تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852140549
آمریکا به هم ریخت/ لیبرالهای وطنی دلواپس شدند!
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آمریکا به هم ریخت/ لیبرالهای وطنی دلواپس شدند!
لیبرال دموکراسی نسخه آمریکایی اداره جهان این روزها بیش از پیش رنگ باخته و در سراشیبی رسوایی و سقوط قرار دارد. آشوب در آمریکا که خود را سمبل لیبرال دموکراسی و الگویی برای جهانیان مینامد لیبرالهای وطنی را نیز سخت دلواپس کرده است.
به گزارش نامه نیوز، تمدن غرب پس از رنسانس با نفی بسیاری از ارزشها آغاز شد و اصالت را به علم و تجربه بخشید. متفکران، اندیشمندان و دانشمندان این دوره در اروپا در تمام زمینهها (از علوم سیاسی تا اقتصاد) به سرعت به دنبال بسترسازیهای نوینی برای همه شئونات زندگی آدمی بودند که ظاهرا انسان را بینیاز از وحی نشان میداد.
آنها در آن دوران وقوع جنگهای بزرگ را تا آن زمان معلول زیست دینی انسان عنوان کرده و بسیاری از بحرانهای دیگر را با دین پیوند زدند. کشورهای بزرگ اروپایی به سرعت به گسترش صنایع خود پرداختند. این حرص و ولع را فرنگ رفتگان ایرانی «توسعه» و «ترقی» نامیدند و هم آنها بودند که پس از آن کشف و شهودها! در دیار فرنگ و در بازگشت به ایران مدعی شدند که چارهای جز این نداریم که سرتا پا غربی شویم.
اما این عده تنها مظاهر تکنولوژی اروپا را در شهرهایش میدیدند و از ماهیت آن بیخبر بودند یا خود را به بیخبری زده بودند.
آغاز توسعه غرب با چپاول شرق
کشورهای اروپایی که حالا با ابزاری که آنها را محصول همان بسترسازی رنسانس میدانستند در مسابقهای دیوانهوار برای خوراک کارخانههایشان (این غولهای عظیمالجثه) که هر روز میلیونها کارگر را به درون میکشیدند و غروب پس میدادند به لشکرکشی و چپاول کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین پرداختند که فجایع بزرگ انسانی نیز به تبع آن رخ داد. دست آخر کار به آنجا رسید که اواخر قرن نوزدهم آبستن اتفاقی بزرگ شد که مولود آن در قرن بیستم دو جنگ جهانی بزرگ در مرکز «توسعه»! و «ترقی»! بود که بیرحمانهترین و بزرگترین جنگهای تاریخ بشر را رقم زد. اما آنها دین و خدا را با این بهانه که مسبب جنگها و کشتارهای تاریخ بوده است کنار نهاده بودند و انسان مغرور از رشد علم را در مرکز هستی نشانده بودند. همین موضوع زمینهساز انتقادهای فراوان از استنتاجهای نادرست و به تبع آن تلقینات موهوم پس از رنسانس در بستر حبس خانگی یا کلیسایی دین شد. انسان مغروری که در مرکز عالم نشانده شده بود باید مسئولیت آنچه رخ داده را میپذیرفت و انگشت اتهام از دین برمیداشت، اما...
تاجگذاری پادشاه استعمارگران
ویران شدن یکپارچه اروپا از یک سو و دوری آمریکا از جبهههای جنگ باعث شد تا پس از خاموش شدن آتش جنگهای اول و دوم جهانی، تمام استعمارگران اروپایی یک جا این مقام را به آمریکا تفویض کنند و ابرقدرت نوظهور را ولی نعمت خویش بدانند. چرا که به انواع و اقسام روشها (از بمب اتم تا پل ساختن از مردم کشوری بیطرف) توسل جسته و قابلیت خویش را برای این مقام نشان داده بود. او اکنون پادشاه استعمارگران بود.
آمریکای مغرور پس از آن خود را کدخدای جهان پنداشت و انواع و اقسام سازمانهای بینالمللی را در خاکش تاسیس کرد تا پایتخت جهان پس از جنگ را سرزمین شش لول بندهای گاوچران معرفی کند. پس از آن گسترش قارچگونه رسانههای غربی با فرهنگ لیبرال دموکراسی آغاز شد. ویترینهایی با شعارهای رنگارنگ که دل هر بینندهای را میتوانست ببرد. اما آیا ماهیت جنگ سالاران قرن بیستم عوض شده بود؟! یا اینکه آنها به مدد دجالهای خود (رسانههایشان) میتوانستند دنیایی پر از وانمودهها و امر غیرواقع بسازند؟!
رسانههای غربی رویای تشکیل دهکده جهانی را در سر میپروراندند. دهکدهای که کدخدای خود خوانده آن به مدد بازوهای رسانهای خود حتی در کشورهای دیگر انقلابهای مخملی و رنگی تزریق میکرد و یا با این رسانهها بسترسازی تنبیه شهروندانی که مطیع امر و نهی آمریکا نیستند را فراهم میآورد.
دهکده و شهروندان مطیعش
شهید آوینی در این مورد نوشته است: «شهروندِ مطیع [دهکده جهانی] کسی است که وجود فردی اش مستحیل در جامعهای است که پیرامون او وجود دارد. اعتراضی ندارد. استدلالهای رسمی را میپذیرد و در صدق گفتار سیاستمداران تردید روا نمیدارد. تا آنجا تسلیم قوانین محلی است که عدالت را نه قبله قانون، که تابع آن میبیند. به آنچه فرا میخوانندش روی میآورد و از آنچه باز میدارندش پرهیز میکند. دروازههای گوش و چشم و عقلش برای پیامهای پروپاگاندا باز است و مثلاً در ایران خودمان وقتی میشنود که «بانک فلان، بانک شماست »، باور میکند و پولش را در بانکی انبار میکند که جایزه بیشتری میدهد... و از این قبیل. و خوب! دهکده جهانی هم برای آنکه سر پا بماند به شهروندان مطیعی نیاز دارد که سرشان در آخور خودشان باشد.»
اینجا ته خط لیبرال - دموکراسی
ترامپ بر خلاف اغلب پیشبینیها از کلینتون پیشی گرفت در حالی که حتی برخی زعمای نومحافظهکاران و جمهوریخواهان نیز از کلینتون حمایت میکردند. اما ماجرا را باید فراتر از انتخابات، لابلای تلقی مردم و نگرانی اوباما بازخوانی کرد. اوباما در پیامی ضبط شده از آمریکاییها خواست پس از انتخاباتی خستهکننده و گاه عجیب یکدیگر را نه به چشم رقیب، بلکه به چشم هموطن نگاه کنند و اینکه «نتیجه هرچه باشد ما برترین کشور دنیا هستیم.»
او ناظر به نتایج هشدارآمیز آخرین نظرسنجیها سخن گفته است. نتایج نظرسنجی مشترک موسسه مورنینگ کنسالت و پلیتیکو نشان میدهد ۸۵ درصد آمریکاییها در توصیف احساسات خود درباره انتخابات خواهان پایان یافتن آن هستند؛ 72 درصد نسبت به انتخابات مضطرب هستند و ۷۱ درصد نیز درباره آن ابراز نگرانی کردهاند. آمریکاییها همچنین در توصیف عواطف خود نسبت به انتخابات ۵۳ درصد خشمگین، ۵۰ درصد ناراحت و ۳۹ درصد افسرده هستند. تنها 25 درصد مردم گفتهاند نسبت به انتخابات کنونی حس رضایت و خرسندی دارند. اینها علائم یک جامعه عاصی اما مستاصل است.
پیروزی ترامپ مشهور به دیوانه بر کلینتون معروف به دروغگو، قبل از هر چیز به مفهوم سرگشتگی در کلیت اجتماعی و حاکمیتی آمریکاست. در اتفاقی نادر حتی جمهوریخواهان نیز کنار نامزد دموکرات ایستادند اما اکثریت مردم به نامزدی رای دادند که با وجود سرمایهدار و فاسد الاخلاق بودن، ژست اعتراض و اپوزیسیون نسبت به سیر قهقرایی سیاست و حکومت و مدیریت اقتصادی گرفته بود. ترامپ البته نهایتا ظرف یکی دو ماه از سوی هیئت حاکمه واقعی مدیریت و سر به راه میشود. اما آمریکا با 20 هزار میلیارد دلار بدهی و 48 میلیون فقیر و گرسنه مطلق و طیفی از شکستها در سیاست خارجی، روزگار دشواری را سپری میکند. مردم آن از دروغ، خسته و سرخورده اند. و حاکمیت آن بعد از تطوری 250 ساله، به قهقرای ترامپ فاسد الاخلاق و مشهور به دیوانگی رسیده است. ته خط لیبرال دموکراسی اینجاست. آمریکا باید منتظر روزهای تلخ باشد، تلختر از فروپاشی ساختمانها در 11 سپتامبر 2001. این بار نوبت فروپاشی ساختار اجتماعی و سیاسی است ... ترامپ هر قدر متعفن به نظر برسد، مانند تب پس از عفونت، شدت بیماری ملت-دولت آمریکا را بیرون ریخته است.
پس از انتخابات اخیر آمریکا و پیروزی ترامپ گویای در خانه اسرار باز شده است. این بار آمریکا گرفتار آشوبهای پس از انتخابات شده و این با اصول و قوانینی که برای دهکده وضع کرده بودند همخوانی ندارد. زلزلهای که با انتخاب ترامپ آغاز شد با اعتراضهای خیابانی گسترده در آمریکا ادامه یافت. پسلرزههای این زلزله لیبرالهای وطنی را نیز دلواپس کرده است. همانها که پیشاپیش صفحه نخست روزنامههایشان را برای روز اعلام نتایج انتخابات با تصاویر کلینتون و حتی اوباما تزیین کرده بودند اما شگفتی گاه نه از در بلکه از پنجره وارد میشود!
عصاره موریانه در نسخههای وطنی لیبرالیسم
دنبالههای لیبرالیسم غربی در نسخه وطنی در وضعیت احتضار آن عملا به هیمههایی میمانند که اگرچه هزاران کیلومتر از حریق دورتر هستند اما نمیتوانند دلواپس نباشند، اگرچه آنچه به عنوان تنها راه چاره برای بشر به آنها خورانده شد، عصاره موریانه بوده است.
روزنامه اصلاحطلب وقایع اتفاقیه پیرامون این موضوع نوشت: «لیبرال دموکراسی که گمان میرفت به عنوان مهمترین اختراع بشر، برای نخستینبار در طول حیات این موجود، توانسته است راهی برای تبدیل خودخواهیهای فردی انسانها به خیر و نفع عمومی آنها در قالب یک نظام پیچیده خودکار ارائه کند، در حال تبدیل شدن به سامانهای خارج از کنترل و فهم انسانهاست که قواعد خود را دارد. در واقع با منطق خود عمل میکند و خروجیهایش با ورودیهایش تناسبی ندارد. کمال مطلوب انسان، همیشه ساختن نظامهایی خودسامانده بوده که بدون نیاز به صرف وقت و انرژی انسانی، امور را به نحو مطلوب پیش ببرند. در حوزه سیاست و حکومت، رویای خلق چنین سامانهای، در خوشبینی فروپاشی شوروی، محقق شده به نظر میرسید اما اکنون همانطور که فوتوریستهای قرن بیستمی پیشبینی میکردند، این رویا تبدیل به کابوس شده است.»
تحلیل رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب در 12 آبان ماه جاری در جمع دانشجویان و در شرایطی که اکثر نظرسنجیها و بیشتر کارشناسان، کلینتون را پیروز انتخابات میدانستند به اقبال مردم آمریکا به ترامپ اشاره کردند و پیرامون چرایی آن فرمودند: «این مناظره دو نامزد [ریاست جمهوری] آمریکا را دیدید؟ حقایقی که اینها بر زبان راندند دیدید؟ شنیدید؟ اینها آمریکا را افشا کردند.»
ایشان در ادامه تصریح کردند: «چند برابر چیزهایی را که ما میگفتیم و بعضی باور نمیکردند و نمیخواستند باور کنند، خود اینها گفتند. و جالب این است که آن که صریحتر گفت، بیشتر مورد توجّه مردم قرار گرفت. آن مرد چون واضحتر گفت، صریحتر گفت، مردم آمریکا بیشتر به او توجّه کردند. طرف مقابل گفت این پوپولیستی کار میکند؛ عوامگرایانه، چرا عوامگرایانه؟ برای خاطر اینکه حرفهایش را مردم نگاه میکردند، میدیدند درست است؛ در واقعیّات زندگی خودشان آن را میدیدند. ارزشهای انسانی در آن کشور نابودشده و لگدمال شده است؛ تبعیض نژادی وجود دارد.»
رهبر انقلاب در ادامه فرمودند: «همین چند روز قبل از این آن مرد در تبلیغات انتخاباتیاش ایستاد و گفت شما اگر رنگینپوست هستید، اگر سیاهپوست و سرخپوست هستید، در خیابانهای نیویورک و شیکاگو و واشنگتن و کالیفرنیا و غیرذلک وقتی راه میروید، نمیتوانید مطمئن باشید که تا چند دقیقه دیگر زندهاید. شما ببینید! این حرف را کسی دارد میزند که انتظار دارد چند روز دیگر برود در کاخ سفید، بنشیند آمریکا را اداره کند. نژادپرستی آمریکا یعنی این.»
معظم له افزودند: «فقر آمریکاییها را [هم گفت]. گفت ۴۴ میلیون نفر در آمریکا گرسنهاند. او گفت و دیگران هم گفتند که کمتر از یک درصد مردم آمریکا مالک نود درصد ثروت آمریکا هستند. ارزشهای انسانی در آنجا لگدمال شده است؛ تبعیض، اختلاف، نژادپرستی، لگدمال کردن حقوق بشر.»
منبع: روزنامه کیهان
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
آنکارا درپی ترمیم پازل فروریخته آمریکایی تنش در عراق
آنکارا درپی ترمیم پازل فروریخته آمریکایی تنش در عراق کارنامه ترکیه نشان میدهد که همواره به دنبال مداخله جویی در عراق است به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان نگاهی به عملکرد سالهای اخیر ترکیه در منطقه نشان میدهد آنکارا همواره سیاستی مداخله جویاحدادعادل: دلخوشها و دلواپسان کنار هم شاهد بدعهدی آمریکا هستند
حدادعادل دلخوشها و دلواپسان کنار هم شاهد بدعهدی آمریکا هستندتاریخ انتشار شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۲ ۲۶ مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به موضوع برجام گفت امروز هم دلخوشهای دیروز و هم دلواپسان دیروز در یک طرف ایستادهاند و شاهد بدعهدی غربیان و آمریکاییها هجهان دلواپس آمريكای ترامپ
روزنامه اعتماد نزديك نزديك نزديكتر و سرانجام تمام شد رييسجمهور دونالد ترامپ خبرنگاران غولهاي رسانهاي چندساعت تعلل كردند تا شايد نتيجهاي متفاوت را مخابره كنند گويندگان اخبار در رسانههاي تصويري دست دست كردند تا شايد خبر پيروزي نخستين رييسجمهور زن امريكا را اعلام كنندارزش سهام خودروسازیهای آمریکا فروریخت
ارزش سهام خودروسازیهای آمریکا فروریختتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶ ۱۴ رویترز اعلام کرد با توجه به شعارهای تبلیغاتی ترامپ مبنی بر ایجاد شرایط سخت بر سرمایهگذاران بخش خودرو آمریکایی در خارج ارزش سهام اکثر خودروسازیهای این کشور امروز فروریخت به گکنایه وزیر اطلاعات به نماینده دلواپس:سناتور آمریکایی سال۸۹هم به ایران سفر کرد چرا آن زمان حساس نشدید
کنایه وزیر اطلاعات به نماینده دلواپس سناتور آمریکایی سال۸۹هم به ایران سفر کرد چرا آن زمان حساس نشدید وزیر اطلاعات در پاسخ به سوال دو نماینده دلواپس مجلس در رابطه با نفوذ گفت سوء استفاده از پروژه نفوذ و استفاده ابزاری از آن در منازعات سیاسی مقابله با نفوذ را به انحراف میکشاندحمله با مواد آتشزا به اقامتگاه سفیر آمریکا در روسیه
حمله با مواد آتشزا به اقامتگاه سفیر آمریکا در روسیه شب گذشته سه جوان روس با مواد آتشزا به محل اقامت سفیر آمریکا در مسکو حملهور شدند به گزارش نامه نیوز به نقل از اینترفاکس این عده با پرتاب مواد آتش زا به داخل محوطه اقامتگاه سفیر آمریکا خشم خود را اینگونه از سیاستهای آمریکا علاظهارات ترزا می درباره برنده انتخابات آمریکا
خبرگزاری ایسنا به گزارش خبرگزاری رویترز امروز هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ به عنوان کاندیداهای دموکرات و جمهوریخواه در معرض قضاوت میلیونها رایدهنده آمریکایی در انتخابات ریاست جمهوری قرار می گیرند جدیدترین نظرسنجی ها حاکی از بیشتر بودن اقبال رای دهندگان به هیلاری کلینتون بودآمریکا: برای آزادی شهروندانمان در ایران باج نمی دهیم
آمریکا برای آزادی شهروندانمان در ایران باج نمی دهیم ما درباره خطرات سفر به ایران با مردم آمریکا صادق بودهایم اما باز هم تاکید میکنم که اگر اظهار نظری مبنی بر این وجود دارد که ما برای آزادی شهروندانمان باج میدهیم چنین چیزی نیست و من آن را رد میکنم آفتابنیوز سخنگوی وزارحاشیه های انتخابات آمریکا در ساعات اولیه رای گیری
حاشیه های انتخابات آمریکا در ساعات اولیه رای گیری انتخابات سراسری 2016 آمریکا همزمان با برگزاری در روز هشتم نوامبر در 50 ایالت این کشور با حاشیه های متنوعی رو به رو شد به گزارش نامه نيوز انتخابات در حال برگزاری ریاست جمهوری آمریکا یکی از انتخابات سراسری چندگانه و همزمان اینواکنش وزارت خارجه آمریکا به خبر محکومیت رضا شاهینی
واکنش وزارت خارجه آمریکا به خبر محکومیت رضا شاهینی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با ابراز نگرانی نسبت به خبر احتمال محکومیت یک تبعه آمریکایی دیگر در ایران گفت ما همواره برای آزادی شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران تلاش میکنیم به گزارش نامه نیوز جان کربی سخنگوی وزارت ام-
سیاسی
پربازدیدترینها