واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: محمود واعظی عصر امروز در جمع مردم شهرستان رودان،افزود: اگر در برخی مناطق کشور در بحث زیر ساخت ها با مشکلات زیادی مواجه هستیم و انجام پروژه ها زمان بر می شود به دلیل بی توجهی دولت به این مناطق نیست و دلیل آن عدم اجرای درست زیرساخت ها در دولت گذشته و وسیع بودن حجم فعالیت ها در سطح کشور می باشد.
وی تصریح کرد: همه افراد کشور مورد عنایت دولت قرار خواهند گرفت و ما تلاش می کنیم که مشکلات تمامی استان ها برطرف شود و تنها به یک منطقه نپردازیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به رفع تحریم ها نیز گفت: در گذشته و با وجود تحریم های زیادی که برای کشور ما رقم خورده بود در حوزه های مختلفی از جمله؛ حمل و نقل، نفت، صادرات، بیمه و حوزه های مختلف دیگر با تحریم ها و مشکلات زیادی رو به رو بودیم که با اجرای برجام بیش از 90 درصد از تحریم ها رفع شد و دیگر تحریم های کشور ما نیز در آستانه رفع شدن می باشد.
واعظی افزود: همزمان با مذاکرات تیم هسته ای و رفع تحریم ها تیم اقتصادی دولت نیز فعالیت های مهمی را انجام داده که توانسته است رقم تورم را از بالای 40 درصد به 8 درصد کاهش دهد و رشد اقتصادی پنج درصدی را نیز شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه دولت در زمینه اشتغال نیز همواره دغدغه و توجه ویژه ای دارد، تصریح کرد: هرساله در کشور بیش از 730 هزار شغل ایجاد می شود اما بازهم باید این رقم افزایش پیدا کند و تلاش کنیم تا رقم ایجاد اشتغال در کشور به رقم قابل قبولی برسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال و همچنین وضعیت مناسب معیشت طبقه متوسط و پایین جامعه از جمله مواردی است که دولت توجه ویژه ای به آن خواهد داشت.
واعظی با اشاره به اینکه در دولت گذشته بیش از 7500 شرکت و کارخانه به مرز رکود و یا تعطیلی رسیدند گفت: امیدواریم که با تحول در حوزه اقتصاد، وضعیت معیشت مردم نیز در شرایط مناسبی قرار بگیرد و با رفع موانع تولید و صادرات شرکت ها و کارخانجات راکد و نیمه فعال، به صورت مجدد راه اندازی و فعال شوند.
وی با اشاره به مشکلات مطرح شده در این دیدار مردمی افزود: مشکلاتی که در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود را شخصا پیگیری میکنم و تلاش می کنیم که ان شاالله این مشکلات برطرف شود و دیگر مشکلاتی که مطرح شد را نیز با وزرای مربوطه مطرح می کنم تا از طریق آنها پیگیری شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به فعالیت های این حوزه در شهرستان رودان نیز اشاره کرد و گفت: افزایش 10 برابری پهنای باند اینترنت، افزایش 4 برابری شبکه اتصال، اتصال 159 روستا به اینترنت، افزایش 4 برابری مشترکین از جمله اقدامات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان رودان بوده است.
واعضی افزود: طی ماه های آینده و تا قبل از پایان سال نیز نسل سوم اینترنت تلفن همراه در بخش بیکاه و شهر رودان راه اندازی می شود و همچنین شهر رودان به نسل چهارم اینترنت تلفن همراه مجهز می شود.
وی با اشاره به اینکه در مجموع و طی دستاورد این سفر و در حوزه ارتباطات و مخابرات 50 میلیارد ریال در شهرستان رودان سرمایه گذاری می شود تصریح کرد: تا پیش از پایان خدمات این دولت در دوره چهارساله تمامی روستاهای بالای 20 خانوار در شهرستان رودان به خطوط تلفن و اینترنت مجهز می شوند و همچنین شهر زیارتعلی به اینترنت نسل سوم تلفن های همراه مجهز می شود.
نماینده مردم شرق هرمزگان در خانه ملت نیز در این مراسم گفت: شرق استان هرمزگان در حوزه های مختلف از جمله زیرساخت های مخابراتی با مشکلات زیادی مواجه است که دولت باید توجه ویژه ای به این منطقه نماید.
حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر افزود: حووزه شرق استان از پهناورترین حوزه های انتخابیه در کشور است که با بیش از 500 هزار نفر جمعیت، تنها یک نماینده را در مجلس دارد که این مسئله نیز مشکلاتی را برای نمایندگان و مردم منطقه فراهم می کند و یک نماینده نمی تواند به حوزه ای با این گستردگی رسیدگی کند و نیاز است که در دره بعدی این منطقه 2 نماینده داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان رودان در حوزه های مختلف تصریح کرد: شهرستان رودان به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی و مرکبات در استان هرمزگان می تواند در حوزه صادرات محصولات کشاورزی موفقیت های بزرگی را کسب کند اما نیازمند حمایت دولت می باشد و دولت نیز باید به بخش کشاورزی در این منطقه توجه ویژه ای داشته باشد.
نماینده مردم رودان، میناب، سیریک، جاسک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: راه اندازی کارخانجات صنایع تبدیلی و بسته بندی با توجه به وجود محصولات فراوان کشاورزی در این منطقه از ضرورت هایی می باشد که دولت باید برای رونق این منطقه این موارد را در اولویت خود قرار دهد.
حجت الاسلام ذوالقدر افزود: با توجه به سطح زیر کشت فراوان درخت خرما در این منطقه راه اندازی کارخانه تولید نئوپان می تواند زمینه ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری را در شهرستان رودان فراهم کند.
وی به وجود ظرفیت ها و زمینه افزایش صادرات از شهرستان جاسک و میناب نیز اشاره کرد و گفت: راه اندازی و فعال نمودن اسکله و گمرک در شهرستان جاسک و همچنین بندر کوهستک می تواند زمینه افزایش صادرات و ایجاد اشتغال را به همراه داشته باشد.
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]