واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روزانه عدهای به بنده گلایه میکنند که چرا بازرسی از آنها سوال کرده است!
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: روزانه تماسهایی از محیطهای مختلف بازرسی دارم که گلایه دارند چرا سازمان از ما سؤال کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، قاضی ناصر سراج عصر دیروز در مراسم معارفه بازرس کل امور آموزشی و پژوهشی و امور فرهنگی و رسانههای سازمان بازرسی بابیان اینکه همکاران سازمان بسیار مظلوم واقعشدهاند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی اوقات ممکن است در محیط بازرسی عمداً خوب برخورد نکنند، باید سعهصدر ما بالا باشد و باکار و عمل کارشناسانه، طوری رفتار کنیم که افرادی که بد برخورد میکنند، خودشان شرمنده شده و بعد از پایان کار عذرخواهی کنند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: روزانه تماسهایی از محیطهای مختلف بازرسی دارم که گلایه دارند چرا سازمان از ما سؤال کرده است. این در حالی است که وظیفه سازمان بازرسی سؤال کردن است و اگر نخواهیم سؤال کنیم لزومی ندارد در محیط بازرسی حاضر شویم. برخیها هم از نوع سؤال گلایه دارند که مثلاً چرا چنین سؤالی از ما شده است؛ بنابراین باید تأکید کنم که کار سازمان بازرسی کل کشور، سؤال و بازرسی است. باید بتوانیم باکاری که انجام میدهیم امور را سروسامان دهیم. شاید با این عِدّه و عُدّه نتوانیم امور را صد درصد سامان دهیم، ولی اگر کارها کیفی باشد اثر خود را میگذارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به سفر اخیر خود به تایلند برای شرکت در یازدهمین اجلاس جهانی آمبودزمان بینالمللی گفت: فعالیت سازمان بازرسی در امور بینالملل طی سه سال اخیر چندین، برابر سالهای قبل بوده و این فعالیتها در راستای عضویت سازمان در انجمن آمبودزمان آسیایی و موسسه آمبودزمان بینالمللی و نهادهای دیگری است که عضویت سازمان در آنها بنا بر مصوبه مجلس شورای اسلامی است.
وی با اشاره به جایگاه سازمان بازرسی در سازمانهای آمبودزمانی گفت: بحمدالله با تلاشهای صورت گرفته قدمهای بسیار خوبی در این عرصه برداشته شده است. امروز در قاره آسیا سازمان بازرسی کل کشور بهعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران یکی از اعضای اصلی و عضو هیئت مدیره انجمن آمبودزمان آسیایی است که نقش خزانه دار کل انجمن را هم با رأی بالای اعضا از سال 2015 عهدهدار است. در سه سال اخیر با 8 کشور اروپایی، آفریقایی و آسیایی، یعنی دانمارک، ترکیه، نامیبیا، ژاپن، چین، ارمنستان، پاکستان و عراق یادداشت تفاهم همکاری مشترک در حوزههای نظارت و بازرسی و مبارزه با فساد و فعالیتهای آمبودزمانی منعقد کردهایم و در راستای اجرای این تفاهمنامهها تا کنون بیش از 6 سمینار آموزشی مشترک برای همکاران محترم سازمان برگزار نمودهایم و برنامه ریزی برای اجرای سمینارهایی از این دست در دستور کار اداره بینالملل قرار دارد. سراج همچنین افزود در برخی از این کنفرانسها و مجامع بینالمللی جمعیتی بالغ بر 1000 نفر از مسئولان، مدیران و محققان حوزههای مبارزه با فساد و نظارت و بازرسی و آمبودزمانها حضور پیدا میکنند و در اغلب این اجلاسها هیئت اعزامی سازمان وقتی برای ارائه مطلب در قالب سخنرانی در اختیار دارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این سخنرانیها سعی بر این است که آخرین مواضع و تلاشهای کشورمان در حوزه مبارزه با فساد به گوش جهانیان برسد و زمینههای همکاری بسیاری از همین طریق بین سازمان و نهادهای همتا در دیگر کشورها ایجاد شده است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور سپس با اشاره به تلاش سازمان برای ایجاد اجماع جهانی علیه سوء استفاده از مقوله اعطای تابعیت مضاعف و پناه دادن مجرمان و متهمان فساد مالی در بعضی از کشورهای غربی به سخنرانی خود در اجلاس سنت پترزبورگ روسیه و اجلاس تیانجین چین اشاره کرد و افزود این ایده جمهوری اسلامی ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مسئولان برخی از کشورهای حاضر در این دو اجلاس آمادگی خود را برای همکاری با کشورمان در حوزه مذکور اعلام نمودند.
سراج سپس در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ظرفیت بالای مقام آمبودزمان در نظام حقوقی بینالمللی افزودند: من بهعنوان آمبودزمان جمهوری اسلامی ایران همواره در مأموریتهای خود سعی کردهام از نهایت اختیارات آمبودزمانی برای حل مشکلات اتباع کشورمان در کشورهای خارجی استفاده کنم و خداوند را شاکرم که تا کنون دستاوردهای بسیار خوبی در این حوزه برای کشورمان ایجاد شده است. شاید برای همکاران عزیز جالب باشد که در سفر به روسیه به اختلاف قضایی بین دو کشور برخوردیم که به پرونده بندر سالونیکا معروف بود و برای تجار ما در این بندر مشکلات و مصائبی ایجاد شده بود بهطوری که علی رغم مذاکرات برخی از مسئولین کشورمان با مقامات فدراسیون روسیه، بنا به دلایلی حل این اختلاف مشمول مرور زمان شده بود اما بهواسطه حضور بنده بهعنوان رئیس بازرسی کل کشور در روسیه این پرونده بدون اقدام قضایی و با مقوله میانجیگری مختومه شد. یا بهعنوان نمونه دیگر بحث زندانیان کشورمان در ارمنستان در سفر بنده به این کشور یکی از محورهای مذاکراتم با مقامات ارمنی از جمله نخست وزیر و وزیر دادگستری این کشور بود که به فاصله کوتاهی از سفرم این مسأله مرتفع شد و هشت تن از اتباع زندانی و بلاتکلیف کشورمان در ارمنستان به کشورمان منتقل شدند. یکی دیگر اقدامات غرور آفرین سازمان در عرصه بینالمللی تأسیس مرکز آکادمی آمبودزمان آسیایی است که زمینه تبدیل کشورمان به قطب آموزشی ضد فساد، نظارت و بازرسی و فعالیتهای آمبودزمانی در منطقه را هموار میکند. ایشان در خاتمه این بخش از سخنان خود ارتقاء سطح تخصصی و توانمندی بازرسان سازمان را بسیار با اهمیت قلمداد نموده و برای استفاده از ظرفیتهای بینالمللی و تجارب سایر کشورهای پیشرو در امر نظارت، بازرسی و مبارزه با فساد به برنامههای آتی سازمان در این حوزه اشاره نمود.
در این مراسم محمدباقری بهعنوان سرپرست بازرسی امور آموزشی و پژوهشی و افشین سهراب خان بهعنوان سرپرست بازرسی امور فرهنگی و رسانههای سازمان بازرسی کل کشور معرفی شدند.
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]