تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خرج کردن در راه طاعت خدا دریغ مکن وگرنه دو برابرش را در راه معصیت او خرج خوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868773038




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهلت ثبت‌ نام وام ضروری بازنشستگان کشوری


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری صدا و سیما: مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشور: بازنشستگان و موظفین تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشور می توانند تا 30 آبان نسبت به ثبت نام وام ضروری اقدام کنند.
 
رشیدی گفت: در پی نگرانی تعدادی از بازنشستگان مبنی بر پایان یافتن ثبت نام وام ضروری بازنشستگان کشوری، همچنان امکان ثبت نام دریافت این تسهیلات تا 30 آبان ماه 95 وجود دارد.
 
وی گفت: بازنشستگان و موظفین کشوری تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری تا این تاریخ می توانند با مراجعه به صفحه نخست سایت صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس cspf.ir و در منوی زرد رنگ «ثبت نام وام ضروری بازنشستگان و موظفین 95» نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
 
رشیدی افزود: اعلام شماره دفترکل، شماره ملی، شماره حساب بانک صادرات و شماره تلفن همراه فرد ثبت نام کننده در هنگام ثبت نام الزامی است.
 
وی گفت: تسهیلات 3 میلیون تومانی با کارمزد چهار درصد، به 250 هزار نفر از بازنشستگان کشوری و بر اساس قرعه کشی که در دهه نخست آذرماه انجام می شود، به بازنشستگان و موظفین کشوری واجد شرایط پرداخت می شود.
 
بر اساس آمار ثبت نام کنندگان، تا ساعت 15 امروز (شنبه) تعداد 313 هزار و 685 نفر با مراجعه به سایت صندوق ثبت نام کرده اند که این ثبت نام همچنان ادامه دارد.

 کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان ثبت شود
 
مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری بر لزوم ثبت اطلاعات کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان تاکید کرد.
 
حسین بخشی زاده  گفت: دستگاه های اجرایی فقط تا پایان آذرماه 95 مهلت دارند نسبت به جمع آوری و ثبت اطلاعات کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان کشوری به منظور پرداخت حق عائله مندی و اولاد اقدام کنند.
 
وی افزود: با توجه به نقص اطلاعات و ثبت نشدن کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان کشوری که از حق عائله مندی و اولاد برخوردار هستند و به منظور اعمال نظارت بیشتر صندوق بازنشستگی کشوری، ضروری است دستگاه های اجرایی در تمامی استان ها تا پایان آذرماه 95 نسبت به جمع آوری و ثبت کد ملی این افراد اقدام کنند.
 
مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه این صندوق بر اساس کد ملی ثبت شده بازنشسته و افراد تحت تکفل به همراه حقوق ماهانه، حق عائله مندی و اولاد افراد تحت تکفل را پرداخت می کند، تاکید کرد: حق عائله مندی و اولاد همراه با حقوق آذرماه 95 بازنشستگان کشوری تنها بر اساس کامل بودن اطلاعات و ثبت شدن کد ملی افراد تحت تکفل این دسته از بازنشستگان در سایت صندوق، پرداخت می شود.
 
بخشی زاده افزود: همچنان مسوولیت صحت اطلاعات ثبت شده در سایت صندوق، بر عهده ذی حسابان دستگاه های اجرایی است.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر صندوق بازنشستگی کشوری ماهانه حدود 118 میلیارد تومان برای حق عائله مندی و اولاد بازنشستگان کشوری پرداخت می کند، اظهار داشت: اطلاعات کد ملی برخی افراد تحت تکفل بازنشستگان کشوری ثبت نشده است و صندوق بازنشستگی کشوری، تلاش می کند تا از طریق ثبت کد ملی افراد تحت تکفل و لینک شدن با سایت ثبت احوال و تایید این اطلاعات توسط سازمان مذکور، اطلاعات مورد نیاز خود را تکمیل و از خروج هزینه اضافی از صندوق جلوگیری کند.
 
بخشی زاده با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی در این طرح شرکت کرده اند، اما اطلاعات مورد نیاز هنوز کامل نشده است، گفت: دستگاه های اجرایی با هر روشی باید اطلاعات کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان را به منظور پرداخت حق عائله مندی و اولاد جمع آوری و در سایت صندوق ثبت کنند؛ برای این مهم می توانند به سایت بیمه سلامت مراجعه و اطلاعات مورد نیاز دستگاه اجرایی مربوطه را دریافت کنند.
 
مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین یادآور شد: دستگاه های اجرایی، برای افراد تحت پوشش خود بیمه خدمات درمانی صادر می کنند، بنابراین می توانند اطلاعات شاغلان و بازنشستگان خود را از سایت بیمه سلامت استان مربوطه دریافت و کنترل کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهد بود.
 
وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی موظف هستند در هنگام بارگذاری اطلاعات مزایا و کسور مربوط به حقوق بازنشستگان کشوری در آذرماه 95، اطلاعات کد ملی افراد تحت تکفل بازنشستگان را نیز در سایت ثبت کرده و تایید آن را دریافت کنند. بدیهی است حق عائله مندی و اولاد تنها بر اساس کد ملی ثبت شده پرداخت می شود.




۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن