محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828977123
سیاستهای اصل ۴۴ به درستی اجرا نشد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیاستهای اصل ۴۴ به درستی اجرا نشد، گفت: باید سیستم اخذ مالیات بر ارزش افزوده مکانیزه شده و مستقیم از حساب افراد برداشت شده و به خزانه واریز شود.
به گزارش مهر به نقل از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر دوشنبه در جلسه شورای عالی پیشکسوتان اتاق ایران حضور یافت و پس از شنیدن سخنان فعالان اقتصادی، بخش خصوصی قوی و ایجاد رقابت واقعی را ضرورت توسعه اقتصادی عنوان کرد.
در ابتدای نشست غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران، موضعگیریهای رئیس مجلس در مورد مسایل اقتصادی را ستودنی دانست و گفت: به عنوان رئیس پارلمان بخش خصوصی خوشحالم که شما به عنوان رئیس قوه مقننه چنین دیدگاهی دارید.
شافعی با اشاره به تشکیل شورای عالی پیشکسوتان اتاق ایران، گفت: در همه بخشهای کشور این کمبود وجود دارد که افراد داری تجربههای ذی قیمت و ارزنده پس از مدتی به فراموشی سپرده میشوند و از آن هااستفاده مطلوب نشده و قدردانی کافی نمیشود.
رئیس اتاق ایران افزود: نسل جوان فعلی نسلی متفاوت با نسلهای گذشته است و الگوبرداری از این افراد موفق که بدون ارث و با دستهای خالی توانستند این اندازه در اقتصاد کشور موفق باشند، میتواند دیدگاه بسیاری از این جوانان را تغییر داده و موجب پویایی آنها شود.
شافعی افزود: تشکیل شورای عالی پیشکسوتان در جلوگیری از انقطاع بین نسلی و بهرهگیری از تجربیات و همچنین تقویت جانشین پروری بسیار موثر است.
علا میرمحمد صادقی، رئیس شورای عالی پیشکسوتان اتاق ایران، در مورد این شورا گفت: سنت احترام و استفاده از نظرات پیشکسوتان در همه بخشها سنت مطلوبی است و این افراد باید گرامی داشته شوند؛ این در حالی است که از پیشکسوتان اقتصادی و فعالان عرصه تولید و اشتغال کمتر یاد میشود.
رئیس شورای عالی پیشکسوتان اتاق ایران در مورد تشکیل این شورا گفت: هیات رئیسه اتاق بر موضوع استفاده از نظرات پیشکسوتان و تجلیل از انها بسیار اعتقاد دارند و تشکیل این شورا نیز در همین راستا است.
میر محمد صادقی با تأکید بر لزوم استفاده از نظرات پیشکسوتان اتاق توسط مسئولان مختلف در کشور گفت: باید زمینه استفاده از نظرات افرادی که سالها عمر خود را در امور اقتصادی صرف کردهاند و صاحب تجربههای بسیاری در این زمینه هستند، مهیا شود.
مسعود خوانساری، رئیس اتاق تهران، با اشاره به رای اعتماد اخیر مجلس به سه وزیر پیشنهادی دولت گفت: این اقدام مجلس از جهت ایجاد همدلی دولت و مجلس اقدامی به موقع و موثر بود. رئیس اتاق تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی متعدد در کشور گفت: مشکلات ما کمتر به خارج و بیشتر به درون کشور مربوط است.
خوانساری افزود: شاخصهای اقتصادی کشور در طول سالهای گذشته مرتب دچار مشکل بودهاند و نتوانستهایم به سمت توسعه پایدار حرکت کنیم. درآمد سرانه سال ۹۰ تقریباً برابر با درآمد سرانه سال ۱۳۵۷ بوده است و در سال ۹۳ حتی نسبت به سال ۵۷ کاهش یافته است.
نایب رئیس اتاق ایران تصریح کرد: اگر بتوانیم این مشکلات را آسیب شناسی کنیم بسیار اتفاق مثبتی خواهد بود. خوانساری افزود: انتظار ما فعالان اقتصادی این است که مرکز پژوهشهای مجلس با همکاری اتاق مسائل و مشکلات اقتصادی را آسیب شناسی کرده و دلیل اینکه بعد از ۳۷ سال درآمد سرانه ما کاهش یافته است را بیایند.
محمدرضا مرتضوی، دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران گفت: دستگاههای مختلف مرتبط با موضوعات تولیدی و صنعتی کشور به طور مرتب باری بر دوش بخش تولید و صنعت دارای شناسنامه میگذارند. وی افزود: به طور مثال بانکها، بار مالی حسابهای وصول نشده خود را به عناوین مختلف دیرکرد و جریمه از بخشهای شناسنامهدار میگیرند و این روند باید اصلاح شود.
کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران، گفت: در این سالها مجلس را به عنوان حامی تولید در کشور شناختهایم و قوانین حمایتی خوبی مانند قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب شده است. اما نظارت بر اجرای قوانین نیز باید مورد توجه قرار گیرد چرا که این قوانین در زمان اجرا با مشکل مواجه میشوند و گاهی هر چه به پلههای پایینتر اجرای قوانین میرویم، اصل قانون از بین میرود.
یحیی آلاسحاق، عضو شورای پیشکسوتان اتاق ایران، «احترام» و «مفید بودن» را دو خواسته پیشکسوتان دانست و تصریح کرد: باید به صورت قانونی و عملیاتی در تمام نهادهای تصمیمگیری و تصمیمسازی از پیشکسوتان دعوت شده و استفاده از شورای عالی پیشکسوتان اتاق ایران مورد توجه قرار گیرد.
آلاسحاق افزود: رکود، اشتغال، مشکلات نظام بانکی، فساد، آب، و محیط زیست، صندوق بازنشستگی و ... مشکلاتی هستند که کوچه و بازار هم آنها را میدانند و برنامه ششم میتواند با استفاده از پیشکسوتان اتاق برای حل این مشکلات اقدامات موثری انجام دهد.
اعضای اتاق در کمیسیونهای مجلس شرکت کنند
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن صحبتهای فعالان اقتصادی، با تاکید بر ضرورت تشکیل چنین مجامعی، گفت: تشکیل این شورا و جمع کردن افرادی که عمرشان را صرف تولید و پیشرفت اقتصادی جامعه کردهاند، بسیار مفید است.
لاریجانی در مورد استفاده از نظرات پیشکسوتان در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق آیین نامه مجلس، اعضای اتاق میتوانند در جلسات علنی و همچنین کمیسیونهای مجلس، نظرات خود را اعلام کنند و برای حضور و استفاده از نظرات پیشکسوتان باید دستورالعملی تدوین شده و این موضوع توسط خود اتاق باید ساماندهی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد مالیات بر ارزش افزوده که اخذ آن مشکلاتی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده گفت: فلسفه اصلی این قانون درست بوده و در زمان اجرا با مشکلاتی مواجه شده است. باید سیستم اخذ مالیات بر ارزش افزوده مکانیزه شود و مستقیماً از حساب افراد برداشت شده و به خزانه واریز شود. لاریجانی افزود: بنده به کیمسیون اقتصادی و همچنین مرکز پژوهشهای مجلس گفتهام سیستم مالیات گیری را بررسی کنند تا به نحو مطلوبی تغییر پیدا کند.
رئیس قوه مقننه همچنین با اشاره به صحبتهای یکی از اعضا پیرامون اجرا نشدن درست سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: سیاستهای اصل ۴۴ به درستی اجرا نشد و به اهداف هشت گانهای که برای آن تعیین شده بود، نرسید. لاریجانی به نگاه رد دیون دولت به واگذاریهای در راستای سیاستهای کلی اصل ۴۴ اشاره کرد و گفت: سیاستهای اصل ۴۴ و قانون آن درست بود اما در مقام اجرا با مشکلاتی مواجه شد.
لاریجانی در مورد برنامهریزی در کشور هم، گفت: ۷۰ سال است که نظامهای برنامهریزی داریم اما برنامههای ما توفیقی نداشتهاند و دلیل آن، نداشتن نگاه عقلانی و عالمانه در برنامهها بوده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به صحبتهای رئیس اتاق تهران گفت: بیشتر مشکلات درونی است و مشکلات بیرونی اندک هستند. باید ببینم علت چیست که مشکلات این همه پیچیدگی پیدا کرده است. لاریجانی افزود: یکی از مشکلات اصلی این است که هنوز پارادایم مشترکی در کشور در بخش حکومتی و همچنین مدنی تعریف نکردهایم.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش، لزوم رواج عقلانیت را در مردم و جامعه مورد توجه قرار داد و گفت: اگر عقلانیت در جامعه رشد پیدا کند، توسعه حاصل میشود. وی افزود: سه رکن حکومت اسلامی تقویت علم، تقوت عبادت و تقویت عدالت هستند و با این سه رکن به توسعه اقتصادی هم میتوان رسید. رئیس مجلس ضرورت نگاه علمی به مسائل اقتصادی، گرایش عادلانه در امور اقتصادی و همچنین توجه به حقوق دیگران و مسئولیت اجتماعی را در امور اقتصادی مهم و اثرگذار برشمرد.
لاریجانی تصریح کرد: کشور ما رنجور است و برخی از مسایل آن به سوء مدیریت مربوط است و باید با نگاه عالمانه و درست به ریل اصلی خود برگردد.
لاریجانی افزود: در سطح سیاستهای کلان کشور یک انضباط به وجود آمده و در مورد مسایلی مانند انرژی، آسیب های اجتماعی، سیاستهای کلی اصل ۴۴سیاست های خوبی تدوین شده که اگر قسمتی از اینها هم درست اجرا شود، مشکلات تا حدی حل میشوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبتهای یکی از حاضران پیرامون تناقض برخی قوانین گفت: دستورالعملها و آییننامههایی که مخل قانون است را به مجلس شورای اسلامی اعلام کنید تا با بررسی، دستورالعملها رفع نقش شده و آییننامههای متناقض هم لغو شوند.
لاریجانی در مورد تامین اجتماعی هم گفت: قبول دارم که تامین اجتماعی آسیبهای زیادی به بخش تولید کشور وارد کرده است. اصولاً وقتی دولت فربه شود، دنبال این است که کارهای مختلف را خودش در دست بگیرد در صورتی که دولتی موفق است که همه امور را خودش به دست نگیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم آزاد سازی در اقتصاد گفت: ما باید در برنامه ششم و همچنین برنامههای دراز مدت، تنفس اقتصادی، آزادسازی در اقتصاد و تقویت بخش خصوصی را مورد توجه قرار دهیم. لاریجانی افزود: تا زمانی که بخش خصوصی قوی و رقابت واقعی نداشته باشیم توسعه ممکن نخواهد بود.
لاریجانی با اشاره به صحبتهای رئیس انجمن ارگانیک ایران در مورد ضرر محصولات تراریخته گفت: درمورد محصولات تراریخته، دو دیدگاه کاملاً متفاوت وجود دارد و در کشورهای دیگر هم اینطور نیست که اصلاً در هیچ موردی از این محصولات استفاده نشود. بلکه باید با احتیاط عمل شده و مرکز پژوهشهای مجلس باید این موضوع را به دقت بررسی کند.
علی لاریجانی با اشاره به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه ششم توسعه در مجلس در حال بررسی است و بخش خصوصی میتواند با هدف تقویت صادرات و تسهیل و روانسازی تولید، پیشنهادات خود را برای اعمال نظر بخش خصوصی به مجلس ارایه کند.
۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
سیاستهای اصل ۴۴ به درستی اجرا نشد/مالیات برارزش افزوده اصلاح شود
لاریجانی در جمع پیشکسوتان اتاق ایران اعلام کرد سیاستهای اصل ۴۴ به درستی اجرا نشد مالیات برارزش افزوده اصلاح شود شناسهٔ خبر 3824722 - دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳ ۴۵ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت jwplayer display inline-block; رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیاستهای اجلسه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی برگزار شد
با حضور جهانگیری جلسه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی برگزار شد جلسه شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی عصر امروز شنبه به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد به گزارش ایلنا اسحاق جهانگیری در این جلسه بر ضرورت تلاش هرچه بیشتر برای بهبود فضای کمنشور حقوق بیماربه درستی اجرا نمی شود
منشور حقوق بیماربه درستی اجرا نمی شود در نشست تخصصی حقوق شهروندی و حق سلامت موضوعات مختلفی از جمله چالشهای این حوزه و مشکلات آن تشریح شد به گزارش فرهنگ نیوز به نقل ازدبیرخانه کنگره بین الملی حقوق شهروندی نشست حقوق شهروندی و حقوق سلامت به همت این دبیرخانه عصر چهارشنبه بلاریجانی در یادواره شهدای منطقه دروازهری قم: اصل واگذاری اقتصاد به مردم اجرا نشده است/ 90 درصد بودجه هزینه جا
لاریجانی در یادواره شهدای منطقه دروازهری قم اصل واگذاری اقتصاد به مردم اجرا نشده است 90 درصد بودجه هزینه جاری است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت 90 درصد بودجه کشور هزینه جاری است و 10 درصد آن برای آبادانی هزینه میشود زیرا دولت با بزرگشدن به غدهای برای نظام تبدیل شده است و کوچکجلسه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ برگزار شد
به ریاست معاون اول رییسجمهور جلسه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ برگزار شد جلسه شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی عصر امروز شنبه به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد به گزارش ایلنا اسحاق جهانگیری در این جلسه بر ضرورت تلاش هرچه بیشتر برای بهبود فضایضرورت تدوین منشور حق سلامت/ منشور حقوق بیماربه درستی اجرا نمی شود
درنشست تخصصی مطرح شد ضرورت تدوین منشور حق سلامت منشور حقوق بیماربه درستی اجرا نمی شود شناسهٔ خبر 3820542 - پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰ ۳۶ جامعه > قضایی jwplayer display inline-block; در نشست تخصصی حقوق شهروندی و حق سلامت موضوعات مختلفی از جمله چالشهای این حوزه و مشکلات آاصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک در دستور کار هیات اجرایی/ باز هم تکلیف خزانه دار مشخص نشد
اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک در دستور کار هیات اجرایی باز هم تکلیف خزانه دار مشخص نشد اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک در جلسه هیات اجرایی مورد بحث قرار گرفت و در این جلسه هم تکلیف سرپرست خزانه داری مشخص نشد به گزارش ایسنا جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شدنظرات کارگران در اصلاحیه قانون گنجانده نشد
رئیس هیأت مدیره کانون عالی انجمنهای کارگران ایران گفت دستمزد فعلی کارگران شاید پاسخگوی 8 روز معیشتی کارگران باشد و درخواست اصلاح قانون کار با اعمال نظرات جامعه کارگری و حتی کارفرمایی از مطالبات کانون عالی انجمن کارگران ایران است به گزارش فارس غلامرضا عباسی رئیس هیأت مدیره کانواجرا نشدن سیاستهای کلی علت بیکاری در کشور
اجرا نشدن سیاستهای کلی علت بیکاری در کشور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت اگر براساس سیاستهای کلی عمل میشد امروز شاهد بیکاری در کشور نبودیم و اقتصاد رونق داشت به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان آیتالله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحتمدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران: انباشت منابع رکن اصلی مدیریت اجرایی در نظام های بیمهای است
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران انباشت منابع رکن اصلی مدیریت اجرایی در نظام های بیمهای است مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت انباشت منابع رکن اصلی مدیریت اجرایی در نظام های بیمهای است به گزارش خبرگزاری فارس محمد جواد کبیر امروز در جلسه شورای مناطق ۱۰ گانه کشور که در این-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها