تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832724146




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پای لنگ تبلیغ در سرشماری نفوس و مسکن 1395


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن به صورت دو مرحله ای( اینترنتی و حضوری) از 3 مهر ماه آغاز و در 28 آبان ماه پایان می باید.



ویژگی شاخص این سرشماری علاوه بر حضور رسانه های نوین، حضور اعضای ستادهای سرشماری و خانواده ها در فضای مجازی بود. در این دوره بیشترین تاکید بر روی ثبت نام اینترنتی خانواده ها و با توجه به ضریب دسترسی به اینترنت، پیش بینی شده بود 40 درصد خانواده ها مشارکت کنند. امری که محقق نگردید.
مشارکت به ویژه در شهرهای بزرگ پایین بود. در نتیجه زمان سرشماری اینترنتی در دو نوبت تمدید گردید. از این رو، از آنجایی که تدارکات و نیروی انسانی سرشماری را بر مبنای آن هدف و فرض نخستین در نظر گرفته بودند، تبلیغات از همان آغاز اهمیت ویژه ای داشت. اما تبلیغات چگونه بود یا می بایست باشد تا خانواده ها ترغیب می شدند به صورت اینترنتی ثبت نام کنند؟
دو فضای تبلیغاتی در دسترس بود و به تبعش دو شیوه تبلیغی به کارگیری شد؛ الف. تبلیغات محیطی ب. تبلیغات رسانه ای. بنر، پوستر،تراکت، بروشر و کارت های تبلیغی(دانش آموزی و خانوار) از ابزارهای تبلیغات محیطی بودند که شهرداری ها، دهیاری ها، مدارس و ادارات دولتی وظیفه تزیین، نصب و توزیع آن را بر عهده داشتند. در فضای رسانه ای تبلیغات در فضای الکترونیکی (رادیو و تلویزیون) و فضای مجازی (اینترنت) انجام می شد.
تبلیغات اینترنتی در فضای وب و شبکه های مجازی بود. در فضای وب هم دو گونه سایت پیام های تبلیغاتی را بارگزاری می کردند: سایت های رسمی متولی امر همچون سایت سازمان آمار، سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها، استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها و سایت های رسمی و غیر رسمی خبری و خبرگزاری ها. در شبکه های مجازی هم گروه و کانال هایی برای اطلاع رسانی و تبلیغات میان متولیان امر در سطح ستادی و میان افرادی با علایق مشترک در سطح عمومی تشکیل و ایجاد گردید. پیام های که در شبکه های مجازی بارگذاری می گردید متنوع بود از پیام های چند وجهی، متن، فیلم، عکس و صوت تا استیکر.
یکی از حساسیت های پیام حفظ مالکیت اثر بود، بنابراین مدیران شبکه های مجازی بر روی پیام واتر مارک می گذاردند. یک از نقاط قوتی که به کار تبلیغات سرشماری کمک کرد، پیوند میان تبلیغات محیطی و تبلیغات در فضای مجازی بود، بدین نحو که تبلیغات محیطی را در فضای رسانه ای (مجازی) انعکاس و در فضای حقیقی برای عضویت اعضا در شبکه های اجتماعی تبلیغ می شد. حتی بحث و نشست هایی در مورد پیام شبکه های مجازی به صورت حضوری و رو در رو برگزار می گردید.
سنجش اقدامات دو مسئله را روشن کرد؛ ۱ – در شبکه های مجازی، مخاطبان پیام های طولانی نمی خوانند و تعدد پیام آن ها را فراری می دهد. ۲- در فضای حقیقی، برقراری ارتباطات میان فردی بیشتر از ارتباطات واسطه مند و در فضای مجازی انگیزه مشارکت می آفریند. مختار جعفری- پژوهشگر علم ارتباطات




جمعه 28 آبان 1395 ساعت 16:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن