تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867939025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعزام 100 هزار زائر به عراق با هواپیما


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری فارس: معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه امسال ۱۰۰ هزار زائر اربعین از طریق ۹۹۳ پرواز به عراق اعزام شده‌اند و دوباره به ایران برمی‌گردند، سهم راه‌آهن را در جابه‌جایی زائران اربعین ۱۵ هزار نفر عنوان کرد و گفت: محور مهران - ایلام حداقل تا ۵ روز آینده یک‌طرفه است.
 

داود کشاورزیان امشب درباره تمهیدات اندیشیده شده برای تسهیل تردد زائران اربعین اظهار داشت:‌امسال 50 درصد زائران اربعین حسینی از مرز مهران به عراق اعزام شدند و 50 درصد دیگر از دو مرز چزابه و شلمچه به کشور عراق رفتند.

وی همچنین به افزایش ظرفیت قطارها برای اعزام زائران اربعین اشاره کرد و گفت: مسیر ریلی خرمشهر - تهران در گذشته وجود داشت در این ایام افزایش ظرفیت یافت و تا بعدازظهر امروز 15هزار نفر از طریق راه‌آهن به خرمشهر اعزام شدند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین قطار خرمشهر به شلمچه در این ایام هر نیم ساعت یک بار تردد می‌کند که تاکنون 90 هزار زائر را به صورت رایگان جابه‌جا کرده است.

کشاورزیان با بیان اینکه بازگشت زائران از طریق عراق نیز با قطار انجام می‌شود، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم حدود 15 هزار نفر از زائران با قطار از مرز خرمشهر به کشور بازگردند.

وی افزود:‌اغلب بلیت‌های قطار به صورت رفت و برگشت بوده است و زائرانی که با قطار به خرمشهر رفته‌اند با حمل‌ونقل ریلی نیز از خرمشهر به داخل کشور بازمی‌گردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: سهم راه‌آهن امسال در جابه‌جایی زائران بسیار محدود و سهم حمل‌‌ونقل هوایی هم کمتر بود.

کشاورزیان ادامه داد: اربعین امسال حدود 100 هزار نفر از طریق حمل‌ونقل هوایی اعزام شدند اما سهم راه‌آهن 15 هزار نفر بود.

وی درباره تأمین سوخت ناوگان و خودروهای سواری در این ایام به خصوص در استان‌های ایلام، خوزستان و لرستان به عنوان استان معین گفت: کمیته حمل‌ونقل و سوخت در ستاد اربعین این موضوع را به صورت جدی پیگیری کرد تا مشکل تأمین سوخت در این ایام نداشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: تانکرهای حمل سوخت نیز در این ایام در جاده‌ها و مکان‌های مخصوص استقرار یافتند تا کاهش سوخت احتمالی را جبران کنند.

کشاورزیان گفت: روز گذشته تعداد 92 هزار زائر و امروز 100 هزار زائر از مرز مهران به ایران برگشتند و تردد روان بود و گره ترافیکی رخ نداد. پیش‌بینی می‌کنیم اگر این رقم روزانه به 200 هزار نفر هم افزایش یابد گره ترافیکی رخ نمی‌دهد.

وی بیان کرد: در ورودی‌‌های شهرهای ایلام و مهران باند دوم احداث کرده‌ایم تا به کاهش ترافیکی بینجامد همچنین مسیر جادةهای مهران به ایلام یک طرفه شد که این ظرفیت را 4 برابر افزایش داد و این مسیر حداقل تا 5 روز آینده یک طرفه باقی می‌ماند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: امداد خودروها در جاده‌‌های استان‌های مرزی و برخی محورهای مسیر در آماده‌باش هستند و حتی بیش از نیاز بسیج شده‌اند.

کشاورزیان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم موج بازگشت زائران تا 3 روز بعد از اربعین ادامه یابد، گفت: امیدوارم زائران توزیع زمان سفر داشته باشند تا در این مدت ترافیک سنگینی در مرزهای سه‌گانه خصوصاً مرز مهران نداشته باشیم.

وی اظهار داشت: تاکنون 380 هزارنفر از مرزهای چذابه و شلمچه در استان خوزستان وارد کشور شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود از روز اربعین با سیل عظیم زائران برای بازگشت به کشور مواجه باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مجموع پروازهای رفت و برگشت برای اعزام زائران اربعین حسینی 993 سورتی خواهد بود، گفت: حدود 100 هزار نفر زائر از طریق هوایی به نجف و بغداد اعزام شدند و همین تعداد زائر نیز در پروازهای برگشت خواهیم داشت.

کشاورزیان درباره امکان تأخیر در پروازها با توجه به افزایش تقاضا در این ایام گفت: قطعاً تأخیرهایی با توجه به محدودیت امکانات ناوگان هوایی کشور در پروازهای عتبات عالیات خواهیم داشت. در این ایام ایرلاین‌ها از حداکثر ظرفیت خود استفاده می‌کنند و هواپیمای جایگزین ندارند و به همین لحاظ در شرایط فعلی تأخیر ناوگان هوایی کاملاً پذیرفته شده است.

وی اظهار داشت: در راستای خدمات‌دهی به زائران بین شرکت‌های هواپیمایی تفاهم شده در این ایام به یکدیگر سرویس دهند و اگر زائری از پرواز جا ماند از طریق ایرلاین دیگر جابه‌جا شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دپو اتوبوس در مرزهای سه‌گانه برای بازگشت زائران گفت: با همکاری آستان قدس رضوی، ستاد فرمان حضرت امام ، ستاد عتبات عالیات و سپاه پاسداران امکاناتی برای استقرار زائران در مرزها پیش‌بینی شده است. بنابراین اگر زائرانی که به کشور وارد می‌شوند با مشکل ناوگان حمل‌ونقلی مواجه بودند در این مکان‌ها مستقر شوند تا تأمین ناوگان انجام شود.

کشاورزیان تأکید کرد: زائران حتماً از همان مرز که وارد کشور عراق شده‌اند به ایران برگردند و به این موضوع توجه کنند در هر مرز اتوبوس‌ها به مقاصدی می‌روند که از آنجا به مرزها اعزام شده‌اند. مثلاً در مرز مهران اتوبوسی به مقصد خوزستان یا فارس اعزام نمی‌شود.



۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن