تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802415765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه نظر سنجی ها،از پیش بینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکاعاجز ماندند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دقیقا همانند اتفاقی که برای رفراندوم بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا رخ داد، اکنون مشخص شد که نظر سنجی های بزرگ و ملی در سطح ایالات متحده نیز نتوانستند نتایج انتخابات آمریکا را به درستی حدس زده و در حالی که بسیاری شانس پیروزی کلینتون را در این انتخابات بالا میدانستند، در نهایت دونالد ترامپ رئیس جمهور جدیدی ایالات متحده شد. به گزارش «تابناک» دونالد ترامپ در روز انتخابات آمریکا توانست فراتر از انتظارات جهانی ظاهر شود و بر خلاف همه پیش بینی های قبل از انتخابات در نظر سنجی ها، توانست رقیب انتخاباتی خود – که بر اساس همین نظر سنجی ها گفته بود از پیروزی در انتخابات مطمئن است – را پشت سر بگذارد. حال به خوبی مشخص میشود که حق با دونالد ترامپ بود زمانی که دقیقا قبل از روز برگزاری انتخابات بیان کرد: نظر سنجی ها دروغین و ساختگی است. بسیاری از نهادهای بزرگ نظر سنجی در ایالات متحده تا روز قبل از انتخابات آمریکا همچنان کلینتون را رئیس جمهور میدانستند و برای مثال نظر سنجی NBC وی را 4 درصد جلوتر از دونالد ترامپ میدید. وب سایت بزرگ نظر سنجی Five Thirty Eight نیز روز قبل از انتخابات شانس پیروزی کلینتون را 75 درصد میدانست. همچنین کلینتون روز انتخابات را در حالی آغاز کرد که در نظر سنجی CNN در حدود 5 درصد از رقیب خود پیش بود. کلینتون در نظر سنجی ها حتی زمانی که جیمز کامی رئیس اف بی آی اعلام کرد که به تحقیقات در مورد پرونده ایمیل های وی ادامه میدهد، همچنان پیشتاز ماند و باید اشاره کرد که تنها در دو نوبت دونالد ترامپ برای مدتی کوتاهی توانست از رقیب خود پیش افتد. تنها استثنا در این نظر سنجی ها شاید تنها نظر سنجی لس آنجلس تایمز بود که به شکلی تقریبا مداوم دونالد ترامپ در آن از رقیب خود جلو بود.
چرا و چگونه نظر سنجی های قبل از انتخابات آمریکا، از پیش بینی دقیق نتایج عاجز ماندند؟
اما وقتی به شکلی ویژه به ایالت های محل رقابت در این انتخابات نگاه میکنیم، عملکرد دو نامزد متفاوت بوده است. برای مثال در ایالتی مهمی مانند فلوریدا که امروز کار را برای ترامپ تمام کرد، نظر سنجی ها متفاوت بودند، و در برخی از آنها ترامپ پیش بود و در برخی دیگر هیلاری کلینتون. آنچه از دل نظر سنجی های ایالت متحده برای این انتخابات بیرون آمد، این بود که کلینتون پیروز انتخابات است، اما واقعیت آن است که برخی مسائل و از جمله اتفاقاتی که در یک هفته مانده به انتخابات رخ داد، کلینتون را بازنده این انتخابات کرد. عدم استخراج رای قشر تحصیل نکرده و ضعیف کارگر در آمریکا یکی از مهمترین دلایل خطا در نظر سنجی های ایالات متحده در مورد این انتخابات، احتمالا مربوط به عدم در نظر گرفتن یا وارد کردن نظر قشری در آمریکا است که اتفاقا پایگاه اصلی رای دونالد ترامپ بوده اند. یعنی قشر تحصیل نکرده و اغلب کارگر این جامعه. قشری که به شدت اکنون از وضعیت نظم سیاسی در ایالات متحده خشمگین بوده و به حمایت از سیاست های ترامپ برای اصلاح کاخ سفید پرداختند. این قشر معمولا در نظر سنجی های تلفنی چندان مشارکتی ندارند و به شکلی جالب توجه بخش مهمی از این قشر همان طبقه ای هستند که به گفته ساباتو استاد علوم سیاسی دانشگاه ویرجینیا، به خطوط تلفن ثابت در آمریکا کمتر دسترسی داشته و در نهایت نظر آنها به شکلی اساسی در نظر سنجی ها مد نظر قرار نمیگیرد. روز گذشته وقتی دونالد ترامپ برای انداختن رای خود در صندوقی در منطقه منهتن نیویورک حاضر شد، در میان انبوه طرفداران کلینتون که وی را هو کردند، تعدادی کارگر ساختمانی که مشغول کار بودند، برای دونالد ترامپ دست تکان دادند و وی را تشویق کردند. این افراد نمادی از همان قشر آمریکایی هستند که سخنان دونالد ترامپ در کمپین های تبلیغاتی خود امیدهای زیادی برای بهبود وضعیت زندگی آنها بروز داده بود و البته این ها کسانی هستند که احتمالا نظر سنجی ها از در اختیار گرفتن آرای آنها و اعمال آن در آمار و ارقام باز ماندند. از سوی دیگر همواره در انتخابات آمریکا رای های پنهان منجر به درصد مهمی از ضریب خطا در نظر سنجی ها است. به این معنی که معمولا در انتخاباتی که هر دو نامزد در نزد افکار عمومی از مقبولیت کمی برخوردار هستند، بسیاری از افراد در نظر سنجی ها نظر واقعی خود را بروز نداده و یا تنها در دقیقه 90 اقدام به تصمیم گیری برای رای دادن به یک شخص میکنند.
چرا و چگونه نظر سنجی های قبل از انتخابات آمریکا، از پیش بینی دقیق نتایج عاجز ماندند؟
طبق آمار وب سایت Real Clear Politics در یک روز مانده به انتخابات درصد عدم محبوبیت دونالد ترامپ بیش از 20 درصد و هیلاری کلینتون نیز بیش از 12 درصد بوده است. این نشان میدهد که هر دو نامزد ریاست جمهوری نزد رای دهندگان از مقبولیت پایینی برخوردار بوده اند و از همین جا نیز میتوان به تاثیر رای های پنهان در این انتخابات پی برد. در واقع مجموعه این آرای پنهان و عدم داخل کردن رای پایگاه اصلی دونالد ترامپ در جامعه آمریکایی منجر به آن شده است که نظر سنجی ها در ایالات متحده نتوانند به درستی نتایج انتخابات را پیش بینی کنند. البته موضوع اختلاف آماری بین این نظر سنجی ها و نتایج واقعی طی سالیان متمادی در آمریکا امری عرفی بوده است، اما در همه این سالها این اختلاف آماری تنها مربوط به درصد آرای برنده انتخابات بوده است و نه در مورد نتایج انتخابات. اکنون دونالد ترامپ با پیشی گرفتن از رقیب دموکرات خود به عنوان رئیس جمهور آینده ایالات متحده در کاخ سفید حاضر خواهد شد. وی قبل از انتخابات گفته بود که در صورت پیروزی در انتخابات برای آمریکا یک Brexit – خروج بریتانیا از اتحادیه – اروپا را رقم خواهد زد. حال به شکلی کنایه آمیز نتایج انتخابات آمریکا نیز همانند رفراندوم Brexit منجر به شگفتی هم در داخل آمریکا و هم در خارج از این کشور شده است.



۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن