تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815081712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسیب های اجتماعی عامل افزایش 25 درصدی کودکان بدسرپرست استان سمنان است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آسیب های اجتماعی عامل افزایش 25 درصدی کودکان بدسرپرست استان سمنان است
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت: به دلیل آسیب های اجتماعی مانند طلاق و اعتیاد، تعداد کودکان بدسرپرست در این استان در نیمسال نخست 95 نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است.
 رعنا سورمه افزود: 60 درصد از واگذاری کودکان بدسرپرست به بهزیستی در استان سمنان در 6 ماهه نخست سال 95 مربوط به نوزادان و کودکان رها شده در بیمارستان ها و 40 درصد مربوط به فقدان صلاحیت والدین برای نگهداری کودک با حکم دادگاه خانواده بوده است که نگهداری این کودکان به بهزیستی استان سمنان واگذار شده است.
وی افزود: یکی از عوامل افزایش کودکان بدسرپرست در جامعه، آسیب های اجتماعی مانند طلاق و مسوولیت‌پذیر نبودن والدین، به دلیل ازدواج مجدد و مشکلات شخصی در زندگی برای نگه داری کودکان است.
وی گفت: دادگاه های خانواده بهتر است یکی از والدین را موظف به نگهداری از فرزند یا فرزندان کند و با والدینی که شرایط نگهداری کودکشان را دارند اما به دلایل شخصی از این مسوولیت سربازمی زنند برخورد جدی داشته باشد.
معاون بهزیستی استان سمنان، یکی دیگر از عوامل افزایش کودکان بدسرپرست را معتاد بودن پدر و مادر دانست و افزود: فرزندان اصلی ترین قربانی های پدر و مادرهای معتاد هستند.
وی با بیان این که اگر مادر معتاد باشد، نوزاد هم معتاد متولد می شود، افزود: این نوزادان معتاد بعد از بستری شدن در شیرخوارگاه ها و با طی درمان با دارو، ترک داده می شوند.
سورمه ادامه داد: فرزندان معتاد یا حتی سالمی که شاهد مصرف یا حمل مواد مخدر به وسیله والدین خود بوده اند، از لحاظ اجتماعی و روانی، شرایط بدی را تجربه می کنند و زمینه بیشتری برای دچار شدن به انواع آسیب های اجتماعی را دارند.
وی خاطرنشان کرد: وجود کودکان معتاد از سنین کودکی در مراکز نگهداری زیر پوشش بهزیستی، به دلیل داشتن اطلاعات و آشنایی با مصرف، نوع، روش تهیه و آثار موادمخدر، بر دیگر کودکان مراکز تاثیر می گذارد و همین عامل می تواند آسیب اجتماعی ایجاد کند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت: به دلیل افزایش زوجین نابارور در جامعه، تمایل خانواده‌ها به فرزندخواندگی افزایش یافته است که این خانواده ها بیشتر به دنبال نوزاد دختر به دلیل محرمیّت آسان تر هستند.
وی با اشاره به این که یکی از دلایل کم بودن تعداد واگذاری فرزند، وجود والدین بدسرپرست است، افزود: اگر کودکی سرپرست داشته باشد حتی اگر آن سرپرست بد باشد، بهزیستی اجازه واگذاری کودک به خانواده ها را ندارد.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت: روان شناس ها، مددکارها و مربی ها در مراکز نگهداری، به کودکان مشاوره و ارایه خدمت می کنند.
وی با اشاره به این که هر فرزند زیر نظر بهزیستی با توجه به گروه سنی و جنسیت، هزینه های متفاوتی دارد، افزود: با افزایش سن، به دلیل هزینه های مدرسه، کلاس های فوق برنامه، آموزش مهارت های زندگی، آموزش فنی وحرفه ای، برگزاری اردوها و ملاقات با بستگان، هزینه های بیشتری برای نگهداری این کودکان در مراکز بهزیسی نیاز است.
وی افزود: شیرخوارگاه ها به علت استفاده از روش های مختلف برای جلوگیری از ابتلای کودکان به بیماری های متعدد، مراقبت های ویژه و تهیه شیر خشک، هزینه های زیادی برای نگهداری دارند.
سورمه افزود: کودکان و نوزادانی که به بهزیستی تحویل داده می شوند به طور معمول بیمار هستند و تا زمان بهبودی قطعی، بهزیستی متحمل هزینه های زیادی برای آنان است.
وی با توجه به آیین نامه اجرایی ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بدسرپرست افزود: زنان و دختران بدون شوهر، در صورتی که حداقل 30 سال سن داشته باشند، می توانند فقط سرپرستی کودکان دختر را بر عهده بگیرند.
وی با بیان این که در گذشته امکان واگذاری فرزند فقط به والدینی که بچه دار نمی شدند وجود داشت، افزود: در قانون جدید، زن و شوهری که دارای فرزند هستند، مشروط بر این که حداقل یکی از آنان بیش از 30 سال سن داشته باشد، می توانند کودکی را به فرزند خواندگی قبول کنند.
سورمه خاطرنشان کرد: برای انجام مراحل فرزندخواندگی با توجه به تمکّن مالی خانواده و با رای قاضی دادگاه خانواده، قسمتی از دارایی زوجین به نام فرزنده زده می شود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان سمنان گفت: ایرانیان مقیم خارج از کشور با تقاضای سرپرستی خود از طریق سفارتخانه یا دفاتر حفاظت از منافع جمهوری اسلامی، می توانند کودکی را به سرپرستی قبول کنند.
دست کم 22 هزار مددجو در استان سمنان از بهزیستی خدمات مختلف دریافت می کنند.




تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن