداکثر دارد و یک قاضی حکم حداکثری صادر می کند و همین پرونده به دادگاه تجدید نظر می رود و در آنجا حکم حداقلی صادر می شود حال باید پرسید این حکم برای فرد،دستگاه قضایی و جامعه چه اثری دارد شاید هر دو حکم طبق قانون درست باشد اما در واقعیت یکی از انها اشکال دارد و شاید هر دو اشکال داشته باشد.
وی افزود: گاهی باید حکم صادر شود با امکانات وجود هماهنگی داشته باشد و جرای آن امکان داشته باشد .
معاون اول قوه قضاییه بیان داشت: در فتنه سال 88 که فتنه بزرگی بود عواملی از داخل و خارج کشور دست به دست هم دادند و اتفاقی رخ داد آیا همه این افراد را می شود با یک نگاه مجازات کرد نه بسیار متفاوت است .


وی خطاب به دانش آموختگان گفت: از همین امروز که می خواهید سوگند بخورید به کار ما که قبلا کار خود را آغاز کرده ایم نگاه می کنید و حتما به کار ما ایراد وارد می کنید پس باید فکر کنید که چگونه باید کار کنید و درس بخوانید که به ایرادات ما دچار نشود .اگر فکر می کنید که بین جرم و مجازات هماهنگی وجود ندارد باید فکر کنید که اشکال از قانون است یا از اجرای آن که بیشتر به اجرای قانون باز می گردد پس باید تلاش کنید که این امر برای شما رخ ندهد.
حجت السلام و المسلمین محسنی اژه ای تصریح کرد: یکی دیگر از موارد این است که به شما توصیه می کنیم به آموخته های خود اکتفا نکنید و اگر از آموزش دست کشیدید حتی اگر عادل باشید نمی توانید حکم درستی صادر کنید.


یک قاضی باید آدمی باشد که عدالت داشته  و صبور باشد و زور تحت تاثیر قرار نگیرد و گول افراد را نخورد 
بنده توصیه می کنم که اول ببینیم که چه آسیب هایی داریم .چه در دستگاه قضایی و چه بیرون دستگاه قضایی.
یک قاضی دچار تخلف می شود و دستگیر می شود و این کار چقدر تاثیر سوء برای خودش ،فرزندانش و دستگاه قضایی دارد و ما باید فکر کنیم که چرا همکار ما دچار تخلف شد که یکی از آن شیطان است و دیگری شیطان صفتان هستند که از ابلیس بدتر هستند.
وی تاکید کرد: آیا قضات مثل سایرین آزاد هستند که با هر کسی رفت و آمد داشته باشد با هر کسی مسافرت برود و خرج و هزینه مسافرت وی حساب شود باید روی تمام این موضوعات فکر کنیم که چرا فردی هزینه سفر ما را تقبل می کند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: یکی از آسیب های جدی که وجود دارد آشنا نبودن به شرایط جامعه است که اگر مقداری به پیرامون خود توجه کنیم به آنها آگاه می شویم.
اگر می خواهیم تناسب جرم و مجازلت را بدانیم آیین دادرسی خواندن کفایت نمی کند باید به جامعه
 خود آشنا باشیم به قانون اساسی اگاه باشیم و باید به مجموعه شرایط اقتصادی و سیاسی پیرامون خود اشنا باشیم.


وی افزود: قاضی باید منطقی ترین کار را انجام دهید و حرفی بزند که منصفین جامعه آن را قبول داشته باشند.


یک بار خودم حکمی صادر کردم که شب آن فردی به بنده گفت این چه حکمی است که هیچ کس آن را قبول ندارد که جواب دادم ، خودم که آن را قبول دارم که این فرد جواب داد که حداقل 70درصد جامعه حکم صادر شده را قبول ندارند، ما نباید تابع جو محیط باشیم و نباید تابع حرف طرافیان باشیم اما اگر این افراد منصف باشند باید روی حرف آن‌ها تأمل کرد.


مردم از ناملایمات رنج می برند و انتظار دارند که قوه قضائیه به کار آن‌ها رسیدگی کند.





۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن