تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817173282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غيرقابل‌اعتماد‌ترين انتخابات امريكا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه جوان: امـروز امريكا پراسترس‌ترين ، غيرقابل اعتمادترين و شايد هم دوقطبي‌ترين انتخابات تاريخ خود را برگزار مي‌كند. تقريباً همه نظرسنجي‌هايي كه تا ديروز منتشر شد، نشان مي‌دهد هيلاري كلينتون نامزد دموكرات‌ها به يمن اتهام‌زدايي دقيقه نودي اف‌بي‌آي، بين 3 تا 5 درصد از دونالد ترامپ، نامزد جنجالي جمهوريخواهان جلوتر است، ولي بي‌اعتمادي به قدري عمق پيدا كرده  كه ‌نظرسنجي‌ها هم نتوانسته  باعث آسودگي نسبي يكي از دو طرف شود.

از مجموع هشت نظرسنجي اصلي كه تا عصر ديروز درباره نتيجه انتخابات امريكا انجام شده، شش نظرسنجي نشان مي‌دهند هيلاري كلينتون با اختلاف 2 تا 5 درصد بر ترامپ پيروز خواهد شد در حالي كه فقط دو نظر سنجي نشان از برنده شدن ترامپ دارد. تازه‌ترين نظرسنجي مشترك «وال استريت ژورنال» و شبكه خبري «ان بي سي نيوز» نشان مي‌دهد كلينتون با اختلاف 5 درصدي آرا از ترامپ پيشتاز است. نظرسنجي جديد بلومبرگ نشان مي‌دهد هيلاري كلينتون با فاصله 3 درصد از دونالد ترامپ پيش است، در حالي كه نظرسنجي مشترك لس آنجلس تايمز و USC Trackingنشان داده ترامپ 5 درصد از كلينتون جلوتر است. ‌


جلوافتادن كلينتون از ترامپ در اكثر نظر‌سنجي‌هاي دقيقه نودي انتخابات امريكا ظاهراً به دليل حمايت علني باراك اوباما رئيس‌جمهور از كلينتون و همچنين تبرئه كلينتون در مسئله ايميل‌هاي جنجالي بوده است. باراك اوباما رئيس‌جمهور امريكا در آخرين سخنراني خودش عليه ترامپ كه در فلوريدا (يكي از كليدي‌ترين ايالت انتخاباتي) برگزار شد نامزد جمهوريخواهان را به تمسخر گرفت و گفت: «ظاهراً، ستاد او توئيترش را از او گرفتند. در دو روز اخير، آنها آنچنان اعتماد كمي به خودكنترلي او داشتند كه گفتند «ما توئيترت را از تو جدا مي‌كنيم. خب اگر كسي نتواند حساب توئيتر خودش را مديريت كند، نمي‌تواند مديريت كد سلاح‌هاي اتمي(امريكا) را برعهده داشته باشد.» اوباما با گفتن اينكه اگر اين ميلياردر جمهوريخواه رئيس‌جمهور شود ناراحت خواهد شد، تأكيد كرد كه «ترامپ تحت هيچ شرايطي لايق رياست جمهوري نيست.»
 
همزمان، جيمز كومي، مدير اف بي‌آي‌ نيز با تبرئه اتهامات عليه كلينتون درباره ايميل‌هاي افشا شده، اعلام كرد كه پس از بررسي ايميل‌هاي جديد هيلاري كلينتون، اين آژانس نظرات خود را درباره كانديداي دموكرات‌ها مبني بر اينكه نبايد در مظان اتهام قرار بگيرد، تغيير نمي‌دهد. با اين حال، ترامپ حتي در دقيقه 90 هم از اظهارات جنجالي خودش عقب‌نشيني نكرد. ترامپ در گردهمايي انتخاباتي ايالت ميشيگان با اشاره به تبرئه كلينتون در جنجال ايميل‌ها، گفت كه اف بي‌اي چطور توانسته ۶۵۰ هزار ايميل جديد را ظرف هشت روز بررسي كند. ترامپ بار ديگر ادعاي خود را درباره تقلب در انتخابات تكرار كرد و گفت او تخلفات زيادي را باعث شده، از جمله اينكه ۳۳ هزار ايميل را پاك كرده است، آن هم بعد از دريافت احضاريه از كنگره ايالات متحده. كلينتون توسط سيستم سياسي فاسد مملكت حمايت و محافظت مي‌شود. ترامپ همچنين مي‌افزايد: تغيير واقعي يعني برگرداندن صداقت به دستگاه سياسي. بياييد با حذف كلينتون‌ها شروع كنيم.
 

پمپاژ بي اعتمادي درانتخابات2016
 
انتخابات رياست جمهوري امريكا، پراسترس‌ترين انتخابات اين كشور است و بعضي حوادثي كه در رقابت‌هاي انتخاباتي آن به وقوع پيوست، براي اولين‌بار بود. حدود 69 درصد امريكايي‌ها در نظرسنجي‌ اي‌بي‌سي‌نيوز، گفته‌اند كه اين انتخابات آنها را دچار استرس كرده است.


در انتخابات امريكا براي اولين بار بحث تقلب به طور گسترده‌ از طرف يكي از نامزد‌هايي انتخاباتي(ترامپ) مطرح شد؛ ادعايي كه ظاهراً بر افكار عمومي امريكا اثر‌گذار بوده است. نتايج نظر‌سنجي مشترك پوليتيكو با Morn Consult در روزهاي پاياني مهر ماه 1395 نشان داد 81 درصد حاميان ترامپ معتقدند در انتخابات هشتم نوامبر تقلب خواهد شد. اواسط مهر ماه نيز در يك نظر‌سنجي رأي‌دهندگان پرسيده شده بود كه اگر در انتخابات شكست بخورند و نامزد دلخواه آنها پيروز نشود، ‏آيا نتيجه انتخابات را خواهند پذيرفت؟ كه تنها 31 درصد از آنان به اين سؤال پاسخ مثبت داده بودند. بي‌اعتمادي به نامزدهاي انتخاباتي امريكا در اين انتخابات به سطح كم‌سابقه‌اي رسيد. نظرسنجي گالوپ در اواسط سپتامبر نشان داد فقط 33 درصد امريكايي‌ها به ترامپ و 35 درصد به كلينتون اعتماد دارند. همچنين سطح اعتماد به رسانه‌هاي امريكا در نظرسنجي ماه سپتامبر گالوپ به پايين‌ترين سطح خود از سال 1972 تاكنون، يعني به 40 درصد رسيد.
 
در نظرسنجي مشترك نيويورك‌تايمز و سي‌بي‌اس‌نيوز كه هفته قبل منتشر شد، بيش از 80 درصد امريكايي‌ها گفته‌اند از سياست در امريكا متنفرند و اميدي ندارند بعد از انتخابات، رئيس‌جمهور بعدي بتواند امريكا را مجدداً متحد كند. نظرسنجي‌هاي جديد نشان مي‌دهند بي‌اعتمادي به حكومت امريكا در بين افكار عمومي اين كشور در حال ركورد زدن است. براساس نظرسنجي PEW فقط 19 درصد امريكايي‌ها مي‌گويند به دولت كشورشان اعتماد دارند. مؤسساتي مانند PEW مي‌گويند اين سطح از بي‌اعتمادي به دولت و نهادهاي امريكا از زماني كه نظرسنجي‌هاي خود را شروع كرده‌اند بي‌سابقه است.

اين بي‌اعتمادي‌هاي بي‌سابقه، در جامعه‌اي مانند امريكا كه مشاركت انتخاباتي در آن اندك است، باعث شده بخش‌هاي حاشيه‌اي جامعه رفتارهاي انتخاباتي تأمل‌برانگيزي از خودشان نشان دهند. براساس گزارش‌هاي عصر ديروز، آمارهاي مشاركتي در نوادا، جورجيا، كاروليناي شمالي و آريزونا نشان مي‌دهد بيش از 30 ميليون نفر از التين تبارهاي امريكايي پيش از انتخابات امروز با استفاده از فرصت قانون رأي‌دهي پيش از موعد، رأي خود را به صندوق‌ها انداخته‌اند. در ايالت فلوريدا افزايش رأي‌دهي پيش از موعد، در مقايسه با سال 2012، 75 درصد بوده است. دانيل اسميت محقق علوم سياسي مي‌گويد: «ما در فلوريدا به يك مشاركت رسيده‌ايم. در آريزونا هم ميزان آراي پيش از موعد 11 درصد افزايش يافت.»






۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن