تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870140551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عصبانیت فیفاازنامه های اعتراضی تاج/از داوری تا وضع زمین


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:  یک منبع آگاه به یکی از روزنامه های غیرورزشی صبح ایران اعلام کرده که فدراسیون جهانی فوتبال از نامه‌های اعتراضی ایران به ستوه آمده است!
 

به گزارش تابناک ورزشی، این روزنامه نوشت: «شرایط نابرابر و اسفناک ورزشگاه تانکو عبدالرحمان نگذاشت ایران با برتری مقابل سوریه با خیالی آسوده دور رفت مسابقات مقدماتی جام‌ جهانی را به پایان برساند. مردان کارلوس کی‌روش در باتلاقی که هیچ شباهتی به زمین فوتبال نداشت، مقابل سوریه بازی کردند و دست آخر هم چیزی بیشتر از یک امتیاز نصیبشان نشد. البته فدراسیون فوتبال همه تلاش خود را برای تغییر محل بازی کرد اما نتیجه‌ای به دست نیامد.

عصبانیت فیفا از اعتراض‌های ایران
محل برگزاری بازی‌های مقدماتی جام‌ جهانی با نظر فیفا و هماهنگی با AFC انتخاب می‌شود. فیفا در حالی ورزشگاه عبدالرحمان شهر سرمبان را برای برگزاری دیدار ایران و سوریه انتخاب کرد که مدتی پیش، بازی دوستانه سنگاپور و سوریه که قرار بود در این زمین برگزار شود به دلیل کیفیت بد آن لغو شد. همین موضوع باعث شد مسئولان فدراسیون متوجه شوند این ورزشگاه از کیفیت و استانداردهای لازم برای برگزاری دیداری در سطح مسابقات مقدماتی جام‌ جهانی برخوردار نیست. همین امر سبب شد قبل از دیدار با سوریه فدراسیون ایران با آگاهی از وضع ورزشگاه عبدالرحمان به فیفا نامه بزند و با استناد به لغو شدن برگزاری بازی دوستانه سوریه و سنگاپور از فیفا بخواهد محل بازی را تغییر دهد.
در حالی‌ که مسئولان فدراسیون منتظر بودند فیفا به خواسته آنها جامه عمل بپوشاند اما جوابی که دریافت کردند چیزی نبود که به نفع ما باشد. ظاهراً درخواست‌های پی‌درپی فدراسیون از  فیفا از جمله تغییر زمان برگزاری بازی با کره‌ جنوبی و اصراری که برای رسیدن به این خواسته وجود داشت، ذهنیت بدی از فدراسیون فوتبال ایران برای فیفا ایجاد کرده است. علاوه بر این درگیری‌های رخ داده در بازی با قطر و برگزاری مراسم عزاداری تاسوعا در جریان دیدار با کره‌ جنوبی که فیفا را به جریمه ایران واداشت، باعث شده فدراسیون جهانی از ایران دل خوشی نداشته باشد.
یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال که نمی‌خواست نامش فاش شود، در این باره به «شهروند» می‌گوید: «فیفا در جواب به اعتراض ایران اعلام کرد قبل از مالزی، لبنان را به‌ عنوان میزبان دیدار با سوریه معرفی کردیم اما ایران این مسأله را نپذیرفت و با حضور در مالزی موافقت کرد. پس دیگر جایی برای اعتراض وجود ندارد.»
این شخص بانفود همچنین ادامه می‌دهد: «در نامه محرمانه فیفا به فدراسیون ایران تأکید شده که فدراسیون فوتبال بارها به موارد مختلف اعتراض کرده و این موضوع باعث نارضایتی مسئولان فیفا شده است. با توجه به واکنش تند فیفا به نامه اعتراضی ایران بعید است که از این به بعد هم به اعتراضات فدراسیون فوتبال پاسخ مناسبی داده شود.»

سهل‌انگاری AFC
قطعاً در انتخاب ورزشگاه نامناسب عبدالرحمان برای دیدار حساس ایران و سوریه AFC هم بی‌تقصیر نبوده است. هم تیم‌ ملی ایران و هم سوریه اعتراض‌های زیادی به محل برگزاری این بازی در شهر سرمبان و ورزشگاه تانکو عبدالرحمان داشته‌اند اما AFC گوش شنوایی برای شنیدن اعتراضات دو تیم نداشت. حتی ایمن حکیم، سرمربی سوری‌ها تأکید کرده آنها هیچ علاقه‌ای به برگزاری بازی در ورزشگاه عبدالرحمان نداشتند و گفت که AFC تأکید زیادی بر برگزاری بازی در این ورزشگاه داشته و سوری‌ها نقشی در انتخاب ورزشگاه نداشته‌اند. ظاهراً AFC علاقه زیادی داشته محل برگزاری بازی در نزدیک‌ترین فاصله به مقر این سازمان باشد. البته اگر فدراسیون فوتبال می‌توانست در AFC نفوذ کافی داشته باشد، حتماً مثل کشورهای عربی خواسته‌های خود را پیش می‌برد.»


۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن