واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فرماندهان بسيج: چمران بر گردن نسل جوان حقي بزرگ دارد
سردار عباس شعاعي فرمانده ناحيه بسيج شهيد بهشتي در اينباره به خبرنگار ايرنا گفت: معلم و مربي، برجستهترين نقش را در تبلور ارزشهاي فرهنگي در جامعه به عهده دارند و شهيد چمران، تحت تاثير ارزشهاي نهادينه شده در شخصيت بارز خود بوده است. به همين دليل، ميتوان ازآن شهيد بزرگوار به عنوان يك مربي تعليم و تربيت و الگو ياد كرد.
وي در توصيف خصوصيات اخلاقي شهيد چمران اظهارداشت: اين شهيد بزرگوار همواره در تمام امور، مشكلترين و سختترين را براي خود برمي گزيد و با همه افراد برخورد عاطفي و صميمي داشت و اين صفات اخلاقي، نشانگر ريشه داري و نهادينه بودن اعتقادات در وجود آن شهيد است.
فرمانده ناحيه بسيج شهيد بهشتي افزود: به لحاظ همين خصوصيات و ويژگيها بود كه اوايل انقلاب اسلامي بسياري از افراد كه بعضا ديدگاههاي ماركسيستي داشتند از گرايشات خود دست كشيدند و دوستدار انقلاب شدند.
شهيد چمران در ۳۱خرداد سال ۱۳۶۰در چنين روزي براثر اصابت تركش گلوله خمپاره نيروهاي عراقي در جبهه دهلاويه به شهادت رسيد.
ميترا كريمي مسوول بسيج خواهران بسيج منطقه تهران بزرگ نيز به خبرنگار ايرنا گفت: شهيد مصطفي چمران شخصيت علمي، عرفاني، سياسي، نظامي، فرهنگي و هنري بود كه نسل كنوني به دليل قصور نسل گذشته در شناساندن وي، كمتر اورا ميشناسد.
وي افزود: چمران از بزرگترين دانشمندان و نوابغ فيزيك و فيزيك پلاسما در زمان خود بود، از علم، در راه رضاي خدا و تكامل روحاني و معنوي استفاده مي كرد و از نظر سياسي جزو فعالترين افراد بود.
وي با اشاره به اينكه مبارزات شهيد چمران به سالهاي قبل از انقلاب بر مي گردد، تاكيد كرد: چمران به دليل مبارزات سياسي در رژيم شاه با حكم غيابي به اعدام محكوم شد و به همين دليل نميتوانست به ايران بيايد.
كريمي ادامه داد: زماني كه ورود آن شهيد به ايران ممنوع بود، به جنوب لبنان رفت و در آنجا به تربيت و آموزش جوانان لبناني پرداخت كه در نهايت نتيجه اين آموزشها منجر به آزادسازي جنوب لبنان شد.
وي خاطرنشان كرد: بعد از انقلاب هم به عنوان وزير دفاع و مشاورامام (ره) براي فرونشاندن غائلههاي مختلف در سراسر كشور حضور داشت.
كريمي ، بااشاره به اينكه شهيد چمران يك دانشمند و هنرمند وخلاق در طراحي تسليحات نظامي بود، اظهارداشت: نخستين زير دريايي ايراني را ايشان طراحي كرد و موشكهاي زيرآبي، پلهاي شناور، نفربرهاي كوچك و اتومبيلهاي نيمه شني از جمله طرحهاي ديگر او بود.
سردار احمد روزبهاني رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا نيز در اين زمينه گفت:
شهيد چمران انساني متواضع و عارفي مجاهد و شجاع بود و حقي بزرگ بر گردن نسل جوان و جامعه ما دارد.
وي اظهارداشت : شهيد مصطفي چمران با عمل خود در پايبندي به آداب و اخلاق ارزشي، عملي بودن تحقق تربيت اسلامي در جامعه را به اثبات رساند.
روز بهاني تصريح كرد: شهيد چمران به عنوان انساني فرهيخته، تعليم و تربيت در جوامع را زمينه ساز فرهنگ حاكم دربين آحاد مردم ميدانست.
ك ۴
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]