تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816929123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشگویی درست انتخابات آمریکا با هوش مصنوعی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت کلیک: یک هوش مصنوعی به نام MogIA با جمع آوری و آنالیز داده از شبکه های اجتماعی به درستی توانسته است که نتایج سه دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده را پیش بینی کند.
 
 
هوش مصنوعی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به درستی پیش بینی کرد



با این که این هوش مصنوعی در سه مورد به درستی عمل کرده است، هنوز متخصصان درباره اعتبار بخشی به این هوش مصنوعی محتاطانه عمل می کنند.

نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده افراد بسیاری را متعجب کرده است. در نتیجه افراد زیادی به این فکر افتاده اند تا داده  ها و متدهای پیش بینی مختلف را امتحان کنند تا ببینند چیزی اشتباه شده است یا نه.

اما به نظر می رسد که این نتیجه از نظر همه اشتباه نبوده است! یک ابزار هوش مصنوعی که در سال ۲۰۰۴ توسط یک استارتاپ هندی در بمبئی ساخته شده است، یکی از همان هایی بود که نتیجه انتخابات را به درستی پیش بینی کردند.

این هوش مصنوعی به نام MogIA با جمع آوری و آنالیز داده های ۲۰ میلیون کاربر شبکه های اجتماعی، توانسته است این رویداد سیاسی را پیش بینی کند. به نظر می رسد که شبکه های اجتماعی تاثیر زیادی بر روی محبوبیت کاندیداها گذاشته اند. همان طور که ویراستار جهانی TechRepublic نوشته است: توئیتر متحد بزرگ دونالد ترامپ بود.

رومن یامپولسکی که رییس لابراتوار امنیت سایبری دانشگاه لوییسویل است، درباره علت درستی این آزمایش هوش مصنوعی گفته است: مشارکت در شبکه های اجتماعی نسبت به روش های کلاسیک، ابزار بهتری برای بررسی میزان حمایت سیاسی افراد است. مردم دوست ندارند تمایلات سیاسی خود را با غریبه ها در میان بگذارند چون از این که به خاطر تمایلاتشان قضاوت شوند، می ترسند. با این حال معمولا در پست ها و فعالیت هایشان در دنیای مجازی دروغ نمی گویند.

ماری دسجاردینز که استاد هوش مصنوعی در دانشگاه ماریلند است و رییس سابق انجمن پیشرفت های هوش مصنوعی (AAAI) بوده است، در این باره گفته است: فکر نمی کنم که پیش بینی های هوش مصنوعی چندان قابل استناد باشد. موضوع اصلی مورد توجه این آزمایش، ایمیل های هیلاری کلینتون به کومی بوده است که بسیار مورد توجه قرار گرفته بود و در زمانی منتشر شد که دیگر برای پوشاندن و درست کردن آن وقتی نبود.

دسجاردینز هیچ موضوع قابل استنادی در این نتایج نمی بیند و معتقد است: این که تنها بر مبنای پیش گویی موفقیت آمیز در یک رویداد منفرد بخواهیم هوش مصنوعی را برنده اعلام کنیم، مثل این است که بگوییم نستراداموس به واسطه پیش گویی های درستش یک پیامبر است! وی گفت: انتخابات ریاست جمهوری سیستم های دینامیکی بسیار پیچیده ای هستند و سه بار موفقیت برای اعتبار بخشی به پیش بینی آن بسیار کم است.

انتخابات دارای متغیرهای پنهان زیادی هستند که برخی از آن ها مانند عقاید، حتی در صورت امکان، برای اندازه گیری مستقیم بسیار سخت هستند.

هوش مصنوعی خود TechRepublic که در پیش بینی موفقیت آمیز بسیاری مسایل دیگر مثل برنده دربی کنتاکی در سال ۲۰۱۶ خوب عمل کرده است، هم نتوانسته است اعتبار خود را در این انتخابات ثابت کند و با فاصله بسیار کمی کلینتون را به عنوان رییس جمهوری ایالات متحده انتخاب کرده بود.

موشه واردی هم که استاد علوم کامپیوتری در دانشگاه رایس است، قبل تر گفته بود که درباره MogIA بدبین است و اضافه کرده است: پیش بینی کردن بسیار ساده است و حتی اگر اشتباه هم باشند، همه به زودی فراموششان می کنند. اما اگر تنها چندبار درست پیش بینی کنید، مردم خیال می کنند که شما روشن بین هستید!





۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن