تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819948257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش استفاده از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رئیس فدراسیون واردات اتاق بازرگانی ایران گفت: آمارها حاکی از آن است که روند استفاده از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای و یکبار مصرف به شدت رو به کاهش است.

فرهاد احتشام زاد ‌اظهار کرد: مباحث و حاشیه‌های مطرح شده در مورد کارت‌های بازرگانی بیشتر مربوط به سال‌های گذشته در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ می‌شود.

وی افزود: پس از آن در سه نوبت شاهد تغییراتی در فرایند صدور کارت بازرگانی بودیم و درهر نوبت شاهد بودیم که با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده استفاده از کارت‌های بازرگانی و کارت‌های اجاره‌ای بسیار کاهش پیدا کرد.

رئیس فدراسیون واردات ادامه داد: آخرین تصمیماتی که برای کارت‌های بازرگانی در نظر گرفته شده یکی تعیین سقف ریالی و دیگری رتبه بندی کارت‌های بازرگانی بوده است که این اقدامات در کاهش کارت‌های اجاره‌ای و یکبار مصرف تاثیرگذار بوده است

احتشام‌زاد با بیان اینکه کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف و اجاره‌ای بیش از همه به خود تجار لطمه می‌زند، گفت: ۹۹ درصد تجار که شفاف عمل می‌کنند به دلیل عملکرد غیرشفاف آن یک درصد، توانایی رقابت‌شان در بازار از بین می‌رود، ‌لذا مهمترین کسانی که به دنبال از میان رفتن کارت‌های اجاره‌ای هستند خود تجار هستند و یکی از مهمترین نهادهایی که ارزیابی‌های لازم را برای پیدا کردن راه‌های مقابله برداشته است خود تشکل‌ها هستند.  

رئیس فدراسیون واردات اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خوشبختانه با تصمیمی که مبنی بر رتبه‌بندی وهمچنین تعیین سقف ریالی برای کارت‌های بازرگانی در سال‌های اول و دوم گرفته شده که مبنایی برای سال‌های بعد خواهد بود، این امیدواری وجود دارد که استفاده از کارت‌های اجاره‌ای و یک بار مصرف به صفر برسد.  

وی در خصوص رقم ۸۰۰۰ میلیارد تومانی که به عنوان بدهی مالیاتی کارت‌های بازرگانی عنوان شده است گفت: رقم ۸۰۰۰ میلیارد تومان که برای بدهی‌ کارت‌های بازرگانی مطرح شده است می‌تواند منطقی باشد اما باید به این نکته توجه کرد که بازه زمانی آن چگونه است و این رقم مربوط به به چه دوره‌ای می‌شود، اینکه آیا این رقم کاهشی بوده یا افزایشی بوده است؟  

احتشام زاد اضافه کرد: اسناد وآمارها نشان می‌دهد که با اقدامات صورت گرفته روند استفاده از کارت‌های اجاره‌ای به شدت رو به کاهش است و آنچه مربوط به بدهی‌های کارت‌های بازرگانی می‌شود مربوط به پیش ازسال ۱۳۹۰ است. مهمترین نشانه‌ای این موضوع این است که قیمت کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای به شدت کاهش پیدا کرده و کارت بازرگانی که بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان اجاره داده می‌شد در حال حاضر به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.  




۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن