تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817051978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر «داس تغییر» ندارید با «کلید تدبیر » قفل وزارتخانه ها را بچرخانید


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


رویکردهای تبلیغی به جای تغییرات بنیادی وزرای تازه آمده
اگر «داس تغییر» ندارید با «کلید تدبیر » قفل وزارتخانه ها را بچرخانید
بزرگترین معضلی که همواره اعتدال گرایی را تهدید می کند، تعمیم اعتدال گرایی به محافظه کاری است و دردولت یازدهم حداقل در انتصاب ها اینچنین وضعیتی را در برخی مواضع مشاهده کردیم.
روز نو :  
بزرگترین معضلی که همواره اعتدال گرایی را تهدید می کند، تعمیم اعتدال گرایی به محافظه کاری است و دردولت یازدهم حداقل در انتصاب ها اینچنین وضعیتی را در برخی مواضع مشاهده کردیم.

27 خرداد ماه سال 92 در مرکز تحقیقات استراتژیک در خیابان نیاوران تهران، رئیس جمهوری منتخب آن روزها در غوغای سئوالات خبرنگاران و هیاهوی سالن مملو از جمعیت، در پاسخ به سئوالی در خصوص تغییرات در ساختار مدیریتی کشور و میزان و ابعاد آن گفت: « من با داس نیامده ام با کلید آمده ام» کنایه از اینکه قصد ندارد تغییرات گسترده و به یکباره را در قوه مجریه به انجام رساند.
به گزارش روز نو؛ از کاندیدایی که با شعار اعتدال گرایی و تدبیر پیروز انتخابات ریاست جمهوری شده بودف چنین پاسخی نیز دور از انتظار نبود، ثمره تصمیم گیری های ناگهانی و تغییرات پر شمار طی هشت سال قبل، رخ نمایانده و کسی نمی خواست که همان بی ثباتی و اعوجاج ها در این دولت نیز تکرار شود اما....
یک بخش دیگر شعارهای راهبردی رئیس جمهوری « امید» بود که در کنار تدبیر نشسته و مورد اقبال قرار گرفت. امید به عبور از ناکارآمدی ها و روندهای معوج و نابسمان و این حاصل نمی شد مگر به تغییر مهره های ناکارآمد یا به تعبیر خود رئیس جمهوری مدیران اتوبوسی که بدور از شایستگی بر مصادر امور تکیه زده و چنین وضعیتی را رقم زده بودند.
بزرگترین معضلی که همواره اعتدال گرایی را تهدید می کند، تعمیم اعتدال گرایی به محافظه کاری است و دردولت یازدهم حداقل در انتصاب ها اینچنین وضعیتی را در برخی مواضع مشاهده کردیم که البته بخشی از آن به محدودیت های بیرونی و فشاری باز می گشت که از سوی مجلس ناموافق با دولت به منصه ظهور می رسید.
با تغییر ترکیب مجلس البته این عنصر تحدیدی رخت بر بست و روحانی البته با تاخیر در چند وزارتخانه تغییراتی ایجاد کرد و حال نکته آنجاست که در چند ماه باقیمانده این وزرا می بایست برای اصلاح روندهای نابسمانی که منجر به ایجاد این تغییرات شده چه اقداماتی را به مرحله اجرا گذراند؟.
وزرای تازه آمده روحانی قاعدتا با داس نیامده اند و قرار است کلید تدبیر داشته باشند اما یک نکته را نباید به ورطه فراموشی سپرد که آنان فرصت بسیار کمی برای ایجاد تغییرات ملموس و تاثیر گذار در حوزه های خود دارند، سه حوزه ای که بیش ترین ارتباط وثیق را با لایه های مختلف  و متکثر مردم دارد و مهم ترین بازخوردها معطوف به انتخابات آتی منوط به عملکردهای آنان رقم می خورد و این نکته هم کتمان شدنی نیست که عملکردهای پیشین دلچسب و معقول و کارآمدانه نبوده که رئیس جمهوری به تعویض وزرا آنهم در این ابعاد دست زده است.
حال با این قلت زمان و ضرورت تغییر چه باید کرد؟
درست است که تنها دو هفته ای از حضور وزرا در سمت های جدید گذشته است و شاید بتوان گفت که تسلط و اشراف این چهره ها بر حوزههای مدیریتی تحت امر خود امری زمان بر است اما وفق آنچه پیش تر گفته شد، زمان اندک است و فرصت ها در گذر.
نکته آنکه مرور عملکردهای دو هفته گذشته وزرای تازه منصوب البته نشانی از عزم و اراده جدی برای اعمال تغییرات و اصلاح روندها نمی دهد. وزرای تازه منصوب یاهنوز دست به کوچکترین تغییر و تحولی نبرده اند یا آنکه تغییرات آنان؛ آنچنان کم و محدود و البته در حوزه های غیر استراتژیک بوده که از آن امید ثمری نمی رود.
مضاف بر اینها حداقل نگارنده طی این دو هفته هیچ اظهار نظر دلگرم کننده و موقر و متینی از سوی وزرای معرفی شده ندیده که در میان قاطبه اهالی هنر و ورزش و آموزش و پرورش دلگرمی ایجاد و اهالی فن را امیدوار به بهبود شرایط کند.
گویی آقایان مشغول سبک و سنگین کردن شرایط هستند! که اگر در شرایط عادی بود یا آنکه این چهره ها تازه بر مصادر مدیریتی در دولت تدبیر و امید گماشته شده بودند، قابل توجیه می بود اما آنان هم سوابق پرباری دارند و هم در این دولت حضور مستمری در حلقه مدیریت عالی داشته اند.
من حیث المجموع تا اینجای کار همه چیز به چند حضور نمایشی و تبلیغاتی و تمجید و تعریف از دولت و ... از سوی وزرا گذشته است و باید دید این مردان دولت اعتدال کی آستین ها را بالا زده و به میدان تدبیر پا گذاشته و امید را در جامعه طنین انداز می کنند.
از یاد نبریم که این تغییرات یکی از آخرین تیرهای در ترکش روحانی برای بهبود شرایط دولت خود در افکار عمومی بوده و اگر نتیجه بخش نباشد، مضرات و تبعات آن دو چندان خواهد بود.

*خرداد
 





تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن