تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826939814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدار زهرا احمدی‌پور با انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استان قم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دیدار زهرا احمدی‌پور با انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استان قم
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استان قم از آن‌ها خواست یک ویژگی مخصوص به استان قم را برای توسعه گردشگری استان خود معرفی کنند تا بر اساس آن، برنامه‌های مربوط به این استان تدوین شود.
آفتاب‌‌نیوز :  زهرا احمدی‌پور، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در دیدار روز گذشته خود با انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استان قم گفت: به برکت اعتمادی که از سال ۹۲ بین ملت و دولت به وجود آمد، نشست‌های مکرری در این سه سال برگزار شد که علی‌رغم لحن تند برخی دوستان در قالب سمن‌ها بار دیگر یک فضای همکاری و مناسبات دوجانبه به وجود آمد. این نشان می‌دهد که دولت به بخش غیردولتی، سمن‌ها و مجموعه‌ افرادی که در قالب نهادهای مدنی پیام ملت را منتقل می‌کنند، اعتماد کرده است.


سمن‌ها به دولت اعتماد کردند


وی با بیان این که سمن‌ها نیز به دولت اعتماد کرده‌اند که با توجه به روابط حاکمیتی و قوانینی که دولت موظف به رعایت آن‌هاست چارچوب‌هایی را برای وظایف، عملکردها و تقسیم قدرت بین نهادهای مختلف تعیین می‌کند، افزود: در قالب این نگاه حاکمیتی و مشارکتی که باید به صورت دوجانبه اعمال شود، ما شاهد تعارض‌ها و ناراحتی‌هایی هستیم اما می‌پذیریم که دولت به عنوان یک نهاد حاکمیتی مسؤولیت‌هایی را در قبال ملت دارد و متعهد است که پاسدار قانون باشد.


عملکرد نهادهای مدنی نیازمند آسیب‌شناسی جدی است


وی با بیان این‌که دولت برای اینکه از قانون پاسداری کند، دستورالعمل‌ها، ضوابط و بخشنامه‌هایی را دارد که باید بتواند این قانون را اجرایی کند، گفت: اگر جایی این قوانین و دستورالعمل‌ها دچار مشکل هستند این وظیفه نهاد مدنی است که برای برطرف کردن آن اشکال به دولت کمک کند، اما اینکه دولت فقط با مشورت این نهادهای مدنی قوانین و دستورالعمل‌ها را تدوین کند، مکانیزم مشخصی نیست.


او ادامه داد: در نتیجه سعی بر این شد که در قالب شورا و اصناف این سیاست‌گذاری‌ها از سوی خود نهادهای مدنی و شوراها در اشکال مختلف فعالیتی‌شان تنظیم شوند اما اینکه چقدر موفق عمل کرده‌اند یا خیر نیاز به آسیب‌شناسی جدی دارد.


تشکل‌های دولتی مشکلات را به صورت دسته‌بندی مطرح کنند


رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با طرح این سوال که ما (سازمان میراث فرهنگی) برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری چه حمایت‌ها و اقداماتی را باید انجام دهیم؟ افزود: اکنون فرصت مغتنمی به واسطه دستاوردهای دولت بوجود آمده است. در واقع رویکرد عقل محوری که دولت تدبیر و امید در پیش گرفت و سعی کرد که به واسطه گفتمان مسائل خود را با نظام جهانی حل کند، فضای امنی را فراهم کرد.


معاون رییس جمهور در ادامه از فعالان عرصه تشکل‌های غیردولتی خواست تا مسائل را به صورت دسته‌بندی شده ارائه کنند تا بتوان برای برطرف کردن این مشکلات از ظرفیت‌های قانونی دولت کمک گرفت.






حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور نشانه وجود مدیریت هوشمند است


او افزود: امروز شاهد ورود افراد غیر ایرانی به کشور به عنوان گردشگر، سرمایه‌گذار یا تاجر هستیم و می‌بینیم که این افراد احساس امنیت می‌کنند و برای ورود به فضای ایران حاضر به سرمایه‌گذاری هستند. این نشان‌دهنده مدیریت هوشمندی است که در فضای کلان اتفاق افتاده است، در واقع ما در کشور نیازمند ایجاد چنین مدیریت هوشمندی بودیم.


معاون رییس جمهوری گفت: این فضا نیاز دارد تا از خرد جمعی برای مدیریت آن استفاده کنیم، بخشی از این خرد جمعی به واسطه مشارکت نهادهای و تشکل‌های مردم نهاد محقق می‌شود، دولت این  اعتماد را دارد و از نهادهای مدنی به عنوان همراهان و ناظران خود کمک می‌گیرد. شما همراه دولت هستید زمانی که در طراحی و اجرای این برنامه‌ها مشارکت می‌کنید. از طرفی شما زمانی که متوجه کاستی‌ها و اشکلات می‌شوید در نقش دیده‌بانان و ناظران این دولت عمل می‌کنید.


احمدی‌پور افزود: وقتی فضای گفتمان بر کشور حاکم شده است به راحتی می‌توانیم به واسطه همین فضا مشکلات خود را حل کنیم. با توجه به همراهی خوبی که دولت با مجلس شورای اسلامی دارد، حل کردن مسائل در عرصه قانون و قانون‌گذاری راه دشواری نیست و اگر جایی قانون نیازمند اصلاح است، اولویت بخشیدن به اصلاح قانون‌ها را می‌توانیم در دستور کار قرار دهیم، البته باید این نگاه را به همراه داشته باشیم که بخش غیردولتی قرار است ناظر بر عملکرد دولت و کمک دولت باشد.


وی گفت: بخش دولتی و غیردولتی در مقابل هم نیستند، بلکه این دو بخش در کنار هم هستند، ما برای خارج شدن از بحران‌ نیاز به همکاری داریم. همکاری توانست این انرژی را ایجاد کند تا ما از رکود و بحران‌هایی که منجر به مشکلاتی نظیر تعطیلی کارخانه‌ها که مشکلاتی نظیر افت شدید سرمایه و افزایش بیکاری را به همراه داشت، خارج شویم.


پرسش معاون رئیس جمهور از تشکل‌های مردم‌نهاد


او افزود: خوشبختانه امروز سایه جنگ بر سر کشور نیست و ما با فراق بال می‌توانیم سرمایه‌های خود را در جاهایی استفاده کنیم که پیش‌بینی می‌شود که ارزش افزوده به همراه خواهد داشت. در نتیجه می‌توان از فرصت‌هایی که در اختیار ما قرار دارد در عرصه‌های مختلف به ویژه میراث‌فرهنگی و عرصه‌های صنایع دستی و گردشگری استفاده کنیم.


معاون رییس جمهوری از فعالان انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد پرسید که اگر قرار باشد قم را از حالت معبر برای گردشگر خارج و به مقصد گردشگری تبدیل کنیم روی کدام ویژگی قم باید متمرکز شویم که این ویژگی خاص قم باشد؟


وی ادامه داد: اگر این ویژگی خاص قم را به عنوان محور معرفی کردید ما موظف می‌شویم سیاست‌هایی مربوط به استان قم را حول آن ویژگی مشخص تدوین کنیم و بعد برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم و اجرای آن برنامه‌ها را با مشارکت و همکاری خود شما پیش ببریم. شما در قالب تشکل‌ها و انجمن‌ها اینکه ما بر اساس کدام ویژگی باید سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تدوین کنیم به ما اعلام کنید.


او اضافه کرد: باید این اولویت‌بندی از سوی شما انجام شود و ما به عنوان همکاران شما در ستاد و نهاد دولت سعی می‌کنیم این اولویت‌ها را به سیاست و برنامه تبدیل کنیم.






هنوز اولویتی برای قم مشخص نشده است


احمدی‌پور گفت: با جمع‌بندی جلسات و نشست‌هایی که در سفر به قم داشتم مشخص شد که هنوز اولویتی برای استان قم تعریف نشده است. قم همیشه به عنوان مقصد گردشگری مذهبی مورد توجه بود و به صورت سنتی نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت، از طرف دیگر معبری بود که استان‌های کشور را به هم متصل می‌کرد در نتیجه حضور گردشگر در آن به یک روز نمی‌رسید. حال اگر می‌خواهید مسافر در قم اقامت داشته باشدباید به فکر ایجاد جاذبه‌ای برای این دسته از گردشگران باشید تا گردشگر به مقصد قم، وارد قم شود.


او با بیان این‌که باید برای کل اعضای خانواده در این استان برنامه داشته باشید و آن برنامه‌ها را عملیاتی کنید، زیرا اعضای یک خانواده نیازهای متنوعی دارند که می‌توانند برای ما خوشه‌هایی از فعالیت‌ها را تعریف کنند، افزود:بر این اساس ما موظفیم که برنامه‌های راهبردی این عرصه را بر اساس اسناد بالادستی کشور تهیه کنیم اینکه من از شما خواستم بر اساس آن ویژگی مشخص کار کنیدبه این دلیل بود که شمامی‌توانیدکمک می‌کنید که در مدت زمان کوتاه‌تری به هدف برسیم.


رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تأکید کرد: شما شناسایی بهتری از ظرفیت‌های این استان دارید، چون بر اساس ظرفیت‌های موجود باید زیرساخت‌ها شکل گیرد. اگر شما ویژگی مشخصی را برای استان‌ خود اعلام کردید، آن وقت می‌توان نظر داد که من تا چه اندازه توانستم موفق باشم و به قم کمک کنم که این ویژگی مشخص، به عنوان ویژگی اصلی این استان معرفی شود و قم بواسطه با این نشان مشخص خود را معرفی کند.


وی با بیان این‌که در فضایی که رقابت در آن حرف اصلی و جدی را می‌زند ما باید توان رقابت کردن را داشته باشیم، تاکید کرد: اگر با کمک شما (تشکل‌های مردم‌نهاد) این ویژگی به ما معرفی شود، می‌توانیم مسیر پیشرفت را هموارتر کنیم.


احمدی‌پور با تأکید بر این نکته که این نشست‌ها حتما ادامه پیدا خواهد کرد، گفت: حضور، هم‌فکری و همکاری شما کمک می‌کند که ما به عنوان معین استان قم برنامه بهتری در ستاد برای این استان طراحی کنیم.
منبع: ایسنا 




۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن