تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868296699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری طولانی‌ترین نماز جماعت جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: این نماز جماعت بزرگ نشان می‌دهد که همه ما مسلمانان، چه عراقی چه ایرانی چه از کشورهای خلیج فارس چه اروپایی و آمریکایی یک ید واحده هستیم و تفاوت‌های شکلی و جغرافیایی و سلیقه‌ای همه در ذیل محبت امام حسین "علیه‌السلام" هیچ است.


به گزارش فارس استاد برجسته حوزه علمیه نجف و راه‌انداز اولیه این نماز جماعت با اعلام این خبر افزود: این نماز جماعت با حضور 1200 مبلغ و برای پنجمین سال متوالی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد الحسینی اشکوری یادآور شد: در سال گذشته این نماز جماعت به بزرگی امسال نبود، اما امسال با افزودن به امامان جماعت مسیر، تصمیم داریم آن را از عمود شماره 1 در ابتدای خروجی شهر نجف تا خود شهر کربلا به طول 85 کیلومتر برگزار کنیم. البته برخلاف آنچه گفته می‌شود این یک نماز جماعتِ متصل نیست، بلکه در تمام مسیر این جاده 1200 نماز اما همزمان و در طول هم برگزار می‌شود.


مبدع این نماز جماعت در بیان علت برگزاری این نماز جماعت بزرگ به خبرنگار فارس گفت: این نماز که به روایت مشهور در عراق در 17 صفر که روز شهادت امام رضا "علیه‌السلام" است، برگزار می‌شود و هدف از آن اول از همه تبلیغ نماز و به نمایش گذاشتن این واجب دینی است که امام حسین "علیه‌السلام" برای آن شهید شد.


همچنین این نماز جماعت بزرگ نشان می‌دهد که همه ما مسلمانان، چه عراقی چه ایرانی چه از کشورهای خلیج فارس چه اروپایی و آمریکایی یک ید واحده هستیم و تفاوت‌های شکلی و جغرافیایی و سلیقه‌ای همه در ذیل محبت امام حسین "علیه‌السلام" هیچ است.


استاد حوزه علمیه نجف همچنین گفت: این نماز جماعت شایعاتی مبنی بر اینکه راهپیمایان این مسیر فقط برای پیاده‌روی می‌آیند و الزاماً اهل نماز نیستند را باطل می‌کند.


حسینی اشکوری در ادامه این مصاحبه از بسیج 2500 طلبه و روحانی از اولین روز راهپیمایی از 25 محرم از بصره و تمامی مرزها و مسیرها و فرودگاهها برای پاسخگویی به مسائل و مشکلات شرعی زائران و ارشاد و راهنمایی آنان تا پایان ماه صفر خبر داد و افزود: 500 تن از این طلاب و روحانیان از ایران به این حرکت پیوسته‌اند.


وی مسیر راهپیمایی اربعین را مسیر "یکی شدن" و "اتحاد" شیعیان و عرصه بروز قوت شیعه دانست و گفت: به همین دلیل باید از هر حرکتی که موجب تفرقه و جدایی این خیل عظیم شود خودداری کرد.


استاد برجسته حوزه علمیه نجف توصیه یکی دو سال اخیر رهبر انقلاب مبنی بر توزیع نشدن تصاویر ایشان را حرکتی مثبت و هوشمندانه ارزیابی کرد و از زائران ایرانی خواست با بی‌اعتنایی به برخی افراطیانی که این سالها در عراق منزوی شده‌اند، از مطرح کردن آنها خودداری کنند.




۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن