تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871273362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی شیعیان پاکستان از بازداشت رهبران شیعه در این کشور | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نیروهای پلیس و امنیتی پاکستان درمناطق مختلف این کشور به ویژه در کراچی موج جدیدی از عملیات را در قالب عملیات ضدتروریستی آغاز کرده اند اما بازداشت شخصیت های شیعه در قالب این عملیات که پاکستان از آن به عنوان عملیات های ویژه ضدتروریستی نام می برد، موجب نگرانی شیعیان این کشور شده است.

به گزارش تراز ،جامعه شیعیان پاکستان که اخیرا، نظر مثبتی نسبت به رویکرد نیروهای امنیتی در برخورد با گروه های غیرقانونی و فرقه گرایانه در بسیاری از مناطق این کشور پیدا کرده بودند و از این گونه اقدامات نسبتا راضی به نظر می رسیدند، اما این بار نگرانی خود را نسبت به بگیر و ببندهای اخیر در کشور علیه شخصیت های شیعه اعلام کردند.
دولت پاکستان و نیروهای امنیتی این کشور این روزهای در شهر کراچی و پس از چندین مورد قتل های هدفمند که پلیس آن را در فهرست قتل های فرقه ای-تروریستی قرار داده است، دست به عملیات های ویژه زده و در این عملیات ها علاوه بر بازداشت سرکرده های بعضی از گروه های ضدشیعی و تروریستی به ویژه گروه های تندرو و غیرقانونی 'اهل سنت و الجماعت' و 'لشگر جهنگوی'، تنی چند از شخصیت های شیعه را نیز بازداشت کرده است.

بازداشت شخصیت های شیعی در پاکستان در شرایطی تشدید شده است که به دنبال تحصن و اعتصاب غذای طولانی علامه راجا ناصر عباس رهبر حزب مجلس وحدت مسلمین وابسته به شیعیان پاکستان که در تابستان امسال برگزار شد و در طول ماه مبارک رمضان نیز ادامه یافت، دولت پاکستان قول داد به خواسته های شیعیان از جمله تامین امنین آنها و کاستن از مشقات شیعیان در پاکستان توجه جدی داشته باشد.

روزهای اخیر 'سید فیصل رضا عابدی' سناتور سابق حزب مردم پاکستان و یکی از شخصیت های شیعه شهر کراچی به جرم آنچه پلیس ارتباط وی با دو قتل فرقه ای اخیر در کراچی عنوان کرده است، بازداشت شد و علاوه بر آن علامه 'میرزا حسین یوسف' از رهبران برجسته شیعه و سخنران و امام جماعت مسجد 'نور ایمان' کراچی نیز توسط نیروهای امنیتی در روزهای اخیر بازداشت شد.

بگیر و ببندها به همین جا ختم نشده و شب گذشته نیز علامه 'سید احمد اقبال رضوی' معاون دبیرکل حزب سیاسی-مذهبی مجلس وحدت مسلمین پاکستان (MWM) نیز بدون اعلام هیچ گونه اتهامی علیه وی، از سوی نیروهای پلیس در کراچی بازداشت شد.

روز گذشته مناطق مختلف شهر کراچی شاهد تظاهرات و تجمع فعالان سیاسی گروه های شیعه و هواداران سازمان های مذهبی در اعتراض به بازداشت شخصیت های برجسته بود.

در شهر راولپندی نیز تظاهرات مشابهی با مشارکت فعالان حزب مجلس وحدت مسلمین و سازمان دانشجویان امامیه برگزار شد و معترضان با حمل پلاکاردهایی، ضمن انتقاد از اقدامات تبعیض آمیز، خواستار برخورد دولت و نیروهای پلیس با عوامل اصلی اقدامات تروریستی شدند.

نگرانی جامعه شیعیان پاکستان به همین جا ختم نمی شود. هفته های گذشته دولت این کشور در اقدامی بی سابقه فهرستی چندهزار نفری از افراد در ارتباط با گروه های فرقه ای و تندرو را تهیه و کارت های ملی، گذرنامه ها و حساب های بانکی این افراد را مسدود کرد.

وجود نام برخی از علمای برجسته و شخصیت های فعال شیعه پاکستان در این فهرست، برای جامعه شیعه این کشور نگران کننده است.

علامه شیخ محسن علی نجفی و علامه محمد امین شهیدی از شخصیت های مشهور و فعال جامعه شیعیان پاکستان شناخته می شوند که اسامی آنان در فهرست افراد تحت کنترل ویژه قرار گرفته است.

گزارش امروز شبکه های خبری پاکستان از شهر کراچی نیز حاکی از ادامه برگزاری تظاهرات مردم در اعتراض به بازداشت شخصیت های شیعه در برخی از مناطق شهر کراچی است.

در روزهای اخیر، تعدادی از شیعیان پاکستان در ترورهای هدفمند در شهر کراچی به قتل رسیده اند.
 
 
 



منبع: ایرنا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 17 آبان 1395 - 09:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن