محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826627583
محرومترین کشورهای جهان کدامند؟
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: موسسه تحقیقاتی لگاتوم دهمین شاخص رفاه جهانی سالانه خود را به تازگی منتشر کرده که مرفهترین کشورهای جهان را رتبهبندی کرده است.
به گزارش ایسنا، میزان پولی که یک کشور دارد یکی از عوامل رفاه به شمار میرود، اما موسسه لگاتوم برای رتبهبندی خود عوامل زیادی را در نظر گرفته است. این موسسه ۱۰۴ متغیر را برای تهیه فهرست خود مقایسه کرده که شامل شاخصهای سنتی مانند سرانه تولید ناخالص داخلی و شمار افرادی بوده که کار تمام وقت داشتهاند، اما آمارهای جالبی مانند شمار سرورهای اینترنتی مطمئنی که یک کشور دارد و نحوه استراحت مردم بر مبنای روز به روز هم مورد بررسی قرار گرفته اند.
این متغیرها سپس به ۹ زیر شاخص کیفیت اقتصادی، فضای کسبوکار، حکومتداری، آموزش، سلامت، ایمنی و امنیت، آزادی شخصی، سرمایه اجتماعی و محیط زیست طبیعی تقسیم شدهاند.
موسسه لگاتوم در شاخص رفاه جهانی، به بررسی ۱۴۹ کشور جهان پرداخته که بیشترین آمار قابل دسترس را داشتهاند.
پایگاه اینترنتی «بیزنس اینسایدر» پیش از این در گزارشی ۲۵ کشوری را معرفی کرد که در شاخص رفاه موسسه لگاتوم به عنوان مرفهترین یا به عبارت دیگر خوشحالترین، ثروتمندترین و امنترین کشورهای جهان رتبهبندی شده بودند. این گزارش اکنون به بررسی کشورهایی پرداخته که از حداقل رفاه برخوردار بوده و در انتهای فهرست رفاه جهانی قرار دارند.
بسیاری از کشورهایی که در رتبههای انتهایی فهرست رفاه جهانی جای قرار گرفتهاند، از جنگها و شیوع بیماریها به شدت آسیب دیدهاند و معمولا فاقد سیستمهای اقتصادی، دولتی و آموزشی قوی هستند. این کشورها عبارتند از:
۱_ یمن: یمن که به دلیل جنگ داخلی ویران شده است، در زیرشاخصهای اقتصادی، کارآفرینی و حکومتداری در آخرین رتبه و در سرمایه اجتماعی در دومین رتبه از انتهای فهرست و از نظر آزادی شخصی در میان سه رتبه انتهای فهرست موسسه لگاتوم قرار دارد.
۲- افغانستان: چند دهه جنگ از افغانستان ویرانهای بیش بر جای نگذاشته است، بنابراین شاید تعجبی نداشته باشد که این کشور از نظر آزادی شخصی در میان همه کشورهای مورد بررسی در این فهرست، بدترین رتبه و از نظر حکومتداری، سومین رتبه بد را به خود اختصاص داده است. این عوامل به همراه امتیازهای ضعیف در زیر شاخصهای متعدد موجب شده افغانستان همانند سال ۲۰۱۵ در رتبه دومین کشور برخوردار از حداقل رفاه در جهان قرار بگیرد.
۳_ جمهوری آفریقای مرکزی: همانطور که نام جمهوری آفریقای مرکزی نشان میدهد، این کشور در قلب آفریقا قرار دارد. این کشور با وجود اینکه در همه زیرشاخصها به جز یک مورد، در میان ۱۰ رتبه آخر قرار دارد، جایگاه خود در میان کشورهای دارای حداقل رفاه را نسبت به رتبه سال ۲۰۱۵ بهبود بخشیده و موفق شده است به رتبه سوم صعود کند.
۴_ سودان: سودان از رتبه ۱۳۴ در سال گذشته به رتبه ۱۴۵ در سال ۲۰۱۶ سقوط کرده است. این کشور در زیر شاخص آزادی شخصی، دومین رتبه بد را کسب کرده است و در همه زیرشاخصها به جز دو مورد، در میان ۱۰ رتبه انتهایی فهرست قرار دارد.
۵_ جمهوری دموکراتیک کنگو: کنگوییها باید با ناامنی در این کشور کنار بیایند، زیرا جمهوری دموکراتیک کنگو در رتبه دوم ناامنترین کشورهای جهان قرار دارد. همچنین بالاترین امتیاز این کشور رتبه ۱۳۱ در زیرشاخص سرمایه اجتماعی است.
۶_ چاد: در سال ۲۰۱۴ تنها جمهوری آفریقای مرکزی رفاه کمتری نسبت به چاد داشت. این کشور در سال گذشته در رتبه چهارم کشورهای برخوردار از حداقل رفاه قرار داشت، اما امسال موقعیت خود را بهبود بخشیده و بالاترین امتیاز این کشور در زیر شاخص محیط زیست طبیعی بوده است.
۷_ عراق: به عنوان یکی از مناطقی که از سوی گروه تروریستی داعش اشغال شده است، تعجبی ندارد که عراق در زیرشاخص ایمنی و امنیت در میان سه رتبه آخر قرار گرفته است. با وجود اینکه عراق در زیر شاخص سرمایه اجتماعی در میان ۱۰۰ رتبه برتر قرار گرفته است، در میان ۱۴۹ کشور مورد بررسی، در رتبه ۱۴۳ جای دارد.
۸_ موریتانی: این کشور واقع در شمال آفریقا امتیاز خوبی برای سرمایه اجتماعی داشته و از میان ۱۴۲ کشور، رتبه ۸۲ را به دست آورده است، اما در شش زیرشاخص از ۱۵ زیرشاخص، در میان ۱۵ رتبه انتهای فهرست قرار دارد. به این ترتیب این کشور همچنان در میان کشورهای دارای حداقل رفاه در جهان رتبه بندی شده است.
۹_ آنگولا: آنگولا که در قسمت جنوب غربی آفریقا قرار دارد، سرشار از ذخایر نفت است، اما طبق گزارش موسسه لگاتوم، به هیچ وجه رفاه ندارد. این کشور در ۹ زیرشاخص، در میان ۲۰ کشور انتهای فهرست قرار گرفته است.
۱۰_ بروندی: این کشور جایگاهش را از رتبه پنجم در سال ۲۰۱۵ بهبود بخشیده است و بالاترین امتیازش برای آزادی شخصی بود که رتبه ۱۰۱ را در میان ۱۴۹ کشور به دست آورد، اما در زیر شاخص سرمایه اجتماعی، در انتهای فهرست قرار دارد.
۱۱_ پاکستان: با وجود اینکه این کشور امتیاز نسبتا خوبی برای اقتصاد و حکومتداری دارد، در میان یکی از هفت کشوری قرار دارد که ناامنترین کشورهای جهان به شمار میروند. همچنین از نظر محیط زیستی طبیعی، بدترین امتیاز را در میان سایر کشورها کسب کرده است.
۱۲_ گینه: با وجود اینکه گینه از نظر محیط زیست طبیعی در سطح جهانی، در رتبه ۶۰ قرار گرفته است، اما در رتبهبندی کلی از نظر بهداشت و درمان و آموزش رتبههای بسیار پایینی داشته که این کشور را دوازدهم کشور برخوردار از حداقل رفاه قرار داده است.
۱۳_ نیجر: نیجر هم مانند نیجریه از نظر فعالیت گروههای تروریستی مانند بوکوحرام، با مشکلات مشابهی روبهروست. با این همه برای ایمنی و امنیت رتبه ۸۷ را به دست آورده که امتیاز نسبتا بالایی محسوب میشود. بدترین امتیاز این کشور در زیرشاخص آموزش بوده که سومین رتبه از انتهای فهرست را کسب کرده است.
۱۴_ لیبی: پس از اینکه محمد قذافی، دیکتاتور لیبی، از حکومت ساقط شد امید میرفت که این کشور رفاه پیدا کند، اما خلأ قدرت و سالها جنگ، این کشور را ویران کرده است. موسسه لگاتوم لیبی را از نظر آزادی شخصی، حکومتداری و کارآفرینی در میان ۱۰ رتبه انتهایی فهرست قرار داده است.
۱۵_ نیجریه: نیجریه ممکن است یکی از قدرتمندترین اقتصادهای آفریقا باشد، اما در ۹ زیرشاخص امتیاز کاملا ضعیفی داشته و بدترین امتیازش در ایمنی و امنیت بوده که منعکسکننده حضور گروههای شبهنظامی مانند بوکوحرام و انتقامجویان نیجر دلتا است.
۱۶_ مالی: اگرچه این کشور برای آزادی شخصی و سرمایه اجتماعی در میان ۱۰۰ کشور اول فهرست شاخص رفاه قرار گرفته است، اما به دلیل امتیاز ضعیف در زیرشاخص آموزش که در میان پنج رتبه انتهایی قرار گرفته، در شاخص رفاه در رتبه پایینی ایستاده است.
۱۷_ لیبریا: این کشور در سال ۲۰۱۴ از شیوع اپیدمی ویروس ابولا به شدت آسیب دید و نزدیک به ۵۰۰۰ نفر در این کشور جانشان را از دست دادند، در نتیجه لیبریا در زیرشاخص بهداشت و درمان، در میان پنج رتبه انتهایی قرار دارد که بدترین امتیازی است که این کشور در همه زیرشاخصها داشته است.
۱۸_ اتیوپی: اتیوپی در برخی از زیرشاخصها امتیاز خوبی کسب کرده است اما سطح پایین کارآفرینی و فرصت و امتیاز بد در زیرشاخص آموزش باعث شده که موسسه لگاتوم این کشور را در میان ۲۰ کشور دارای حداقل رفاه در جهان رتبهبندی کند.
۱۹_ کومور: این کشور جزیرهای کوچک کاملا امن بوده و در میان ۱۴۹ کشور، رتبه ۶۹ را به دست آورده است، اما به دلیل اینکه در پنج زیرشاخص از ۹ زیرشاخص، در ۲۰ رتبه انتهایی قرار گرفته است، یکی از کشورهای دارای حداقل رفاه به شمار میرود. یکی از بدترین امتیازهای این کشور رتبه ۱۳۵ در زیرشاخص کارآفرینی بوده است.
۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
نوآورترین کشورهای جهان کدامند؟
مجمع جهانی اقتصاد هر سال گزارش رقابت پذیری جهانی درباره وضعیت اقتصادهای جهان را منتشر میکند و به بررسی آمار حوزههای مختلف از وضعیت بانکها تا پیشرفتگی شرکتها در هر کشور می پردازد و سپس از این آمار برای تهیه تصویری از اقتصاد هر کشور استفاده میکند به گزارش ایسنا یکی از مواردیکشورهای صاحب بهترین زیرساخت در جهان کدامند؟
موفقترین اقتصادهای جهان از زیرساخت گسترده و بهره ور برخوردار هستند به گزارش ایسنا این امر مستلزم سرمایه گذاری مداوم از سوی شرکتها و دولت به منظور رقابتی ماندن و اداره موثر اقتصاد است گزارش رقابت پذیری جهانی مجمع جهانی اقتصاد به بررسی ریسکها و سلامت مالی کشورهای سراسر جهانمرفهترین کشورهای جهان کدامند؟
موسسه تحقیقاتی لگاتوم دهمین شاخص رفاه جهانی سالانه خود را به تازگی منتشر کرده که مرفهترین کشورهای جهان را رتبهبندی کرده است به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا میزان پولی که یک کشور دارد یکی از عوامل رفاه به شمار می رود اما موسسه لگاتوم برای رتبهبندی خود عوامل زیانگرانترین کشورهای جهان
نگرانترین کشورهای جهانتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱ ۳۲ در بین تمام کشورهای جهان مردم ترکیه با 76 درصد نگرانی از حمله تروریسم نگرانترین کشور جهان است به گزارش فارس طبق نظرسنجی سازمان Ipsos از نگرانی مردم کشورهای مختلف جهان و مسائلی که مانع خواب راحت آنها درآلوده ترین شهرهای جهان کدامند؟ | پایگاه خبری تراز
تراز آلودگی هوا تغییر در ویژگیهای طبیعی جو بر اثر مواد شیمیایی غباری یا عوامل زیستشناختی است جو یا اتمسفر سامانهی گازیِ طبیعی پویا و پیچیدهای است که زندگانی در سیارهی زمین به آن وابسته است به گزارش تراز تحلیل رفتن لایه اوزون استراتوسفر به دلیل آلودگی هوا دیرزرتبه ۶۹ شاخص توسعه انسانی ایران در بین کشورهای جهان
رتبه ۶۹ شاخص توسعه انسانی ایران در بین کشورهای جهانتاریخ انتشار پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲ ۲۱ معاون توسعه امور فرهنگی و آموزش سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بر اساس گزارش رشد توسعه انسانی جهانی ایران پس از کره جنوبی دومین کشور جهان در میزان رشد این حوزه است گفت رتبه کلکشورهای صاحب بهترین زیرساخت در جهان
موفقترین اقتصادهای جهان از زیرساخت گسترده و بهره ور برخوردار هستند به گزارش ایسنا این امر مستلزم سرمایه گذاری مداوم از سوی شرکتها و دولت به منظور رقابتی ماندن و اداره موثر اقتصاد است گزارش رقابت پذیری جهانی مجمع جهانی اقتصاد به بررسی ریسکها و سلامت مالی کشورهای سراسر جهانافزایش ابتلا به سل در کشورهای جهان
زهرا جعفرزاده در روزنامه ایران نوشت ابتلا به سل نگرانکننده شده آمارهای سازمان جهانی بهداشت حکایت از افزایش موارد این بیماری در کشورهای دنیا دارد کشورهای آسیبپذیری که نه فقط خودشان که کشورهای اطرافشان را هم درگیر کردهاند مثل افغانستان پاکستان ارمنستان و تاجیکستان که خطریبدهکارترین کشورهای دنیا کدامند؟
در حال حاضر بعضی از بانکهای مرکزی بزرگ جهان برای حمایت از رشد اقتصادی نرخهای بهره را به نزدیک صفر کاهش دادهاند و حتی در مواردی نرخهای بهره در بعضی از ثروتمندترین کشورهای جهان منفی شده است به گزارش ایسنا نرخهای بهره پایین به معنای آن است که استقراض برای مردم و دولتها ارزانگرسنهترین کشورهای جهان کدامند؟
گرسنهترین کشورهای جهان کدامند انتشار جدیدترین شاخص گرسنگی جهانی از سوی مرکز تحقیقات سیاست های غذای بین المللی نشان می دهد که جامعه جهانی در مسیر از بین بردن گرسنگی تا سال 2030 بر اساس اهداف سازمان ملل قرار ندارد آفتابنیوز به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها