تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815809347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش های اقتصادی چقدر وام بانکی گرفتند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: آمار تسهیلات دریافتی بخش های مختلف اقتصادی نشان می دهد که در هفت ماهه امسال (منتهی به مهرماه) به بیش از دو بیلیارد و 780 تریلیون ریال ( معادن 278 هزار میلیارد تومان) بود که 65.5 درصد آن صرف تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی شد.
 
 بر اساس جداول منتشر شده بانک مرکزی تسهیلات پرداختی بانک‌ها در این مدت به بخش‌های اقتصادی مبلغ 2784.4 هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، مبلغ 923.3 هزار میلیارد ریال (معادل 49.6 درصد) افزایش داشته است.
 

بررسی هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخش‌های اقتصادی در هفت ماهه سال 1395 نشان می دهد که سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمام بخش‌های اقتصادی در مدت هفت ماهه امسال مبلغ 1823.4 هزار میلیاردریال معادل 65.5 درصد کل تسهیلات پرداختی است.
 

این نوع تسهیلات در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 662.5 هزار میلیارد ریال یعنی معادل 57.1 درصد افزایش داشته است.
 

سهم تسهیلات پرداختی بابت تامین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در هفت ماهه سال جاری معادل 664.9 هزار میلیارد ریال بوده که حاکی از 36.5 درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش تمام بخش‌های اقتصادی (مبلغ 1823.4 هزار میلیارد ریال) است.
 

همچنین از 786.2 هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل 84.6 درصد آن (مبلغ 664.9 هزار میلیارد ریال) برای تامین سرمایه در گردش پرداخت شده که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع این بخش توسط بانک‌ها برای امسال است.
 

همچنین در مدت یاد شده تعداد 166 هزار و 807 فقره تسهیلات به بخش صنعت و معدن با میانگین پرداختی هر فقره 4713 میلیون ریال پرداخت شده که بیشتر از میانگین پرداختی سایر بخش‌هاست.
 

علاوه براین در بخش خدمات نیز تعداد دو میلیون و 263 هزار و 72 فقره تسهیلات با میانگین پرداخت هر فقره 502 میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

* سهم سایر بخش های اقتصادی از وام های بانکی
 

نگاهی به توزیع تسهیلات بانکی بین سایر بخش های اقتصادی نشان می دهد که بخش خدمات با دریافت 1136.355 هزار میلیارد ریال پیشتاز است و بخش صنعت و معدن در رتبه دوم قرار دارد.
 

بخش بازرگانی در این مدت توانسته است 392.497 هزار میلیارد ریال از منابع بانکی را جذب کند و در جایگاه سوم دریافت تسهیلات قرار گیرد.
 

همچنین در بخش ساختمان و مسکن نیز اختصاص 253.668 هزار میلیارد ریال از منابع بانکی صورت گرفت که از میزان 35.5 درصد یعنی حدود 89.984 هزار میلیارد ریال آن صرف خرید مسکن شده است.
 

بخش کشاورزی با دریافت 214.339 هزار میلیارد ریال از منابع بانکی در مدت هفت ماهه امسال در رتبه پنجم این جدول قرار گرفته که 72.6 درصد این منابع صرف تامین سرمایه در گردش واحدها شده است.
 

بانک مرکزی تاکید دارد که در پرداخت تسهیلات مورد نیاز بخش های اقتصادی همچنان باید در تداوم مسیر جاری ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت .
 

بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانک‌ها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک‌ها، افزایش بهره‌وری بانک‌ها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک‌ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرح‌های اقتصادی (ایجادی)توجه ویژه‌ای داشت.
 
علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی پیش از این گفته بود، دولت به منظور خروج واحدهای تولیدی از رکود، پرداخت بیش از 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط مشکل دار را تا پایان امسال هدف گذاری کرده است.




۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن