تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روز قيامت محبوب‏ترين آدميان نزد خداوند فرمان‏برترينِ آنها از او است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870705270




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند عزمی راسخ و حضور و مشارکت همگانی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزیر کشور:
تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند عزمی راسخ و حضور و مشارکت همگانی است

نشست اقتصاد مقاومتی با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع منطقه آزاد ارس با حضور وزیر کشور


شناسهٔ خبر: 3820806 - پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
استانها > آذربایجان شرقی

.jwplayer{ display: inline-block; } جلفا – وزیر کشور گفت: دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی جز با ایمان و اعتقاد راسخ و مشارکت و حضور همه اقشار مردم ممکن نیست. به گزارش خبرنگار مهر، وزیر کشور که امروز برای بهره برداری از برخی پروژه های استانی و نیز افتتاح چهارمین نمایشگاه فناوری‌های نو و پیشرفته تبریز (ربع رشیدی) در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی این شهر، به آذربایجان شرقی سفر کرده است، با حضور در جمع فعالان تولیدی و اقتصادی منطقه آزاد ارس به سخنرانی در خصوص الزامات اقتصاد مقاومتی پرداخت. تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند عزمی راسخ و حضور و مشارکت همگانی است عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست اقتصاد مقاومتی با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع منطقه آزاد ارس اظهار داشت: تحقق اقتصاد مقاومتی جز با ایمان و اعتقاد راسخ به این مسئله ممکن نیست و محور اصلی اقتصاد مقاومتی بر پایه حضور و مشارکت مردم است و هر چند در این خصوص دیر اقدام کرده ایم اما بایستی در مسیر بهره گیری از تکنولورژی و فعالیت های دانش بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه هیئت دولت به هیئت دولت ملی تبدیل شده و با این رویکرد می توانیم اقتصاد مقاومتی را در کشور محقق سازیم، ادامه داد: باید پیشتاز صنایع و تولیدات دانش بنیان باشیم چراکه این فعالیت ها ارزش افزوده خوبی دنبال دارد و در این بین آذربایجان شرقی از پتانسیل بالایی برخوردار است و می تواند معیین استان های دیگر نیز باشد و تبدیل شرکت های تولیدی به شرکت های دانش بنیان و نقش پیشتازان این عرصه باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. وزیر کشور گفت: فلسفه وجودی مناطق آزاد افزایش صادرات، تولید کالا و ایجاد اشتغال در کنار بالابردن راندمان است که البته با وجود فاصله گرفتن مناطق آزاد از رسالت خود، در دولت تدبیر و امید این وضعیت تا حدودی تعدیل شده زیرا زمانی بود  که ارزش دلار ساعتی عوض می شد و نوسانات ارزی تاثیر نامطلوبی بر فعالیت های تولیدی و اقتصادی داشت اما اکنون به ثبات نسبی رسیده ایم. ایجاد شرکت های دانش بنیان از مهمترین اهداف منطقه آزاد ارس است مدیر عامل منطقه آزاد ارسنیز در این نشست ضمن اشاره به اهداف اصلی منطقه ازاد ارس اظهار داشت: ایجاد شرکت های دانش بنیان از عمده ترین اهداف سازمان منطقه آزاد ارس است و خوشبختانه ۲۳ شرکت دانش بنیان و فناور در منطقه به مرحله بهره برداری رسیده است محسن خادم عرب باغی همچنین افزود: میزان صادرات صورت گرفته از منطقه ازاد تجاری صنعتی ارس از نیمه دوم سال  ۹۲ تاکنون، ۴۶۴ میلیون دلار بوده است.

وی با تاکید بر لزوم توجه بیش از پیش به شرکت های دانش بنیان برای توسعه و نوآوری در فرآیند تولید خاطر نشان کرد:  حضور قابل توجه چنین شرکت هایی در منطقه آزاد ارس بیانگر این است که ظرفیت های لازم برای فعالیت های دانش بنیان و فناورانه در این منطقه ایجاد شده است مدیر عامل منطقه آزاد ارس در پایان اظهار داشت: اقدامات قابل توجهی در حوزه شرکت های دانش بنیان در منطقه ازاد صورت گرفته و امیدواریم که با توجه مسئولان و مقامات بلند پایه به ارس، شاهد حضور و فعالیت بیش از بیش سرمایه گذاران در این زمینه برای پیشرفت و توسعه ارس و افزایش سرمایه گذاری ها در آن باشیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن