تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله، هرگز بدگويى كسى را نمى‏كردند، سرزنش نمى‏نمودند و در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867560654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولیدی که پس از 40 ماه آغاز خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، تولید اولیه گاز از فاز 11 پارس جنوبی پس از 40 ماه آغاز خواهد شد.

متین دخت والی نژاد: دو سال است که بازار نفت با کاهش شدید قیمت نفت مواجه شده است؛ همین موضوع کشورهای تولیدکننده نفت حاشیه خلیج فارس را با مشکلات بودجه ای و کاهش تولید مواجه کرد.

در این شرایط و یک سال بعد از کاهش قیمت نفت، اقتصاد ایران همچون دیگر کشورهای تولیدکننده نفت با کاهش قیمت ها دست و پنجه نرم می کرد، اما یک اتفاق به کمک اقتصاد ایران آمد و آن هم «برجام» بود؛ اتفاقی که همه بخش های اقتصادی و سیاسی کشور را تحت شعاع قرار داد.

البته ایران طی سال های گذشته به دلیل محدودیت هایی که در پس تحریم ها وجود داشت، به دنبال افزایش توان داخلی صنعت کشور رفت و به همین ترتیب، بلافاصله بعد از برداشته شدن تحریم ها، به سرعت تولید کشور افزایش پیدا کرد. براساس آمارهای موجود، قبل از آنکه ایران مورد تحریم قرار بگیرد، روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت ایرانی در بازار به فروش می رسید که این رقم پس از تحریم ها و در ماه هایی از سال 94 به کمتر از یک میلیون بشکه در روز رسید. اما هم اکنون گزارش ها نشان می دهد که تولید نفت ایران در ماه اکتبر به 3.64 میلیون بشکه در روز رسیده است.

نکته ای که در این شرایط حایز اهمیت است، این که در دوران فعالیت بیژن زنگنه به عنوان شیخ الوزرای دولت یازدهم، علاوه بر مشکلاتی که در رابطه با کاهش قیمت نفت وجود داشت، مانع پرحاشیه تری به نام «قرارداد IPC» پیش پای وزارت نفت بود. این وزارتخانه که قصد داشت نوع جدیدی از قرارداد را ارائه دهد، با انتقادات شدیدی در این خصوص رو به رو شد و به این ترتیب حدود یک سال برای راضی کردن منتقدان وقت گذاشت.

با وجود تمام این مشکلات، به نظر می رسد پاییز سال ۹۵، تبدیل به بهاری برای صنعت نفت ایران شده است. به طوری که در نیمه مهر امسال، اولین قرارداد مدل جدید نفتی بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا امضا شد. امروز، ۱۸ آبان نیز موافقتنامه اصولی توسعه فاز 11 پارس جنوبی امضا شد.

امضای موافقتنامه گازی ایران، فرانسه و چین

امروز با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و مدیران ارشد شرکت های توتال فرانسه، شرکت ملی نفت ایران، پتروپارس و CNPCI چین، موافقتنامه اصولی توسعه فاز 11 پارس جنوبی به ارزش تقریبی 4.8 میلیارد دلار امضا شد.

زنگنه در این مراسم با اشاره به این که موافقتنامه امروز، دومین اچ او ای یعنی اصول اولیه قراردادی در قالب مدل جدید بوده و رسیدن به توافقنامه نهایی زمان برخواهد بود، گفت: «بیش از 70 درصد اصول و ساختار قرارداد تنظیم نهایی شده و بیشترین تمرکز ما بر روی میادین مشترک و افزایش ضریب بازیافت میادین فعال متمرکز شده است؛ در بخش نفت شرکت توتال همواره در کشور پیشتاز بوده و ما همچنین شرکت سی ام پی سی و شرکای چینی به عنوان همکاران راهبردی خود فراموش نخواهیم کرد، پس شرکت های خارجی تردید در سرمایه گذاری در بازار ایران را فراموش کرده و سرمایه گذاری را در اینجا تسریع کنند.»

براساس این موافقتنامه که ارزشی 4.8 میلیارد دلاری دارد، قرار است در مرحله اول سرمایه گذاری به ارزش حدود 2 میلیارد دلار سکوهای تولید گاز، نصب و راه اندازی شوند و سپس در مرحله دوم، تاسیسات مربوط به تقویت فشار گاز امضا خواهد شد.

تولید اولیه گاز پس از 40 ماه

محمد مشکین فام، مدیرعامل نفت و گاز پارس جنوبی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه فاز 11 پارس جنوبی با سایر فازها متفاوت است، اظهار کرد: «به همین دلیل توسعه این فاز از سایر فازها طولانی تر است. این فاز در مجموع دو میلیارد مترمکعب در دو بلوک A و B است و گاز پس از برداشت از این دو بلوک به دو پالایشگاه عسلویه و کنگان منتقل می شود، زیرا این دو پالایشگاه ظرفیت خالی دارند و می توانند گاز تولیدی فاز ١١را تسویه کنند.»

به این ترتیب برنامه ریزی شده تا تولید اولیه گاز از فاز 11 پارس جنوبی پس از 40 ماه آغاز شود. همچنین دوره بازپرداخت هزینه های مستقیم سرمایه ای در این قرارداد 10 سال پیش بینی شده که از تولید اولیه گاز محاسبه خواهد شد.




۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن