واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رویترز: شانس پیروزی کلینتون در انتخابات آمریکا ۹۰ درصد است
بر اساس نظرسنجی مشترکی که خبرگزاری رویترز و پایگاه ایپسوس آن را برگزار کردهاند، نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات این کشور به احتمال ۹۰ درصد رقیب جمهوریخواه خود را شکست خواهد داد.
به گزارش نامه نیوز، بر اساس نظرسنجی که رویتز/ایپسوس آن را برگزار کرده اند، «هیلاری کلینتون» نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور 90 درصد شانس دارد تا رقیب خود «دونالد ترامپ» جمهوریخواه را شکست دهد.
نتایج این نظرسنجی ناشی از لحاظ نمودن اعداد و ارقامی است که طی هفته اخیر با توجه به میزان مشارکت رای دهندگان سفید پوست، سیاه پوست و اسپانیایی تبار از 7 ایالت آمریکا جمع آوری شده است.
خانم کلینتون وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، با کسب 45 درصد آرا از رقیب جمهوریخواه خود که 42 درصد آرا را به خود اختصاص داده است پیش افتاده است. کلینتون توانسته در این نظرسنجی 303 هیئت انتخاباتی را به خود همراه کند و همین رقم برای ترامپ به 235 هیئت رسیده است. برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کسب حداقل 270 هیئت نمایندگی لازم است.
ترامپ برای پیروزی در این انتخابات به مشارکت بیشتر سفیدپوستان جمهوریخواه آمریکایی نسبت به انتخابات سال 2012 نیاز دارد.
این نظرسنجی حاکی از این است که ترامپ در انتخابات پیش از موعد و قبل از روز انتخابات که در برخی ایالت های آمریکا مانند فلوریدا، کارولینای شمالی و ... برگزار شده از کلینتون جلوتر است.
بر اساس نظرسنجی رویترز/ایپسوس، ترامپ در کارولینای شمالی با کسب 47 درصد آرا از کلینتون که 46 درصد آرا را بدست آورده جلوتر است، همچنین کلینتون با کسب 48 امتیاز در فلوریدا جلوتر از ترامپ 47 امتیازی است.
تکلیف آمریکاییها در فلوریدا روشن می شود
ایالت حساس فلویدا اما جایگاه ویژهای برای کلینتون دارد. اگر او بتواند آرای این ایالت را به خود اختصاص دهد تنها به این نیاز دارد که آرای یکی از سه ایالت مهم دیگر که شامل اوهایو، میشیگان یا پنسیلوانیا است را بدست آورد، اما ترامپ در صورت شکست در فلوریدا باید آرای تمامی این ایالتها را از آن خود کند تا پیروز شود.
ترامپ حتی اگر در فلوریدا هم پیروز شود باید هم آرای اوهایو را از آن خود کند و هم آرای میشیگان را.
در صورتی که این دو نامزد در این ایالتها شانه به شانه یکدیگر حرکت کنند چشم همه به سوی آریزونا دوخته میشود، ایالتی که کلینتون در آن برتری نسبی نسبت به رقیب جمهوریخواهش دارد. در این ایالت آرای اسپانیایی تبارها از اهمیت بالایی برخوردار است.
در صورتی که آریزونا هم نتواند تکلیف پیروز انتخابات را روشن کند و آن ها باز هم کنار یکدیگر قرار گیرند و آرا به تساوی برسد باید شاهد آرای ایالت یوتا باشیم. نظرسنجیها حاکی از برتری ترامپ در ایالت یوتاست.
تساوی آرا یعنی انتخاب نهایی با مجلس نمایندگان و اعضای جمهوریخواه آن است!
پس از مشخص شدن آرای ایالت یوتا اگر نامزدی نتواند آرای حداقل 270 هیئت نمایندگی را از آن خود کند، مجلس نمایندگان آمریکا که در حال حاضر تحت کنترل جمهوریخواهان این کشور قرار دارد تصمیم گیرنده نهایی خواهد بود.
نظرسنجی مشترک رویترز/ایپسوس از میان 15 هزار نفر از مردم آمریکا در 50 ایالت این کشور و به صورت هفتگی برگزار شده است.
آغاز انتخابات آمریکا در نیمه شب و پیشتازی ترامپ در ایالت نیوهمپشایر
همزمان با اینکه چشم مردم جهان به آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دوخته شده است، ساکنین سه روستای کوچک ایالت نیوهمپشایر در نیمه شب قبل از انتخابات سراسری آمریکا به پای صندوقهای رای رفتند.
طبق قوانین ایالتی نیوهمپشایر، روستاهای کوچکی که کمتر از 100 نفر رای دهنده دارند می توانند فرایند رای گیری را در نیمه شبِ انتخابات (روز 8 نوامبر/18 آبان) آغاز کنند و زمانی که تمامی ساکنین آرای خود را به صندوقها ریختند فرایند رای گیری به پایان می رسد.
مردم روستای کوچک «دیکس ویل نوچ» اولین مردمان آمریکایی بودند که به پای صندوق های رای رفتند و نامزد مورد علاقه خود را انتخاب کردند. در این روستا «هیلاری کلینتون» با کسب 4 امتیاز از 2 امتیازی که ترامپ گرفت پیش افتاد. «گری جانسون» نامزد جزب آزادیخواه و «جیل استین» نامزد حزب سبز آمریکا نیز هرکدام یک امتیاز بدست آوردند.
در روستای دیگری به نام «هارتس لوکیشن» کلینتون 17 امتیاز و ترامپ 14 امتیاز بدست آورد و جانسون و استین هرکدام 3 امتیاز کسب کردند.
با توجه به تجمیع امتیازات این 3 روستای کوچک تا این لحظه نامزد جمهوریخواهان از رقیب دموکرات خود جلوتر است.
در روستای «میلس فیلد» ترامپ با اختلاف 12 امتیاز از کلینتون پیش افتاد. در این روستای کوچک 16 امتیاز برای ترامپ و تنها 4 امتیاز برای کلینتون به ثبت رسید.
مردم روستای دیکس ویل نوچ از سال 1960 تا کنون به صورت شبانه در انتخابات شرکت کرده اند.
مردم روستای هارتس لوکشین از سال 1948 تاسال 1996 در ناتخابات پیش از موعد شرکت می کردند اما در از آن سال به بعد به صورت شبانه در انتخابات شرکت کرده اند.
مردم روستای میلس فیلد از سال 1952 تا کنون به صورت شبانه در انتخابات شرکت کرده اند.
سابقه مردم این شهر نشان می دهد که اکثر آن ها همواره تمایل دارند تا به نامزدهای جمهوریخواه انتخابات رای دهند.
منبع: خبرآنلاین
۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]