تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827404362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اوباما 17 بار در کارزار انتخاباتی هیلاری حضور یافت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: شبکه تلویزیونی "سی ان ان" امروز سه شنبه گزارش داد: باراک اوباما در اقدامی غیرمعمول و با هدف جلوگیری از ورود نامزد دیگری به کاخ سفید، تاکنون 17بار در کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون حضور یافته است.
 

در حالیکه امروز نخستین حوزه های رای گیری انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا در ایالت "نیوهمپشایر" واقع در شمال شرق آمریکا گشوده شدند، سی ان ان با اشاره به حضور غیرمعمول و پرشمار اوباما در کارزارهای انتخاباتی کلینتون گفت که وی نگران میراث سیاسی برجای مانده از خود در کاخ سفید است.
 

"جولیان زلیزر" (Julian Zelizer) مورخ و استاد دانشگاه "پریستون" دراین باره به سی ان ان گفت: روسای جمهور پیشین آمریکا زمانی که برسرکار بودند و در کاخ سفید حضور داشتند، همواره درمورد رقابت های انتخاباتی سکوت اختیار می کردند.
 

این استاد دانشگاه پریستون افزود: اینکه قرار است چه فردی وارد کاخ سفید شود، این امر به یک مساله شخصی برای اوباما تبدیل شده است.
 

اوباما احساس می کند آمدن رئیس جمهور بعدی به جای وی، یک امر شخصی است و تصور می کند کارزار انتخابات کنونی برای میراث (سیاسی) وی می باشد و اوباما خواهان ادامه آن توسط هیلاری کلینتون است.
 

این مورخ آمریکایی در ادامه گفت: اوباما در واقع هیلاری کلینتون را میراث دار سیاسی خود می داند و احساس می کند ترامپ بر ضد این میراث است.
 

سی ان ان در حالی این مطلب را مطرح کرد که انتخابات ریاست جمهوری در ایالت نیوهمپشایر آغاز شده است.
 

بنابر آخرین گزارش اعلامی خبرگزاری آسوشتیدپرس، دونالد ترامپ توانسته است تاکنون با کسب 32 رای ماخوذه از مجموع سه حوزه رای گیری در "دیکسویل ناچ"، "هارتز لوکیشن" و "میلسفیلد" واقع در ایالت نیوهمپشایر، بر رقیب دمکرات خود که در مجموع 25 رای به دست آورده است، پیروز شود.
 

امروز نخستین رای گیری ریاست جمهوری آمریکا بنابر یک سنت دیرینه که از سال 1960میلادی مرسوم است، در روستای 70 نفره "دیکسویل ناچ" واقع در شمال ایالت نیوهمپشایر آغاز و در مجموع هشت رای به صندوق ریخته شد.
 

از این تعداد چهار رای به هیلاری کلینتون، دو رای به ترامپ، یک رای به گری جانسون نامزد حزب لیبرترین و یک رای نیز به میت رامنی نامزد شکست خورده در انتخابات 2012 آمریکا داده شد.
 

در هارتز لوکیشن 17 رای به کلینتون، 14 رای به ترامپ، سه رای به گری جانسون، دو رای به "برنی سندرز" و یک رای نیز به "جان کیسیک " داده شد.
 

در "میلسفیلد" ایالت نیوهمپشایر نیز 16 رای به ترامپ، چهار رای به هیلاری کلینتون و یک رای نیز به برنی سندرز داده شد.
 

بنا بر قوانین ایالت نیوهمپشایر، شهرها و مناطقی که جمعیت آنها کمتر از 100 نفر است، می توانند در هشتم ماه نوامبر، زمان آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از نیمه شب و ورود به روز جدید؛ رای گیری را آغاز کنند و حوزه رای گیری بلافاصله پس از آنکه رای دهندگان ثبت نام شده آرای خود را به صندوق ها انداختند، بسته می شود.
 

در این دور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شش نامزد به رقابت می پردازند.
 

علاوه بر دو نامزد دمکرات و جمهوریخواه، گری جانسون از حزب لیبرترین، "جیل استاین" از حزب سبز، درل کسل (Darrell Castle) نامزد حزب قانون اساسی و اوان مک مالین (Evan McMullin) نامزد مستقل و از ماموران ارشد سابق سیا شرکت دارند.
 

نظام انتخابات آمریکا بگونه ای است که هر ایالت بطور مستقل رای گیری و نتایج را اعلام می کند. حوزه های رای گیری در اغلب ایالت ها از ساعت هفت صبح به وقت محلی باز می شود، هر چند در برخی ایالت ها از جمله مِین، نیویورک، ویرجینیا، کنتاکی، ایندیانا و... حوزه های رای گیری از ساعت شش صبح به وقت محلی (14:30 ظهر ایران) آماده رای گیری هستند.
 

در اغلب ایالت ها رای گیری تا ساعت 7 یا 8 شب ادامه دارد، اما ایالت هایی مانند نیویورک یا داکوتای شمالی هم هستند که زمان انتخابات را تا ساعت 9 شب اعلام کرده اند. البته به دلیل پهناوری جغرافیایی 50 ایالت آمریکا که از شرق به غرب این کشور گسترده شده است، بعضی از روستاهای ایالات شرقی آمریکا مانند "دیکسویل ناچ" به صورت سنتی از ایالت نیوهمپشایر به محض ورود به ساعت اولیه هشت نوامبر، انتخابات را زودتر از سایر ایالت ها و خارج از زمان بندی رسمی اعلام شده آغاز می کنند.




۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن