تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860459879




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قطارها بازگشت زائران اربعین را تسهیل می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
قطارها بازگشت زائران اربعین را تسهیل می کنند
قطارها بازگشت زائران اربعین را تسهیل می کنند با توجه به اعزام زائران از ۲۰ تا ۲۸ آبان و بازگشت آن‌ها از دوم و سوم آذرماه قطارهای متعددی در پیک سفر برای مسیر خرمشهر -تهران پیش‌بینی‌ شده و تهیه بلیت‌های مسیر نیز از طریق اینترنت برای فروش ممکن و تا این لحظه بیشتر بلیت‌ها فروخته‌ شده است.


به گزارش فرهنگ نیوز، معاون مسافری راه‌آهن گفت: با توجه به اعزام زائران حسینی از ۲۰ تا ۲۸ آبان و بازگشت آن‌ها از دوم و سوم آذرماه، قطارهای متعددی در پیک سفر برای مسیر خرمشهر به تهران پیش‌بینی‌ شده است.
 
میرحسن موسوی، با اشاره به مدیریت قطارهای مسافری برای زائران حسینی در طول ایام اربعین اظهار داشت: یک تیم کارشناسی به‌ منظور بررسی  فرایند اعزام مسافران در طول مسیر به مناطق عبوری قطار تهران-شلمچه فرستاده شده تا در اعزام قطارهای بعدی بر مبنای نتایج کارشناسی برنامه‌ریزی مدنظر قرار گیرد.
 
وی افزود: با توجه به اعزام زائران از ۲۰ تا ۲۸ آبان و بازگشت آن‌ها از دوم و سوم آذرماه قطارهای متعددی در پیک سفر برای مسیر خرمشهر -تهران پیش‌بینی‌ شده و تهیه بلیت‌های مسیر نیز از طریق اینترنت برای فروش ممکن و تا این لحظه بیشتر بلیت‌ها فروخته‌ شده است.
 
معاون مسافری راه‌آهن با بیان اینکه «این بلیت‌ها به زائران امکان برنامه‌ریزی برای بازگشت و دسترسی به قطار خرمشهر-تهران را می‌دهد» گفت: بسیاری از زائران در زمان تهیه بلیت رفت، زمان برگشت خود را مشخص کرده و هم‌زمان به‌صورت آنلاین آن را خریداری‌ کرده‌اند.
 
موسوی در ادامه بیان داشت: قطارهای ترکیبی تهران-کربلا از سه‌شنبه هفته گذشته حرکت خود را آغاز کردند و تمام بلیت‌های این قطارها به‌طور یکسره به فروش رفت و زائران با استفاده از این قطار از تهران به شلمچه جابجا می‌شوند و پس از انجام تشریفات گمرکی در شلمچه، مسیر ۳۵ کیلومتری تا ایستگاه راه‌آهن بصره را با استفاده از اتوبوس طی می‌کنند و بقیه مسیر را با استفاده از قطار تا طی می‌کنند.
 
به گفته معاون مسافری راه‌آهن علاوه بر قطارهای قبلی، در ایام اربعین ۴۰ رام قطار فوق‌العاده خرمشهر برای جابجایی زائران و یک ریل‌باس برای جابجایی مسافران برای  ۱۷ کیلومتر حدفاصل خرمشهر تا شلمچه پیش‌بینی شده است که با توجه به تعداد تقاضا هر نیم ساعت یک‌بار حرکت می‌کند.
 
موسوی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی با راه‌آهن کشور عراق قرار بر پیش‌بینی روزانه ۵رام قطار از بصره تا کربلا گذارده شد تا مسافران و زائران با مراجعه به ایستگاه راه‌آهن بصره و تهیه بلیت به کربلای معلا اعزام شوند.
 
 
معاون شرکت راه‌آهن با بیان اینکه  «طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده درصدد راه‌اندازی قطار هفتگی تهران-کربلا در روزهای سه‌شنبه بعد از اربعین هستیم» یادآور شد: همچنین افزایش رام‌های قطار تهران-کربلا یا مشهد-کربلا در حال بررسی و کارشناسی است تا در صورت نبود محدودیت و توافق با راه‌آهن عراق تعداد و مسیرهای آن افزایش یابد.
 
 


منبع: نسیم


95/8/24 - 17:21 - 2016-11-14 17:21:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن