تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860360752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازداشت قاضی معروف تکذیب شد | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: سخنگوی قوه‌قضاییه بازداشت یکی از قضات معروف را تکذیب کرد.

به گزارش تراز ، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس قوه قضاییه مبنی بر اعمال ماده 477 آیین دادرسی کیفری در خصوص نرگس محمدی اظهار کرد: همانطور که گفتید در این موضوع تعدادی از نمایندگان مجلس نامه‌ای به رئیسه قوه قضائیه نوشته و درباره محکومی که حکمش قطعی شده درخواست اعمال ماده 477 کرده‌اند؛ سوال نخست این است که چه کسی می‌تواند تقاضای اعمال این ماده را بکند. آیا هرکسی می‌تواند چنین تقاضایی داشته باشد. اگر قانون را بدانید می‌بینید که نمایندگان مجلس نمی‌توانند چنین درخواستی داشته باشند.

وی ادامه داد: ثانیا ماده 477 در جایی است که برای رئیس قوه قضاییه احراز شود خلاف بیّن شرع اتفاق افتاده است و این موضوع هم قابل تفویض هم نیست و اگرچه چنانچه خلاف بیّن شرع برای رئیس قوه قضاییه ثابت شود درخواست تجدیدنظر می‌کند و مراحل آن طی می‌شود.

سخنگوی قوه‌قضاییه در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص پرونده سعید مرتضوی گفت: درباره این پرونده آنطور که شنیده‌ام دادگاه تمام شده و لوایح نیز رد و بدل شده است و به زودی حکم صادر می‌شود.

اژه‌ای در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه وکیل محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور سابق ادعا کرده موکلش به زودی آزاد می‌شود، افزود: من چنین خبری نشنیدم از خودش بپرسید. آقای رحیمی یا باید با آزادی مشروط آزاد شود که اطلاع ندارم یا باید عفو شود که چنین اتفاقی نیفتاده است.

وی درباره پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص اینکه چند وقتی پیگیری معوقات بانکی متوقف شده است، گفت: پیگیری معوقات افرادی که مبالغ سنگین دارند ادامه دارد و متوقف نشده است و این افراد یا در زندان هستند و یا با قرار آزاد شده‌اند و یا با بانک‌ها توافق کرده و وثیقه کافی تودیع کرده‌اند.

سخنگوی قوه‌قضاییه تاکید کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر معوقات بانکی کم نشده، نقدینگی بالا رفته، دیون دولت به بانک مرکزی کم نشده است.

اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری درباره احضار 7 نفر از فعالان سیاسی اصلاح طلب و دادگاه این افراد که قرار است 17 آبان برگزار شود، اما متهمان مدعی هستند پرونده برای مطالعه در اختیارشان قرار نگرفته، گفت: هیچ وقت پرونده‌ها در اختیار متهم قرار نمی‌گیرد بلکه متهم می‌تواند مطالعه بخشی از پرونده خود را مطالبه کند اما کل پرونده در اختیار قرار نمی‌گیرد.

وی در پایان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه شنیده شده یکی از قضات مشهور کشور بازداشت شده و اخیرا هم پرونده‌ای به وی ارجاع نمی‌شود، گفت: این موضوع کاملا کذب محض است و این قاضی مشغول است و پرونده هم به او ارجاع می‌شود و بازداشت ایشان درست نیست و هر روز هم مشغول کار است و حکم می‌دهد.
  
 
 



منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 2 آبان 1395 - 15:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن